Apowersoft ilmainen iPhone/iPad tiedostojen siirto

Apowersoft ilmainen iPhone/iPad tiedostojen siirto
Arvostelut: 3.2 / 5 (perustuu 27 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft ilmainen online iPhone tiedostojen siirto on monipuolinen ilmainen siirtotyökalu iOS laitteille, joka suorittaa tiedonsiirron iPhoneen ja iPadiin. Se on freewarea ja sitä voit käyttää monenlaisien tiedostojen siirtoon iPhonen, iPadin, tietokoneen ja iTunesin välillä.

  • Ilmainen tiedostojen siirto iOS laitteista PC/iTunesille
  • Tuo helposti mediatiedostoja iPhonesta/iPadista käyttämättä iTunesia
  • Täydellinen iPhonen ja iPadin hallinnointi
  • Sallii sinun tehdä ilmaiseksi soittoääniä ja lisätä uusia soittolistoja
  • Raahaa tiedostosi iTunesiin luodaksesi iTunes kirjaston
  • Yhteensopiva kaikkien iOS laitteiden kanssa

Kovalevysi on saattanut hajota ja haluat siirtää tiedostosi iPhonesta tietokoneelle. Olet ehkä hävittänyt biisitiedostosi PC:ltä ja ihmettelet, miten siirtää tiedot ilmaiseksi Pod Touchilta tietokoneelle. Apowersoft ilmainen iPhone/iPad tiedonsiirto on paras ratkaisu varmuuskopioida tiedostot iLaitteilta tietokoneelle. Se on helppokäyttöinen ja silti monipuolinen. Toisin kuin muut ilmaiset iPhonen tiedostojen siirto-ohjelmat, se on ehdottomasti 100% ilmainen – eikä siinä ole piilokustannuksia tai rajoituksia. Nämä seuraavat hienot ominaisuudet selittävät, miksi niin monet käyttäjät valitsevat tiedonsiirtotarpeisiinsa tämän netissä suositun, uuden ja ilmaisen tiedostojen siirron iPhone/iPad laitteille.

vie

Viedä tiedostoja iOS laitteista iTunes/PC:lle

Ilmaisella iPhone/iPad tiedostojensiirrolla on kyky varmuuskopioida suuria joukkoja mediatiedostaja iOS laitteilta. Ne tiedostot voivat olla musiikkia, videoita, TV ohjelmia, sähköisiä kirjoja, äänimuistioita, iTunes U-oppimateriaaleja, podcasteja ja monia muita.

Tiedostojen siirto tietokoneelle: voit kopioida tärkeitä tiedostojasi iPhonelta/iPadilta PC:lle klikkaamalla Vie nappia.

Tiedostojen siirto iTunesiin: Jos haluat plarata tai luoda iTunes kirjaston, ohjelma auttaa Sinua varmuuskopioimaan kaikki mediatiedostosi iOS laitteilta iTunesiin.

tuo

Tuo mediatiedostoja iPhoneen/iPadiin

Sinulle saattaa tulla tarve siirtää tiedostoja PC-laitteestasi iOS laitteisiin, jos olet hävittänyt tiedostojasi. Tämä ilmainen tiedostojen siirtäjä sallii sinun tuoda kaikki paikalliset tiedostosi iOS laitteelle.

Tiedostojen siirtäminen iPhone/iPad laitteelle: Klikkaa ’Tuo’ nappia synkataksesi tietokoneessa olevat biisisi, kuvasi, videosi, kirjasi iPhone/iPad laitteen kanssa.

Tiedostojen siirtäminen iOS laitteiden välillä: Voit jakaa mediatiedostosi perheesi tai ystäviesi kanssa siirtämällä niitä iOS laitteelta muille ja päinvastoin.

Hallinnoi yleisesti mediasisältöä

Hallinnoi yleisesti mediasisältöä iPhonessasi ja iPadissasi

Tämä online freeware-ohjelma ei ainoastaan siirrä ilmaiseksi iPhone/iPad tiedostojasi PC:lle, mutta myös hallinnoi mediatiedostoja iOS laitteilla. Poista turhat soittoäänet, äänikirjat, biisit, videot, sähköiset kirjat, äänimuistiot jne, lataa ja luo uusia soittolistoja mediasisällöstä. Suuri yllätys on sen sisäänrakennettu soittoäänien luontiohjelma. Sinä voit tehdä soittoääniä iPhonellesi valituista sisällöistä leikkaamalla.

Hallinnoi henkilökohtaisia tietojasi

Hallinnoi henkilökohtaisia tietojasi Apple iOS laitteilla

Ilmainen iPhone/iPad manageri sallii Sinun hallinnoida henkilökohtaisia tietojasi, mukaan lukien kontaktitiedot, viestit, kirjanmerkit, kalenterin neljässä eri formaatissa ja muistiinpanot.

Klikkaa ’Tuo’- tai ’Vie’-nappia tuodaksesi tai viedäksesi henkilökohtaiset muistiinpanosi eri formaateissa – tuo/vie Outlookista, Gmailista, tuo tai vie CSV tiedostomuodossa tai VCF-tiedostona.

Luo uusia kontaktitietoja, kirjanmerkkejä, poista tarpeettomat henkilökohtaiset tiedot tai palauta hävinneet henkilökohtaiset tiedot, lisäksi voit yhdistää samansisältöisiä kontaktitietoja yhdeksi kontaktiksi.

Hallinnoi kaikki appseja

Hallinnoi appseja iOS laitteilla

Apowersoft ilmainen iPhone/iPad tiedostojen nsiirtäjä sallii Sinun hallinnoida kaikkia sovelluksiasi Apple iOS laitteillasi. Se sallii Sinun asentaa, poistaa asennuksia ja päivittää appseja Sinun iPhonessasi/iPadissasi suoraan. Voit löytää haluamasi appsin suuresta sovellusvalikoimasta käyttämällä sisäänrakennettua hakutoimintoa.

helppo, mutta tehokas

Helppokäyttöinen ja tehokas

Saat tämän ilmaisen työkalun käyttöösi lataamatta ja antamatta tietojasi. Kaikki mitä Sinun tulee tehdä, on klikata Käynnistä sovellus -nappia.

Se tukee kaikkia iOS laitteita, mukaan lukien iPad, iPad 2, uudenmallisen iPadin, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S ja iPhone 5 ja muut.

Siinä on kolme sisäänrakennettua työkalua – MP3 soitin, Plist tiedostoeditori ja soittoäänien luontiohjelma.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös