Valitse tiedostot aloittaaksesi

Ilmainen Video ja Audio Konvertteri

Konvertoi ja editoi video/audio -tiedostoja

Arvostelut ( 2 )
Valitse tiedostot aloittaaksesi
VIERITÄ

Quick Start Opas

Videon Toisto

Jos käytät palveluamme ensimmäistä kertaa, pitää sinun ladata laukaisin voidaksesi konvertoida rajoittamattomasti.

Konvertoi mikä tahansa tiedosto helposti toistettavaksi

Apowersoft Ilmainen Video ja Audio Konvertteri on mahtava sovellus, joka on tarjolla sekä Windows että Mac OS käyttöjärjestelmiin. Tämä ilmainen video muunnin toimii parhaiten videoiden konvertointiin, koska se konvertoi ne minkä tahansa tyyppiseksi video- tai audiotiedostoksi uskomattomalla nopeudella. Ulostulon mediaformaatit ovat yhteensopivia useimpien mobiililaitteiden kanssa, kuten iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7 jne.

LUE LISÄÄ
Ilmainen
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG, DV, M4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG ja RA
Suoratoistaa mediaformaatteja ulostulojen kuten TV, iPad, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android-tabletti, DVD-soitin jne. välityksellä.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
PIILOTA

Kustomoi ja tuota tyylikkäät videot

Ilmainen video muunnin sisältää lisäksi joitakin avuliaita ja edistyneitä valintoja. Ennen konversiota on todella hyvä editoida videoitasi verkossa. Yksinkertaisesti parannat, rikastutat ja personalisoit omia videoitasi helpolla tavalla. Lopullinen tulos on täydellinen.

LUE LISÄÄ
 • Voit käyttää sitä videoiden leikkaamiseen, videoiden koon muuttamiseen, videon efektien muuttamiseen ja lisätäksesi vesileimoja. Käytännössä se on nopea ja ilmainen tapa konvertoida ja kustomoida mediatiedostojasi.
 • Lisäksi sillä on mahdollista konvertoida vidoita verkon välityksellä moneen eri resoluutioon vaihteluvälillä 144P - 1080P. Voit lisäksi säilyttää alkuperäisen resoluution samalla kun konvertoit videoita. Erityiset ulostulokoot, kuten 16:9, 4:3, 3:2, jne. mahdollistavat ihanteellisten videoiden tallentamisen kohteille PSP, DVD, iPhone ja iPad. Lisäksi voit valita erilaisia bittinopeuksia, kuvataajuuksia, kanavia ja näyte määriä konvertoiduille video- tai audiotiedostoille.
PIILOTA

Verkossa, nopea, laillinen, ilmainen rajoittamattomasti

Tämä on täysin ILMAINEN verkkosivu palvelu. Sen käytöstä EI seuraa lisäkuluja. Voit konvertoida niin monta videota kuin haluat. Joka kerta kun haluat konvertoida videoita MP4 tai muihin tiedostomuotoihin verkossa, käyt yksinkertaisesti verkkosivulla joka ei vaadi asennusta tai kirjautumista. Jos et tykkää ladata ylimääräisiä sovelluksia tietokoneellesi, on Apowersoft Ilmainen Video ja Audio Konvertteri todella kätevä, eikä hidasta tietokonettasi.

LUE LISÄÄ
 • Konvertoi videotiedostoja nopeasti

  Entäpä sen nopeus videoiden konvertointiin verkossa? Meidän testimme osoittavat erittäin korkeita nopeuksia pienikokoisempien videoiden muuntamisessa. Vaikka isojen videoiden konvertointi saattaa ottaa hieman enemmän aikaa, niin me takaamme nopeat konversiot.
 • Ystävällinen asiakastuki

  Meillä on ammattimaisia teknikkoja jotka jatkavat tämän verkkosivun upeaksi tekemistä. Toivotamme sinut tervetulleeksi kertomaan mistä tahansa ongelmasta jonka saatat kohdata. Lisäksi sinua auttavat meidän erityiset vinkkimme ja opastusvideomme tästä palvelusta.
PIILOTA

Konversoi video audio käyttämällä meidän käyttöliittymäpalveluamme

Käyttöliittymäpalvelumme toiminnot: sulauta muunnin teknologia verkkosivullesi, sovellukseen tai jatkeeseen. Käyttämisen aloittaminen on todella helppoa kunhan käytät tätä järjestelmäkoodia.

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • valitse tiedostot
 • valitse tiedostomuoto
 • edistyneet asetukset
 • muuta säätöarvoja
 • aloita konversio

Miksi valita ilmainen verkkopohjainen video muunnin

Arvostelut: 5- perustuu 2 Arvostelut.2 Näkemykset
 • Minun on pakko myöntää, että teidän konvertterinne on ehdottomasti paras, jota olen koskaan käyttänyt ja luulen kokeilleeni niitä kaikkia löytääkseni parhaimman, tämä on se.

  Tämä ohjelmisto on ihan huippu. Se on ehdoton suosikkini. Siinä on kaikki mitä tarvitsen. Se on tehokas ja nopea.

 • Minä tarvitsen keinon erottaa audio videosta ja tämä sovellus toimii erinomaisesti. Se konvertoi videoni nopeasti ja näppärästi.

  Tämä verkkopohjainen sovellus on niin uskomaton, että voin konvertoida videota ilman että minun pitää ladata ohjelmia. Lisäksi ulostulotiedosto ei menetä laatuaan.

 • Minä sain tietää tästä ohjelmasta Facebookin aikajanaviestin kautta. Se toimi mahtavasti kun kokeilin leikata videopätkiä.

  Kiitos upeasta ja ystävällisestä palvelustanne. Se on todella hyödyllinen kun minun pitää muuntaa tiedostotyyppiä.

  Verkkopohjainen Video muunnin kommentoi

  Jätä kommentti

  Kirjoita nimesi!
  Kirjoita arvion sisältö!

  Kommentti (0)

  Arvostelut & Maininnat

  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös
  Click below to install