ApowerREC

Paras näytön tallennin Windows ja Mac -laitteille

Arvostelut ( 0 )
VIERITÄ

Tallenna kaikki näytön tapahtumat

ApowerREC auttaa tallentamaan mitä tahansa näytöltäsi, mukaan lukien työpöydän aktiviteetit, livenä suoratoistetut videot, verkkokonferenssit ja muut. Voit tallentaa näyttösi tapahtumat koko näytöltä tai erikseen asettamaltasi alueelta äänen kera, ja ohjelmisto pitää myös taitavasti videon ja äänen synkronoituina. Myös webbikameran tallentaminen, tai näytön tapahtumien tallentaminen samanaikaisesti webbikameran kanssa, on helposti toteutettavissa ja lisäksi tämä näytön tallennusohjelmisto auttaa tallentamaan videochatin tai luomaan opetusvideon käden käänteessä.

321

Alla tarkemmin, mitä ApowerREC sisältää

Yllä mainittujen toimintojen lisäksi ApowerREC sisältää muitakin helppokäyttöisiä ja kokeilemisen arvoisia ominaisuuksia, kuten joustava overlay työkalupalkki, visuaaliset tallennusasetukset ja korkea tuotoksen laatu, vain muutamia mainitaksemme.

Saumaton tallennuskokemus kaikilla laitteilla

Sen lisäksi, että on tehokas Windows/Mac-näytön tallennin, ApowerREC tarjoaa mahdollisuuden tallentaa mobiililaitteidesi näyttöä vangitsemalla näytön tapahtumat iOS ja Android -laitteilta. iOS-käyttäjien tarvitsee ainoastaan peilata puhelimensa näyttö tietokoneelle ja tallentaa iOS-näyttönsä korkealaatuisena videona; Android-käyttäjien on mahdollista tallentaa Android-näyttö tietokoneen avulla tai ilman.

Valitse ApowerREC työskennelläksesi tehokkaasti ja lisätäksesi tuottavuutta

Yrityskäyttö

Tee demovideo sovelluksellesi tai taltioi verkkokonferenssi varmuuskopioksi ja myöhemmin katseltavaksi. Lisäksi ohjelma tukee äänikommenttien ja webbikameran sisällyttämistä tallenteeseen.

Opetus & Koulutus

Tallenna verkkokurssina pidetty luento verkossa oppimista varten ja lisää siihen huomautuksia sen selkeyttämiseksi. Tämä videon tallennusohjelmisto auttaa tekemään esityksestäsi elävämmän.

Opiskelu

Voit luoda häikäisevää opiskelumateriaalia ja esittelyitä. Toteutat tämän esimerkiksi tallentamalla livenä suoratoistettuja luentoja, webinaareja tai muita vastaavia tapahtumia.

Pelaaminen

Tallenna parhaat pelihetkesi sulavasti HD-laadulla, ota kuvankaappauksia tietyistä osioista ja jaa huikeat pelikokemuksesi muiden kanssa.

Yleinen käyttö

Tämä näytön tallennusohjelmisto toimii myös muihin yleisiin käyttötarkoituksiin, kuten videochattihetkien tallentaminen, lyhyen videopätkän tallentaminen vianetsintää ja asiakastukea varten, jne.

Jaa maailman kanssa

Jaa elämäsi ihanat hetket vangittuasi ne kuvina tai videoina ystävillesi, perheellesi tai seuraajillesi ympäri maailman, riippumatta siitä missä olet.
Hostatessasi kuvankaappauksia ShowMore-sivustolla varmuuskopioina, saat täydet valtuudet videoiden hallintaan ja jakamiseen.
Luo uusi FTP-yhteys toiveidesi mukaan ja kirjaudu FTP-palvelimelle ladataksesi tiedostoja tehokkaalla tavalla.
Voit ladata tallentamasi videot suoraan YouTubeen yhdellä klikkauksella ja jakaa ne seuraajillesi.
Lataa kuvankaappaukset helposti ilmaiseen screenshot.net/fi tarjoamaan pilvitilaan ja jaa ne ystävillesi linkin avulla.

Järjestelmävaatimukset

  • Windows: 7/8/10
  • Mac: OS X 10.8 tai uudemmat mallit
  • Android: 5.0 tai uudemmat
  • iOS: iOS 7 tai uudemmat
  • pääkäyttöliittymässä
  • tallennustilat
  • merkitä tallennus
  • seuraa tallennusta
  • tehtäväaikatauluttaja
  • ladata videoita
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös
Joulun & Uuden Vuoden ale
Säästä jopa 50% hinnasta
Lue lisää