Opas
Muunna videoita verkosta
Muunna tallennettuja videoita
Lisävinkkejä
Ilmainen lahja

3Keinoja muuntaa video MP3-muotoon

  • 1

    Muunna nettivideoita: kopioi videon URL-osoite ja liitä se latausruutuun. Klikkaa tämän jälkeen "Muunna".

  • 2

    Muunna tallennettuja videoita: selaa tallennettuja videoita kansiossa ja valitse haluamasi konvertoitavaksi.

  • 3

    Etsi videoita: syötä vain videoon liittyviä avainsanoja hakuruutuun ja klikkaa "Hae"-painiketta.

Lue lisää >>

Muunna mitä tahansa nettivideoita

Tämä ilmainen Video-MP3 -konvertteri toimii Windows ja Mac -käyttöjärjestelmillä, sekä monilla eri verkkoselaimilla, kuten Google Chrome, Safari, FireFox, Opera ja muut. Sen avulla käyttäjät voivat muuntaa mitä tahansa verkkopohjaisia videoita tai muuta streamattua mediasisältöä MP3-formaattiin eri sivustoilta, kuten YouTube, Dailymotion, Vimeo ja Ustream.

Muunna videoita eri formaateissa

Verkkopohjaisten videoiden MP3-formaattiin muuntamisen lisäksi, ohjelma mahdollistaa Windows ja Mac -käyttäjien konvertoida videotiedostoja MP3-muotoon. Tallennettujen videoiden muuntamista MP3-muotoon tuetaan useissa eri formaateissa, mukaan lukien AVI, MOV, MP4 ja monet muut.
Lisävinkkejä
Viimeisimmät jutut
Tuki & Ilmainen lahja

Niille, jotka eivät onnistu muuntamaan live-streamattua videota MP3-muotoon tämän verkkopohjaisen konvertterin avulla, tai joiden tarvitsee muuntaa videoita muihin formaatteihin, on tarjolla edistynyt Video Download Capture.

Siirry yhteisöön ja jaa 3 videoita streamaavaa sivustoa, joita suosit ja joilta usein konvertoit videoita (tai millaisia videoita olet tallentanut), ja kerro millaisissa olosuhteissa sinun tavallisesti tarvitsee muuntaa videoita MP3-muotoon. Me tarjoamme ja toimitamme sinulle tästä hyvästä maksutta kuukausittaisen Video Download Capture VIP-tilin mitä pikimmin.

Järjestelmän ylläpito. Ole hyvä, ja lataa ja asenna työpöytäversio.

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös