Ruuduntallennin Pro

Täysien toimintojen näytöntallenninohjelma

Arvostelut ( 1 )
Osta 1, saa 1 ILMAISEKSI
VIERITÄ

Apowersoft Ruuduntallennin Pro

Apowersoft Ruuduntallennin on helppo käyttää ja ammattikäyttöön suunniteltu työpöytäsovellus näytön sisällön ja äänien nauhoitukseen samaan aikaan. Voit tallentaa videosi tavallisina MP4-tiedostoina. Käyttämällä sisäänrakennettua konvertteria muunnat MP4:t AVI-, WMV-, FLV-, ja SWF-muotoon sekä moniin muihin muihin formaatteihin laadun heikentymättä.

Nauhoita kaikki työpöydän tapahtumat

Täydet ominaisuudet tarjoava, mutta intuitiivinen käyttöliittymä antaa joustavia kaappaustiloja, joilla tallennat valitun alueen ruudulta, sovelluksen tai koko ruudun. Lisäksi voit lisätä webcam-videon ruudunkaappaukseen luodaksesi video-videon sisällä –tehosteen.

LUE LISÄÄ
Tallennusformaatit
Vie videot WMV-, AVI-, MP4-, MOV-, MKV-, FLV-, MPEG-, VOB- ja WEBM-muotoon
Tilanteet
Sopii kaikkien näytöllä tapahtuvien tilanteiden tallennukseen, mm: ohjeet ja tutoriaalit, livechatit, videopelit ja stream-videot nettiselaimessa yms.

Useita nauhoitustiloja

Koko näyttö: nauhoita koko tietokoneen näytön sisältö.
Mukautettu alue: voit valita minkä tahansa alueen ruudulta nauhoitukseen.
Hiiren ympäriltä: seuraa hiirtäsi ja nauhoittaa ympäriltä.
Valitse ikkuna: valitse käynnistämäsi ikkuna, jonka tapahtumat haluat nauhoittaa.
Luonnollisesti nämä älykkäät tilat miellyttävät käyttäjää ja tekevät työkalusta erinomaisen valinnan ruuduntallennustyökaluksi.

Nauhoita näytön sisältö ja ääni samaan aikaan

Sovelluksen todella loistava ominaisuus on se, että voit tallentaa ruudun tapahtumien lisäksi myös kuuluvat äänet järjestelmästä, mikrofonista tai kummastakin. Voit siis samaan aikaan tallentaa näytön tapahtumia ja ääntä yhtä aikaa, jolloin ei ole epäselvää pysyykö videon ja äänen tallennus synkronoituna samassa ajassa esimerkiksi pelejä pelatessa.

Nauhoita videota webcamista

Jos haluat tallentaa videota webcamin sisältöä niin tällä tallentimella se toimii, joka on saatavilla Skypelle, MSN:lle sekä Google Talkille ja monille muille. Ohjelma tallentaa kaiken standardimuotoiseksi WMV-videoformaatissa olevaksi tiedostoksi, jolloin voit jakaa sen toisten kanssa.

Useita videoformaatteja

Videot voidaan tallentaa tämän työkalun avulla yhdeksään eri formaattiin, mukaan lukien MP4-, AVI-, WMV-, FLV-, MKV-, MOV-, MPEG-, VOB- ja WEBM. Muunnat videot kätevästi myös kannettaville laitteille sopiviksi.

PIILOTA

Muokkaa screencastia reaaliajassa tai jälkeen

Sovelluksessa tulee mukana kaksi editorial, joilla voit lisätä kommentteja screencastiin realiajassa ja viimeistellä nauhoitetun videon jälkeenpäin. Voit parantaa demovideotasi myöhemmin.

LUE LISÄÄ

Reaaliaikainen screencast-editori

Työkalupalkki ruudun nauhoituksen aikana antaa sinun tehdä huomautuksia käyttäen tekstiä, viivoja ja korostuksia ilman tarvetta keskeyttää nauhoitus.

Ammattilaistason videoeditori

Voit myös tuoda tallennetut videot sisäänrakennettuun editoriin ja muokata niitä esimerkiksi leikkaamalla, yhdistämällä, rajaamalla tai lisäämällä vesileiman tai tehosteita yms.

PIILOTA

Luo ajastettu tehtävä

Mikä tekee tästä ohjelmasta poikkeuksellisen on siihen lisätyt erikoisominaisuudet. Voti luoda ajastetun tehtävän antamalla aloitusajan ja nauhoituksen keston. Näin voit tallentaa ruudun tapahtumia videolle olematta tietokoneen edessä.

LUE LISÄÄ

Nauhoita live-streameja

Ruuduntallennin Pro soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja verkkosivustolle, jolloin se on erinomainen apu kun haluat nauhoittaa live-streaming-videota Twitch TV:stä, BBC:ltä, CNN:ltä ja Livestreamista sekä monilta muilta livevideo-sivustoilta. Tämä on helpoin työkalu videoklippien keräämiseen.

Nauhoita webinaari

Jos et pysty osallistumaan verkkotapaamiseen, mutta haluat nauhoittaa sen myöhempää katselua varten, voit silloin järjestää Asian tällä sovelluksella. Voit nauhoittaa koko istunnon valittuun kansioon. Voit joko katsoa sen myöhemmin tai jakaa sen muiden kanssa eri tavoilla.

Nauhoita viikottain/päivittäin

Tämä ohjelma täyttää tarpeesi kun haluat nauhoitata säännöllisesti ja automaattisella tavalla. Voit asettaa tehtävien suorituksen tulevaisuuteen vain muutamalla klikkauksella. Näin voit käyttää ohjelmaa tietokoneen näytön tapahtumien monitoroimiseen kun olet poissa koneelta.

Reaaliaikainen ruudun valvonta

On hetkiä, jolloin haluat valvoa mitä lapsesi tekevät internetissä kun et ole paikalla, tai haluat muuten vain suojata yksityisyyttäsi kun et ole tietokoneella. Mikä tahansa syy onkin, tämä ohjelma antaa sinun käyttää ruuduntallennusominaisuutta automaattisella tavalla, jolla valvot näytöllä tapahtuvia asioita.

PIILOTA

Tallenna ja jaa screencast

Kun screencast on valmis, voit tallentaa nauhoitetut videot haluttuun formaattiin katselua toisissa järjestelmissä tai laitteilla. Lataa videot pilvipalvelimelle vain muutamalla klikkausella ja jaa videot YouTubessa.

LUE LISÄÄ

Täydellinen videokonvertteri

Nauhoituksen ollessa valmis, voit käyttää sisäänrakennettua videomuunninta videon konvertoimiseen paremmin ja nopeammin. Voit valita useista eri Ruuduntallennin Pron tukemista formaateista kuten AVI-, MP4-, FLV-, SWF-, 3GP-, MKV- ja MPEG, jotka ovat suosittuja tiedostomuotoja Applen, Androidin ja Sonyn laitteissa.

Siirrä video FTP:llä

Voit siirtää ja tallentaa valmistamasi videot henkilökohtaiselle tai yrityksen palvelimelle niin pitkään kun sinulta löytyy tunnukset. Voit myös tallentaa tiliasetukset ohjelmaan myöhempää käyttöä varten.

Jaa video YouTubessa

Kun olet valmis jakamaan videosi suosituimmissa videotoistopalveluissa ympäri maailmaa, voit vain antaa kirjautumistietosi ja klikata OK. Kun kaikki on valmista, sinut ohjataan YouTuben videosivulle.

Siirrä videot Showmore.comiin

Oletko koskaan miettinyt kuinka tallennat ja jaat videosi helposti? Tässä tapauksessa siirrä video vain showmore.com-sivustolle. Tämä tallennus- ja videojakosivusto tarjoaa 10 gigatavua ilmaista tallennustilaa videoiden tallennukseen. Täällä voit myös hallita kaikkia videolatauksiasi ja jakaa ne helposti linkkien tai upotettavien koodien avulla.

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • nauhoitustilat
 • tee nauhoitus
 • toista video
 • siirrä video
 • nauhoita vain ääni
 • ota ruutukaappaus

Miksi valita Ruuduntallennin Pro

Arvostelut: 5- perustuu 1 Arvostelut.1 Näkemykset
 • Mielestäni tämä ohjelma on parhaita mitä olen käyttänyt. Mikä hämmästytti minua syvästi oli mahtava tallennussuorituskyky. Nauhoitettu video oli erinomainen laadulta, juuri sellainen mitä näin näytöllä.

  Hei kaikki! En tiedä kuinka edes osaan ilmaista kiitollisuuttani tästä sovelluksesta teitä kohtaan! Pidän työkalua mahtavana, jonka avulla voin tehdä demovideoita täysin virheettömästi. Ääni ja video kulkevat täydellisen synkronoidusti.

 • Rakastan tehtävienajastinta. Se tallentaa näytön sisällön automaattisesti eikä minun tarvitse olla koneella kun käytän sitä. Käytän tätä työkalua usein ruudulla olevien verkkovideoiden sisällön nauhoittamiseen. Käytän tätä yleensä silloin kun video on näkyvillä ja saatavilla vain tiettyyn aikaan.

  Minusta tätä tuotetta voi helposti kutsua parhaaksi työkaluksi helppoon nauhoitukseen ja nopeaan jakamiseen. Sisäänrakennettu ominaisuus auttaa lataamaan videot YouTubeen ja FTP-palvelimelle välittömästi, joka tekee ruudun tapahtumien jakamisesta niin joustavaa.

 • Loistava sovellus. Perustoimintojen lisäksi mukana on ylimääräisiä työkaluja, jotka tarjoavat käyttökelpoisen tavan editoida, jolla voin merkitä ja lisätä sisältöä videoon ruudulta nauhoituksen aikana.

  Tämä mahtava ohjelma tukee niin monia eri formaatteja ja muotoja. Voin viedä videoni toisiin laitteisiin konvertoimatta ensin formaattien välillä. Hieno ominaisuus, kiitos!

  Kattavat ohjeet

  Ruuduntallennin Pro

  Täysien toimintojen näytöntallenninohjelma

  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös
  Click below to install