Kuinka laitat Musiikkia iPhoneen ilman iTunesia
Kommentti

Kuinka laitat Musiikkia iPhoneen ilman iTunesia

Viimeksi päivittänyt 15-03-2019

Apple kertoo iTunesin olevan paras tapa järjestää ja nauttia jo omistamastasi musiikista, mutta musiikin hallinta iTunesin avulla vaatii kuitenkin paljon energiaa ja huomiota. Vaikka iTunesia käyttää noin 43 miljoonaa iPhonen käyttäjää musiikkikirjastojen hallintaan, monet käyttäjät eivät silti usko sen olevan paras ratkaisu iPhonen musiikin hallintaa, sillä se kytkee pois mahdollisuuden kopioida musiikkia iPhoneen ilman iTunesia. Siksi he ovat enemmän valmiita ottamaan riskin ja jailbreakkaamaan iPhonen vapauttaakseen itsensä Applen asettamista rajoituksista.

Täydellinen Vaihtoehto Musiikin Siirtämiseksi iPhoneen ilman iTunesia

Saatat miettiä, onko iTunesille olemassa mitään hyvää vaihtoehtoja, joka ei vaadi jailbreakkausta, mutta antaa sinun silti siirtää suoraan musiikkia iPhoneen. Jotta saat vastauksen näihin vaatimuksiin, tämä kirjoitus kertoo sinulle täydellisen vaihtoehdon iTunesille, joka tuo mahtavia ominaisuuksia iPhonesi musiikkikirjaston järjestämiseen.

Apowersoft Phone Manager on markkinoiden kattavimpia mobiilihallintasovelluksia, joka tarjoaa yhdessä paketissa kaikki iPhonen ja Android-älypuhelimien hallintaan vaaditut ominaisuudet. Tällä hienolla työkalulla voit siirtää, katsoa, palauttaa, varmuuskopioida mobiili- tai tablettitiedostoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen vain musiikkiin, viesteihin, yhteystietoihin, sovelluksiin, kirjainmerkkeihin, puhelinlokeihin, taustakuviin, videoihin ja niin edelleen – kaikki helposti tietokoneellasi. Tämä työkalu nauttii hyvästä maineesta sen tarjoamien loistavien ominaisuuksien johdosta, joilla laitat musiikkia iPhoneen ilman iTunesia. Aloita helposti seuraamalla näitä yksinkertaisia ohjeita.

1

Lataa tämä sovellus tietokoneellesi ja avaa se asennuksen jälkeen.

Lataa

2

Yhdistä iPhone tietokoneeseen mukana tulleella USB-kaapelilla. Näpäytä “Luota”-painiketta kun ponnahdusikkuna ilmestyy iPhonesi ruudulle.

3

Kun olet käyttöliittymässä, klikkaa “Musiikki”-kuvaketta ylhäällä. Musiikkivalikon alta löydät kaikki jo olemassa olevat iPhonen musiikkikappaleet. Voit tuoda ladatun musiikin tietokoneelta tai muilta laitteilta iPhoneen. Voit siirtää musiikkia iPhoneen, vain muutamalla klikkauksella.

kopioida musiikkia iPhoneen ilman iTunesia

4

Paina “Katkaise yhteys”-painiketta katkaistaksesi tietokoneen yhteys iPhoneen kun olet valmis.

Olet tervetullut katsomaan tämän dynaamisen esityksen siitä, kuinka siirrät musiikkia iPhoneen ilman iTunesia.

Monikäyttöiset Musiikkitoiminnot

Jos kohtelet tätä työkalua vain ohjelmana musiikin siirtoon, et käytä kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia. Tosi asiassa löydät tästä ohjelmasta erilaisia musiikkityökaluja:

1. Poista musiikkia pysyvästi vapauttaaksesi tilaa

Tämä työkalu antaa sinun poistaa musiikkia iPhonesta pysyvästi vapauttaaksesi muistia, joten olet vapaa siirtämään mitä tahansa kappaleitasi iPhoneen ilman huolta, että iPhonestasi loppuisi tila kesken.

2. Järjestele musiikki kategorioihin tehdäksesi paremman musiikkikirjaston

Jotta voit tehdä musiikkikirjastostasi personoidumman, tämä sovellus on suunniteltu “Soittoääni”-toimintoa silmällä pitäen, jolla pystyt asettamaan minkä tahansa musiikkikappaleen puhelimesi soittoääneksi. Voit myös lisätä musiikin tiettyihin kansioihin, sillä laitteeseen luodaan “Uusi ryhmä” selkeää kategorisointia varten. Tämän erinomaisen ominaisuuden avulla voit vapaasti kopioida musiikkia iPhoneen ilman iTunesia personoidaksesi oman musiikkikirjastosi.

järjestele musiikki

3. Näytä musiikin tiedon tarkasti saadaksesi lisätietoa

Jotta saat lisätietoa iPhonesi musiikista, tämä puhelinhallintasovellus tarjoaa yksityiskohtaista tietoa musiikistasi, kuten sen koon, keston, esittäjän, albumin, joka antaa sinulle hyvän yleiskuvan koko musiikkikirjastosi sisällöstä.

4. Yhdistä kaksi laitetta yhtä aikaa siirtääksesi musiikkia

Tämä puhelinhallintasovellus on täydellisen yhteensopiva niin Android- kuin iOS-älypuhelimien kanssa. Jos haluamasi musiikki on tallessa toisessa iLaitteessa tai Android-älypuhelimessa, voit nopeasti siirtää musiikkia kahden eri laitteen välillä, koska tämä hallintasovellus voi yhtä aikaa yhdistää kaksi puhelinta ja hallita tiedonsiirtoa puhelimen ja tietokoneen välillä.

yhdistä kaksi laitetta yhtä aikaa

Sinun ei tarvitse jailbreakata, vaan tämä sovellus täyttää tarpeesi siirtää musiikkia iPhoneen ilman iTunesia ilmankin, mutta myös antaa ominaisuuksia musiikin lisäksi kuvien, videoiden ja yhteystietojen järjestelyyn. Tämä sovellus, ilman iTunesia ja jailbreakingia, voi siirtää tietoa tehokkaasti. Monipuolisena sovelluksena tämä puhelimen hallintasovellus voi tyydyttää lähes kaikki vaatimukset, joita sinulla on iPhonesi hallintaan liittyen.

Sen lisäksi, että tämä on hyvä vaihtoehto iTunesille, lista jatkuu lisää. Työkalut kuten iTools, DiskAid, SynciOS, Google Play Music ovat kaikki omalla tavallaan vaillinaisia sovelluksia. Jotta säästät arvokasta aikaasi, teet itsellesi suuren palveluksen käyttämällä tätä sovellusta musiikin kopioimiseen iPhoneen ilman iTunesia.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 45 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinMobiili Managerin, PC: n iPhone-siirto.Viimeksi päivitetty 15-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös