Ilmainen HEIC muunnin

Muunna HEIC-kuvat JPG-muotoon

Arvostelut (0)
Laatu
100%
Valitse .heic/heif-tiedosto tai pudota se tänne
Lataa sovellus tehdäksesi muuntamisesta nopeampaa ja helpompaa
Tyhjentää
Lataa sovellus
Lataa kaikki
  HEIC
  Koko nimi :High Efficiency Image File Format
  Tiedostopääte :.heif, .heic
  MIME :image/heif, image/heic, image/heif-sequence, image/heic-sequence
  Kehittäjä :Moving Picture Experts Group (MPEG)
  Tiedostotyyppi :kuvantallennusformaatti
  Yhdistetyt ohjelmat :iOS
  JPG
  Koko nimi:Joint Photographic Experts Group JFIF format
  Tiedostopääte :.jpg, .jpeg, .jpe, .jif, .jfif, .jfi
  MIME :image/jpeg
  Kehittäjä :Joint Photographic Experts Group
  Tiedostotyyppi :Lossy image format
  Yhdistetyt ohjelmat :Google Chrome, Apple Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Adobe Photoshop, IrfanView, Paint Shop Pro, Pixel image editor, the GIMP, ImageMagick, Paint.NET, Xara Photo & Graphic Designer.

  Muunna HEIC-tiedosto JPEG-muotoon verkossa

  Applen viimeisimmän iOS 11 julkaisun myötä Applen laitteilla uusi normitiedostomuoto kuvien tallentamiseen HEIC. JPEG formaattiin verrattuna tämä tehokas tiedostomuoto tekee kuvista pienempiä, laatua uhraamatta. Ongelmaksi muotoutuu se, että kaikki käyttäjät eivät pysty katselemaan HEIC-kuvia laitteillaan. Tämä Apowersoft ilmainen HEIC muunnin poistaa nämä murheet. Enää ei tarvitse huolehtia tietokoneen järjestelmän tai vanhojen ohjelmistojen yhteensopivuudesta. HEIF (.heic) -muotoisten kuvien muuntaminen JPEG-formaattiin on todella helppoa. Lisäksi on mahdollista säilyttää Exif-tiedot muunnon aikana. Kuvanlaatua tietenkään vaarantamatta.

  Muunna HEIC-tiedostoja kerralla erissä

  Applen uusi kuvaformaatti on todella hyödyllinen puhelimilla, joiden tallennustila alkaa olla täysi. iOS 11 käyttäjien täytyy kuitenkin muuntaa HEIF-tiedosto JPG-muotoon, kunnes tästä tulee kaikkialla tunnistettu tiedostomuoto. Jos olet ottanut paljon HEIC-kuvia vain huomataksesi, että niitä ei tunnistetakaan Windowsissa, Dropboxissa tai Googlen kuvissa, on tämä verkkopohjainen HEIC muunnin avuksi. Käyttäjien on mahdollista ladata yhdellä kertaa jopa 30 kuvaa muunnettavaksi, mikä säästää myös aikaa.

  Muunna HEIC-tiedosto JPG-muotoon pilvessä

  Koko muuntoprosessi tehdään selaimessasi. Ladatut tiedostot ovat täysin turvatut ja vain sinulla on pääsy niihin. Kuvat poistetaan muunnon ollessa valmis. Sinun ei siis tarvitse huolehtia yksityisyyden suojasta.

  Ilmainen, nopea ja helppo käyttää

  Ilmainen HEIC muunnin tarjoaa parhaan mahdollisen muuntokokemuksen. Se käyttää hyväkseen tehokasta teknologiaa, jotta käyttäjät saavat muunnettua HEIC-kuvat JPEG-muotoon silmänkäänteessä. HEIC-JPG konvertteri on täysin ilmainen käyttää, eikä vaadi kirjautumista, tilausta tai kolmannen osapuolen liitännäisten asentamista. Se tukee työskentelyä sekä Windowsilla että Macilla, rajoituksitta ja viiveettä. Siirry vain sivustolle ja raahaa HEIC-tiedostosi kovalevyltäsi, niin ne optimoidaan ja muunnetaan JPEG-muotoon automaattisesti.

  Olet saavuttanut kerralla sallittujen kuvien maksimimäärän (60), ole hyvä ja lataa työpöytäversio tai lataa kuvat erissä.
  Muunnettuja tiedostoja on yli 60, ole hyvä ja lataa työpöytäversio tai lisää kuvia erissä.
  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös