Apowersoft ilmainen Video MP3 muunnin

  • Muuntaa Web
  • Muuntaa tietokoneen
  • Etsi
 
Muunna videot verkosta MP3 muotoon

Videosta MP3:een muunnin on paras ilmainen verkkotyökalu, joka antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa mikä tahansa verkosta löytyvä video tai striimattu esitys MP3 muotoon. Sillä voit muuntaa myös paikallisesti tallennetut videotiedostot. Voit muuntaa videot MP3 muotoon esimerkiksi YouTubesta, Seiska, MTV, Videoita, Nelonen, Yahoo Musicista ja monesta muusta paikasta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Muunna videot verkosta MP3 muotoon

Muunna videot verkosta MP3 muotoon

Videosta MP3-muuntimella voit ladata MP3:n kymmenilta tuhansilta videosivustoilta, kuten YouTube, Seiska, Nelonen, Videoita, ja MTV.

Muunna videot MP3 muotoon

Muunna videot tietokoneeltasi MP3 muotoon

Sen lisäksi, että lataat ilmaiseksi MP3:n verkossa olevasta videosta tai musiikkikaupasta, voit muuntaa videoita MP3 muotoon Windowsilla tai Macin käyttöjärjestelmällä. Se tukee paikallisien videoiden muuntamista MP3 muotoon eri formaateista, kuten AVI, MPV ja MP4.

Etsi musiikkivideoita netistä

Etsi musiikkivideoita netistä

Tällä mahtavalla työkalulla voit etsiä musiikkivideoita lukuisilta videosivustoilta. Haun jälkeen voit ladata videosta MP3:n suoraan.

Monipuoliset audioformaatit

Monipuoliset audioformaatit

On mahdollista valita ääniraidan muoto mieltymyksiesi mukaan. Valikoima on runsas, voit valita äänilähteeksi MP3, WAV, WMA, FLAC, AAC, OGG ja RA formaatin. Sitä paitsi, tällä verkkotyökalulla voit säätää bittivirtaa, kanavia ja näytteistystaajuutta tarpeesi mukaan.

Yhteensopiva kaikkien selaimien

Yhteensopiva kaikkien selaimien ja käyttöjärjestelmien kanssa

Tämä ilmainen videosta MP3 muunnin on yhteensopiva sekä Windowsissa, että Mac käyttöjärjestelmissä käytettävissä selaimissa, näihin kuuluvat Google Chrome, Safari, FireFox, Internet Explorer, Opera jne.

puhdas ja turvallinen

Täysin puhdas ja turvallinen

Et voi saada tästä tietokonevirusta, eikä ole tarpeen asentaa liitännäisiä, rekisteröidä käyttäjätunnusta tai tehdä palvelusopimusta.

edistäminen ilmoitukset
Arvostelut: 5.0 / 5 (perustuu 1 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Katso Video Demo

Demo Video

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös