Apowersoft Video muunnin for Mac

Mac video converter
Arvostelut:5.0 /5(perustuu 1 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft Video muunnin for Mac on mahtava konvertterityökalu, joka antaa käyttäjän muuntaa eri videoita eri video- ja audioformaatteihin Macintoshilla. Voit konvertoida tällä ohjelmistolla videoita käytettäväksi eri digilaitteilla kuten iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, PS3, PSP ja moniin muihin.

  • Muunna videota laajaan valikoimaan eri formaatteja Macilla häviöttömällä laadulla
  • Valmiita asetuksia videoiden konvertoimiseen eri ohjelmille ja laitteille
  • Tunnistaa ja konvertoi automaattisesti AVCHD-tiedostot videokameroissa
  • Ominaisuus videoiden lataamiseen verkosta Macille nopeasti ja helposti
  • Muokkaa, personalisoi ja korjaa videoitasi tarpeidesi mukaan
  • Tukee useiden tiedostojen konversiota Macille
  • Monipuolinen sisäänrakennettu videosoitin Macille

Tässä Mac-videomuuntimessa on ominaisuus muuntaa videota Macilla ultranopeasti. Lisäksi se tukee kaikkia Mac OS X-versioita, mukaan lukien viimeisin OS X 10.9 Mavericks.

Lataa

Toisin kuin muut tuotteet, Apowersoft Video muunnin for Mac ei ole vain videokonvertteri videoiden muuntamiseen Macilla. Se on varustettu videolataimella ja videoeditorilla. Käyttämällä lataus- ja editointitoimintoja voit ladata videoita sadoilta verkkosivuilta, mukaan lukien YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe ja Hulu jne. Voit lisäksi muokata videotiedostojasi kuten haluat. Siksi tätä voi kutsua kaiken sisältäväksi all-in-one-videosovellukseksi.

muuntaa videon ja äänen Mac

Konvertoi videota ja ääntä ilman laadun heikentymistä

Tämä Mac OS-videomuunnin auttaa käyttäjiä konvertoimaan erilaisia video- ja audioformaatteja. Saat konvertoimasi video- ja audiotiedostot Mac-koneellesi haluamissasi formaateissa korkealaatuisina.

Konvertoi SD- ja HD-videoita: Se tukee niin vakio- kuin teräväpiirtovideoiden muuntamista laajaan valikoimaan eri videoformaatteja kuten:

SD-videoformaatit: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF, jne.

HD-videoformaatit: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD, jne.

Pura ääntä videolta: Sen lisäksi, että voit muuntaa videota, tämä Mac-videokonvertointiohjelma auttaa sinua purkamaan alkuperäisen äänen videotiedostoista ja muuntamaan audiotiedostot muihin formaatteihin kuten MP3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, ja M4A ja niin edelleen.

muuntaa videon tahansa laitteita

Täyden palvelun videomuunnin suosittuihin ohjelmiin ja laitteisiin

Tämä videotiedoston muunnin Macille on yhden pysäkin videokonvertointityökalu, joka antaa sinun konvertoida suoraan Mac-epäyhteensopivia video- tai audioformaatteja moniin suosittuihin Applen sovelluksiin ja pitää kiinni parhaimmasta laadusta ulostulevissa tiedostoissa seuraaville digilaitteille:

Apple-sovellukset: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro, jne.

Digilaitteet: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, uusi iPad, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optimus, Windows-puhelimet, jne.

Konvertoi AVCHD

Konvertoi AVCHD-tiedostot kamerassa suoraan

Tämä videokonvertteri Macille on varustettu MTS-muuntimella, joka sallii sinun konvertoida nauhoitetut videot suoraan videokamerassa, joka on yhdistetty tietokoneeseesi. Tämä tarkoittaa, että niin pitkään kun laite on yhdistetty tietokoneeseesi, voit muuntaa videoita ulkoisella tallennustilalla suoraan ja tallentaa ne kovalevyllesi. Lisäksi tämä ohjelma skannaa automaattisesti laitteesi sekä tunnistaa ja näyttää AVCHD-tiedostosi.

ladata videoita Mac

Lataa videoita useilta sivustoilta Macilla

Tätä hyödyllistä toimintoa ei löydy monista kilpailevista tuotteista. Toiminta antaa sinun hankkia mediasisältöä monipuolisista lähteistä. Se tarjoaa mahdollisuuden ladata suosikkivideosi monilta videosivustoilta kuten YouTubesta, Vevosta, Dailymotionista, Vimeosta, Blip TV:stä, Metacafesta, Liveleakista, Hulusta, Veohista, jne.

Voit yhdistää lataustoiminnon muiden työkalun ominaisuuksien kanssa, tallentaa videoita verkosta tarvitsemiisi formaatteihin ja nauttia niistä ilman rajoituksia. Kun olet ladannut videot, voit lisätä lataamasi videot suoraan “Konvertoi”-toimintoon ja muuntaa ne laitteisiisi sopiviin toistoformaatteihin.

muokkaa video Mac

Muokkaa paikallisia tai ladattuja videoita kuten haluat

Sen lisäksi että sovelluksessa on täydellisesti integroitu lataus- ja konvertointitoiminnot, tästä Mac-videokonvertointisovelluksesta löytyy myös sisäänrakennettu videoeditori. Voit personalisoida ja tehostaa videoitasi tarpeidesi mukaan.

Trimmaa ja sulauta videoita: Voit puolittaa videon mihin tahansa osiin ja sulauttaa useita videoklippejä yhdeksi.

Rajaa videota: Voit poistaa mustat reunat videosta tehdäksesi siitä sopivan 16:9, 4:3 tai koko ruutuun.

Säädä tehosteita /äänenvoimakkuutta: Voit säätää kirkkautta, kontrastia, värikylläisyyttä eli saturaatiota sekä videosi volyymia.

Lisää tekstitykset: Mukana tuleva videoeditori tukee tekstityksien tuomista ulkoisista lähteistä monissa eri formaateissa kuten SRT, SUB, SSA, ASS, jne. alkuperäisiin videoihisi.

nopea muuntaminen nopeus

Erityisiä ominaisuuksia

Apowersoft Videokonvertterissa Macille on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Ei väliä oletko veteraani tai vasta-aloittelija, voit käyttää sitä helposti ja saat hyvän käyttökokemuksen.

Nopea: Tämä videokonvertointiohjelma on varustettu kehittyneellä APEXTRANS™-teknologialla, joka tarjoaa mahtavan 30X kertaisen muunnosnopeuden.

Joukkokonversio: Voit konvertoida ja käsitellä videoita ryhminä. Tässä joukkokonversiotilassa voit konvertoida useita videoita Mac-koneellasi yhtä aikaa.

Monipuolinen soitin: Sisäänrakennettu Mac-videosoitin tukee minkä tahansa formaatin toistoa, mukaan lukien MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG, jne.

Ei laatuhäviöitä: Sen lisäksi että saat poikkeuksellisen konversiokokemuksen, tämä ohjelmisto takaa, että saat muunnetut videot ilman laadun heikkenemistä.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös