Apowersoft Audiotallennin Mac

Macin audiotallenninta
Arvostelut:5.0 /5(perustuu 2 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft Audiotallennin Mac-ohjelmalla voit helpoiten äänittää mitä tahansa kuulemaasi ääntä Macilla. Käyttämällä tätä Mac audio-tallenninta Sinä voit äänittää miltä tahansa sisäiseltä tai ulkoiselta äänenlähteeltä, kuten äänikortilta, mikrofonilta ja muilta linjatason laitteilta. Tuloksena syntynyt äänitiedosto voidaan tallentaa monissa määrittelemissäsi muodoissa, kuten M4A, AC3, AU, M4R, AIFF jne.

  • Tallenna mitä tahansa ääni Mac OS X Mountain Lion-koneissa
  • Äänitä online audiota tai radiostriimiä verkkosivuilta
  • Tallenna audiota M4A tai MP3 formaattiin vastaavalla laadulla
  • Tunnistaa kappaleen nimen, albumin ja artistin
  • Ajastettu äänitys on luotu helpoksi
  • Automaattinen kappaleenjako ja mainosten poisto taukojen perusteella

Äänitys ei ole koskaan ollut näin helppoa Macissa, kun käytät tätä Macin audiotallenninta. Kysymys on yhdestä klikkauksesta, tallennat ääniä, musiikkia tai mitä tahansa audiota verkosta tai sovelluksesta. Näitä voivat olla mm. YouTube, Pandora, Spotify, iTune, Skype, QuickTime Player jne. Nyt voit nauttia lempimusiikistasi melkein missä vain milloin vain.

Lataa

"
Tallenna äänet häviöttömästi Macille

Tallenna äänet häviöttömästi Macille

Apowersoft Audio Recorder on omiaan kaikkien äänien tallennukseen Macillasi. Tämän älykkään Mac OS X audio-tallentimen avulla voit äänittää audiostriimiä, radiota, paikallisista tiedostoista, VoIP-puheluista, musiikista ja muunlaisista audioleikkeistä, joita toistetaan äänikortiltasi tai mikrofonilta. Jos vain kuulet ääntä, voit tallentaa sen MAC OS X koneessa.

Äänitä Mac Audiota niin paljon kuin haluat

Äänitä Mac Audiota niin paljon kuin haluat

Netissä on paljon musiikkisivustoja, radioasemia ja videostriimien tarjontaa. Apowersoft Audio Recorder-ohjelman käyttö ei rajoitu pelkästään mieliäänimaisemasi tallentamiseen, mutta se voi myös kaapata videosta äänen. Näistä lähteistä voisi mainita ainakin seuraavat sivustot, mutta on muitakin: YouTube, Grooveshark, VEVO, MySpace, Pandora, Deezer, MTV, iTunes Radio, Yahoo Music, Last.fm, Jango, Rhapsody, Napster ja monet muut.

Helppo tehtävien ajastus

Helppo tehtävien ajastus

Sisäänrakennettu Ajastus-toiminto antaa sinun luoda helpolla tavalla aikataulutettuja tehtäviä. Kun ajastettu tehtävä on luotu, ajastin aloittaa ja lopettaa äänityksen itsestään. Tällaiseksi suunniteltu toiminto tuo käyttäjille paljon etuja ja mukavuustekijöitä. Jos äänitys jatkuu pitkään, sinun ei tarvitse viettää tunteja Applen äärellä tallentamisen valvomiseksi. Käyttökelpoinen toiminto on käyttää automaattista sisäänmenon monitorointia, joka helpottaa toimimaan viiveongelmissa äänityssession aikana.

Tunnistaa älykkäästi kappaletiedot

Tunnistaa älykkäästi kappaletiedot

Kun olet tallentanut ääntä Macilla, ID3 täggäys työkalu auttaa sinua löytämään musiikista kappaletietoja, kuten kappaleen nimen, esittäjän, albumin nimen, keston, vuoden, tallennusformaatin ja genren, se auttaa toistamaan ja järjestämään musiikkia jouhevasti. Mikäli se on mahdollista, voit muokata ID3 tägiä manuaalisesti. Etsi-komennolla löydät äänitetyt kappaleesi mahdollisimman nopeasti.

Jaa tallenne erillisille ääniraidoille

Jaa tallenne erillisille ääniraidoille

Apowersoft Mac äänentallennin antaa mahdollisuuden jakaa äänityksen eri kappaleisiin automaattisesti. Sinulla saattaa esimerkiksi olla 30 minuutin esitys, siinä on välillä lyhyitä taukoja. Kun äänität esitystä Macilla, ohjelma jakaa kappaleet taukojen perusteella. Voit karsia mainokset väliltä pois ja asettaa kappalejakoa varten tarvittavan tauon keston itse.

Muokkaa äänitiedostoja visuaalisesti

Muokkaa äänitiedostoja visuaalisesti

Yksinkertaiseksi tehdyllä toiminnolla voit napsia ei-toivotut pätkät pois ja yhdistää useasta leikkeestä yhdeksi tiedostoksi. Siinä tapauksessa, että Sinulla on ongelmia äänen laadun kanssa, voit leikate yksittäisiä huonoja kohtia pois.

Tukee monia tiedostoformaatteja

Tukee monia tiedostoformaatteja

Macin omien tiedostomuotojen lisäksi ohjelma ymmärtää yleisiä formaatteja, kuten M4A ja MP3. Apowersoft Audio Recorder sisältää tuen muun muassa OGG, SND, AC3, AU, M4R, AIFF – tyypeille. Saat valita mieltymystesi mukaan tiedostotyypin runsaasta valikoimasta iPhone 5, iPod touch, iPad jne.. laitteille. Voit muuttaa audiota hyvin helposti formaatista toiseen.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös