Ruudunkaappaus Pro

Monitoiminen kuvankaappaus ohjelma

Arvostelut (1)
Katso video-opas
VIERITÄ

Kaappaa mitä tahansa näytöltä

Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta pääset helposti käsiksi tämän ohjelman toimintoihin. Olkoon kyseessä sitten nopea kuvakaappaus tai helppo näytön tallennus, sallii Apowersoft Ruudunkaappaus Pro kaikkien näiden toimintojen käytön ällistyttävän ja luotettavan käyttäjäliittymänsä ansiosta.

LUE LISÄÄ

Useita kaappausasetuksia

Rajatusta alueesta ikkunaan tai koko näyttöön, on tässä ohjelmassa monia tallennustiloja joita voit käyttää eduksesi. Kaapatut kuvat voidaan tallentaa useissa tiedostomuodoissa, kuten PNG, JPG, BMP, PDF jne. Kun taas videot voidaan tallentaa MP4, WMV, AVI, FLV ja monissa muissa formaateissa.

Erilaiset tilanteet

On monia erilaisia tilanteita, joissa voit ottaa kuvakaappauksia tai tallentaa videota. Esimerkiksi voit haluta tallentaa yhtä ikkunaa, verkkosivuja, webbikameraa tai valita tallennettavaksi tietyn alueen. Tämä kuvankaappaus ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä kaiken tämän ja paljon muuta.

PIILOTA

Yksinkertainen ja edistynyt kuvaeditori

Pikakuvaa luotaessa tämä ammattimainen ruudunkaappaus ohjelma auttaa sinua tekemään kaiken, riippumatta siitä pitääkö sinun tehdä useita muutoksia, lisätä selostusta tai vain joitakin tehosteita. Kiitos sivuvalikon välittömien muokkausvälineiden ja edistyneen muokkauspaneelin, kaikki editointi on helppo tehdä.

LUE LISÄÄ

Kommentoi kuvakaappauksia välittömästi

Käyttämällä tämän kuvakaappaus ohjelman pikaeditoria, voit kommentoida pikakuvia horisontaalisen työkaluvalikon valinnoilla. Se auttaa sinua lisäämään nopeasti viivoja, tekstiä, nuolia, korostuksia, sumennusta ja muita tallennettuun kuvaan.

Ammattimainen kuvaeditori

Tässä sovelluksessa on myös ammattimainen kuvaeditori, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä kaikki huomautukset jotka yksinkertaisella editorilla voi, ja tehdä edistyneet muokkaukset, kuten rajaus, kuvan koon muuttaminen, kääntäminen tai jopa tehosteita kuten varjot, revitty reuna jne.

PIILOTA

Luo ajastettuja tehtäviä

Kuvakaappauksien ajastin tarjoaa sinulle tähän parhaan vaihtoehdon. Käytä vain pieni hetki konfiguroidaksesi ajan pikakuvan aktivointiin, jonka jälkeen voit olla huoleti ja jättää kaiken muun ohjelman varaan. Sitä voidaan lisäksi käyttää taustalla tietokoneen tarkkailuun.

LUE LISÄÄ
Luo

Joustavat asetukset ajastimelle

Käyttäjille ajastettujen kuvakaappauksien luominen ei ole vaikeaa, sillä ohjelma tarjoaa joustavat asetukset, joilla voit kustomoida tietyn ajan, sisäisen, alueen ja ulostulokansion pikakuvien automaattiseen ottamiseen.

Aikatauluta kuvakaappauksia päivittäin/viikoittain

Niille joiden täytyy ottaa aikataulutettuja tilannekuvia päivittäisellä/viikoittaisella tasolla, voi tämä kuvakaappaus ohjelma olla taianomainen. Pääset käyttämään tätä toimintoa yksinkertaisesti aktivoimalla kytkimen päivittäiseen kuvakaappauksien tekoon.

PIILOTA

Lataa ja jaa kuvia

Apowersoft Ruudunkaappaus Prossa on lisäksi sisäänrakennettu kuvien lataus ja sosiaalisen jaon toiminnot, joten jos haluat ladata kuvia pilvitilaan tai jakaa kuvat ystäviesi kanssa, voit tehdä sen vain muutamalla klikkauksella. Koko lataus- ja jakoprosessi tapahtuu saumattomasti kiitos tämän kuvankaappaus ohjelman.

LUE LISÄÄ

Ilmaista pilvitilaa tietoturvalla

Jakaminen helppoa sosiaalisten verkostojen, kuten Facebook, Twitter, Google+ ja Pinterest kautta

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • pääkäyttöliittymä
 • Kommentoi kuvakaappauksia
 • Muokkaa kuvaa
 • Näkymä kuva
 • Tallenneruutuun
 • Tehtävän ajastin

  Miksi valita Ruudunkaappaus Pro

  Arvostelut: 5- perustuu 1 Arvostelut.1 Näkemykset
  • Tämä kuvankaappaus ohjelma on mahtava! Näin suuri määrä toimintoja tekee siitä todella käytännöllisen mihin tahansa liittyen ruutukaappauksiin ja videoihin. Täydellistä!

   Rakastan tätä! Erottuen muista ruutukaappaus ohjelmille tavanomaisista kuvankaappaus toiminnoista, tässä on Tehtävien ajastin joka ottaa kuvakaappauksia automaattisesti tietyn aikataulun mukaan. Erinomaista!

  • Minä pidän tämän kahdesta kuvien muokkausohjelmasta. Yksinkertaisempi auttaa minua ottamaan kuvankaappauksia näytöltä ja kopioimaan ne helposti työpöydälle. Edistyneempi vaihtoehto toimii, kun haluan muokata kuvia enemmän.

   Minuun teki vaikutuksen kaikki nämä kuvankaappaustilat, erityisesti Vieritys ikkuna. Voin käyttää sitä tallentaakseni pitkiä verkkosivuja, Word dokumentteja ja muita vieritysikkunoita. Wunderbar!

  • Tämä työväline on juuri se mitä tarvitsin. Kirjoitan blogia ja teen usein opastusvideoita lukijoilleni. Tämä ohjelma tarjoa sekä näytönkaappauksen että tapahtumien tallentamisen, joka tekeekin siitä niin näppärän blogieni materiaalin valmisteluun.

   Minä rakastan olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa suositulla foorumilla. Ja monilla foorumeilla vaaditaan kuvalinkkejä, kun koetan lisätä niitä kommenttiini. Tämä työväline ratkaisi tuon ongelman täydellisesti.

   Kattavat ohjeet

   Ruudunkaappaus Pro

   Monitoiminen kuvankaappaus ohjelma

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös