Windows 10
Yhteensopiva

Apowersoft Phone Manager

Puhelimen hallinta yhdessä paikassa

Arvostelut ( 0 )
Skannaa ladattavaksi
Video-opas
VIERITÄ

Hallinnoi/siirrä dataa puhelimen ja tietokoneen välillä helposti

Apowersoft Phone Manager tarjoaa helpon ja ammattimaisen tavan hallinnoida ja siirtää musiikkia, videoita, kuvia, yhteystietoja, e-kirjoja, viestejä, sovelluksia, puhelutietoja, kirjanmerkkejä, muistiinpanoja ja muita tiedostoja tietokoneesi ja puhelimien välillä. Tarjolla on kaksi tapaa yhdistää tämä matkapuhelimen hallintaohjelmisto tietokoneeseesi, jotka ovat joko USB-kaapelin tai WiFi-yhteyden avulla.

LUE LISÄÄ
Yhteystiedot: Numero, nimi, nimike, sähköposti, yritys.
Viestit: Viestit nimellä, puhelinnumerolla ja päivämäärällä.
Kuvat: Kuvat kuvagalleriasta, kuvakirjastosta, kuva-albumista, jne.
Videot: Kameralla tallennetut videot, podcastit ja videotiedostot muista lähteistä.
Musiikki: Kappaleet, äänimuistiot, äänikirjat, jne.
Sovellukset: Sovelluksien asennuspaketti Androidille.
Tiedostot: Word, Excel, PDF, ePub, jne.
Muistiinpanot: Kirjanmerkit ja muistutukset.
Puhelutiedot: Puhelut puhelinnumerolla, kestolla ja datalla.

Yhdistä USB-kaapelin avulla:

Yhdistä laitteesi tietokoneeseen USB-kaapelin avulla. Kun mobiililaitteesi on yhdistettu ja Apowersoft Phone Manager on tunnistanut sen, näytetään kaikki matkapuhelimesi data Windowsissa.

Yhdistä WiFin avulla:

Yhdistä Android/iOS laitteesi tietokoneeseen WiFi-verkon välityksellä. Android puhelimilla voit aktivoida yhteyden lukemalla QR-koodin tai syöttämällä vahvistuskoodin. iOS puhelimilla voit tehdä joitakin asetuksia iTunesin kautta ja sitten sallia WiFille yhteyden sovellukseen.

PIILOTA

Varmuuskopioi mobiilidataa kuin vettä vain

Tämä puhelimien tiedostojen hallinta-ohjelma auttaa sinua myös ottamaan varmuuskopiot tietokoneelle puhelimen tärkeästä datasta, mukaan lukien yhteystiedot, tiedostot, kuvat, jne. Siinä tapauksessa, että laitteesi vahingoittuu vakavasti, hukkuu tai varastetaan, ovat tiedot aina turvassa ja suojattuina paikallislevylläsi. Sen lisäksi, että ottaa datasta varmuuskopioita, tarjoaa tämä apuväline myös yhden klikkauksen palautuksen vanhoista varmuuskopioista.

Peilaa puhelintasi tietokoneella

Puhelimesi peilaaminen tietokoneella muuttuu todellisuudeksi tällä ammattimaisella puhelimen tiedostonhallitsijalla. Kunhan yhdistät puhelimen tietokoneeseen, niin tämä älykäs sovellus näyttää puhelimesi näytön tietokoneella. Pelaatpa pelejä, selaat verkkoa, suoratoistat videoita, musiikkia tai selvität käsitteitä opetusvideolla, niin kaikki toiminta ja sisältö voidaan peilata kämmeneltäsi tietokoneen suurelle näytölle. Sen avulla voi yhdistää parhaat kokemukset työpöydän ja mobiilin käytöstä.

LUE LISÄÄ
REC
REC
REC

Lähetä tekstiviesti suoraan työpöydältäsi

Jos et halua pidellä puhelintasi lähettääksesi pitkän ja harkitun viestin, niin voit lähettää sen varovaisemmin tietokoneeltasi, jolla viesti näytetään suuremmalla näytöllä.

Taltioi mobiilinäyttöä

Sen sisäänrakennettu Tallennin mahdollistaa kaiken tallentamisen iOS/Android laitteilta reaaliajassa, jotta voit tehdä videoita opetusta tai muita tarkoituksia varten helposti. Sillä on myös mahdollista kustomoida ulostuloformaattia ja tallennettujen tiedostojen laatua. Lisäksi tämä puhelimen hallintaohjelmisto auttaa sinua taltioimaan puhelimesi näytön kuvina yhdellä klikkauksella.

PIILOTA

Tukee Android ja iOS pohjaisia laitteita

Tämä matkapuhelinlaitteiden hallinnointiohjelma toimii täydellisesti kaikilla Android ja iOS laitteilla, mukaan lukien iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, Google Nexus, Sony Xperia ja monet muut. Ja mikä parasta, voit synkronoida samaan aikaan useita puhelimia Puhelimen Hallintaohjelmistoon yhdellä tietokoneella ja se pitää mobiilitietosi erillään ja yksityisinä.

Tekniset speksit

Järjestelmän vaatimukset
Käyttöjärjestelmä: Windows 10/8/7/Vista/XP
RAM: 256MB tai enemmän
Vapaa kovalevytila: 200MB tai enemmän
Tuetut järjestelmät
Android: Android 3.0 tai myöhempi
iOS: iOS 10/9/8/7
Tuetut puhelimet ja tabletit
Android: Samsung, HTC, Sony, Motorola, LG, Google Nexus, Huawei, One Plus, Android tablet, jne.
iOS: iPhone 7, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4s, iPad mini, iPad Air, iPad 4, uusi iPad, jne.
Tuetut video/audioformaatit
Video: MP4, MOV, M4V, M4P
Audio: MP3, WAV, M4A, M4R, M4P

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • Phone Manager
 • Kuvat
 • Preview
 • Yhteystiedot
 • Sovellukset
 • Varmuuskopioi

  Miksi valita Apowersoft Phone Manager

  Arvostelut: 4.5 - perustuu 743 Arvostelut.
  • Apowersoft Puhelimen Hallintaohjelmisto on paljon parempi kuin mikään muu vastaava ohjelma, kiitos sen upean käyttöliittymän ja käytön helppouden. Ei hankalia synkronointeja, eikä inhottavia ponnahdusikkunoita. Ja erityisesti pidän peilaustoiminnosta.

   Minä ostin tämän puhelimen siirto-ohjelman jonkin aikaa sitten, todella erinomainen ohjelmisto! Sen jälkeen, kun hankin uuden iPhone 6s puhelimen, olen koettanut löytää ohjelman joka auttaisi minua hallinnoimaan mobiilidataani. Arvostan Apowersoftin työtä, mielestäni tämä on siisti ohjelma.

  • Mahtava ja kätevä, suorastaan rakastan sitä! Pääsy kaikkeen puhelimellani tietokoneen avulla, voin hallinnoida, siirtää, muokata ja järjestää puhelimeni dataa helposti.

   Koko kokemukseni aikana Apowersoft Puhelimen Hallintaohjelmiston parissa, on varmuuskopiotoiminto ollut aivan ehdoton! Lisäksi se on minulle henkilökohtaisesti kaikkein houkuttelevin osuus. Monet kiitokset!!

  • Kokeilin tätä apuvälinettä sen jälkeen, kun hankin uuden Galaxy S6 Edge-puhelimen. On uskomatonta siirtää kaikki musiikkini paikallislevyltä omalle laitteelleni helpoilla klikkauksilla. Säästi minulta oikeasti vaivaa sekä todella paljon aikaa. Kiitos!

   Te olette mahtavia! Olen todella tyytyväinen iOS tallennusominaisuuteen, joka auttaa tallentamaan mitä tahansa puhelimellani tapahtuu. Hienoa työtä!

   Tietopohja

   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös