Android 5.0 tai uudempi

Apowersoft Android Tallennin

Tee tyypinmuutoksia ja tallenna Android näyttöä tietokoneella

Arvostelut ( 1)
  • +1 -
  • Jaa -
  • Jaa -
  • Pin -
  • Jaa -
Käynnistä Verkossa
REC
Video-opas
VIERITÄ

Yhdistä Android tietokoneen kanssa

Täydellisenä Chromecastin vastaanottajana Apowersoft Android Tallennin auttaa sinua yhdistämään Android laitteesi tietokoneeseen helposti. Tämän Android näytöntallentimen avulla sinun pitää ainoastaan asettaa laitteesi ja tietokone samaan Wif-Fi verkkoon ja aloittaa muuntaminen. Kaikki mitä Android laitteesi näyttää näkyy tietokoneella välittömästi.

Reaaliaikainen näyttö

Tämä Android näytöntallennin sallii sinun suoratoistaa virheettömästi mitä tahansa, kuten pelejä, musiikkia, videopuheluita ja monia muita Androidilta tietokoneen kautta reaaliajassa. Ja lisäksi audio synkronoidaan viiveettä. Tällä tavoin sinulla on suuri näkymä kannettavasta laitteestasi tietokoneella, mikä on erittäin hyödyllistä tehtäessä esitelmiä, katsottaessa elokuvia ja toistettaessa jännittäviä pelejä.

Tallenna näyttöä helposti

Apowersoft Android Tallennin ei ainoastaan projisoi Android näyttöä PC:lle tai Macille, vaan lisäksi kaappaa ruudun yhdellä ainoalla klikkauksella. Käyttäessäsi sitä hyväksesi voit tallentaa Androidisi näyttöä tai audiota, ottaa kuvakaappauksia, sekä tehdä GIF-tiedostoja näytöllä. Siitä huolimatta onko kyseessä pelitoistot, videochatit, kurssit tai mikä tahansa muu, niin tämä Androidille suunnattu näytän videotallennin lupaa, että saat mitä näet/kuulet.

Kustomoi tallennusasetuksia

Kun tallennat Androidin näyttöä Macilla tai Windowsilla, sinulla saattaa olla erilaisia vaatimuksia tallenteillesi, jotta voit toistaa niitä täydellisesti erilaisilla alustoilla. Tässä tapauksessa, tämä Android tallennin sallii sinun kustomoida tallenteiden resoluutiota, laatua, audion sisääntuloa (järjestelmän äänet, mikrofoni tai molemmat) sekä videoformaattia (MP4, AVI, WMV, FLV, GIF jne.) Päästäksesi tallenteisiin nopeasti käsiksi, voit lisäksi asettaa oman ulostulohakemiston niiden tallentamiseen.

  • Vaihtoehdot
  • Kieli
  • Tuki
  • Tietoja
MP4
MP4

Lataa ja jaa

Siinä tapauksessa, että haluat ladata tai jakaa tallenteet, tämä Android näytöntallennin-ohjelmisto tarjoaa sinulle vaihtoehtoja sen tekemiseen välittömästi. Voit ladata videosi videoiden hostaussivustoille ja ilmaisiin pilvitiloihin, kuten YouTube, ShowMore, Google Drive ja Dropbox tai jakaa ne sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, Twitter, Google+ jne. Tämän jälkeen pääset videoihin käsiksi milloin tahansa internetin välityksellä eri alustojen kautta.

PIDÄTKÖ TÄSTÄ? PIDÄTKÖ TÄSTÄ? JA KOKEILE NYT!

Apowersoft Android Tallennin kommentti

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös
Click below to install