Poista tausta verkossa
Poista mistä tahansa kuvasta tausta automaattisesti ja ilmaiseksi verkossa
Tiedostojen turvallisuus
Kaikki ladatut kuvat suojataan tarkoin. Alkuperäiset tiedostot poistetaan palvelimeltamme 24 tunnin kuluessa. Tiedostojen vuotamisen riskiä ei ole.
Ei asennusta
Koko prosessi tapahtuu verkossa, joten lataaminen tai asentaminen ei ole tarpeen. Voit aloittaa kuvan taustan käsittelyn välittömästi avattuasi ohjelman selaimessa.
Automaattinen poisto
Ei edellytä käyttökokemusta tai erityistaitoja. Sinun tarvitsee vain ladata kuvasi palveluun, jonka jälkeen verkkopohjainen ohjelma hoitaa lopun puolestasi automaattisesti.
Taustan poistaminen kuvasta on helppoa ja vaikuttavista tuloksista pääsee nauttimaan välittömästi
Leikkaa ihmisiä kuvasta vain muutamalla napsautuksella, joten lisää luovuutta varmasti
Poista kuvan tausta
Vaihda kuvan tausta
Lisää tehokkuuttasi edullisesti
Verkkopohjainen Background Eraser hyödyntää viimeisintä AI-teknologiaa kuvien käsittelyssä, joten täydellisiä tuloksia voi odottaa lyhyemmässä ajassa ja pienemmällä vaivalla. Säästä aikaasi, kun haluat leikata henkilön kuvasta, tehdä taustasta läpinäkyvän tai liittää sen toiseen kuvaan. Ei edellytä erityistaitoja tai ammattimaista kokemusta, sillä prosessi on automatisoitu. Saat tarkan leikelmän vain muutamassa sekunnissa.
Saat loistotuloksia ilman Photoshopia
Käytä luovuutta lisätäksesi kuviesi vaikuttavuutta entisestään. Tämä palvelu kuvan taustan poistamiseksi avaa kolme tapaa olla luova: yksittäiset värit, tarkoin suunnitellut mallipohjat sekä omat kuvasi, joita on helppo yhdistellä leikelmiin. Palvelun avulla sujuu tervehdyskorttien, henkilökorttikuvien sekä some-julkaisujen luominen verkossa.
Poista tausta vaivattomasti
Lataa vain kuva, josta haluat poistaa taustan. Verkkopohjainen Background Eraser tuottaa automaattisesti tarkan leikelmän läpinäkyvällä taustalla.
Esikatsele reaaliajassa
Lopullinen tulos näytetään sivulla välittömästi, joten voit esikatsella sen ennen latausta. Voit verrata kuvatuotosta suoraan alkuperäisen tiedoston kanssa.
Lataa valmis tiedosto
Napsauta "Lataa"-painiketta tallentaaksesi tietokoneellesi kuvan, josta tausta on poistettu. Tarjolla on myös Pro-versio, joka avaa lisää mahdollisuuksia kuvien käsittelyyn.
He pitävät meistä, kuten varmasti sinäkin
 • Viiden tähden suositus

  Tämä palvelu teki minuun vaikutuksen. Aivan mahtava :) En yleensä kirjoita arvosteluja, mutta tämä työkalu auttoi minua niin paljon, että joudun tekemään poikkeuksen. Todella intuitiivinen ja täyttää tarpeen, eli poistaa taustan mistä tahansa kuvasta. Jos haluat poistaa kuvasta taustan, kannattaa kokeilla tätä!

  Abbie

 • Viiden tähden suositus

  Uskomaton keinoäly. Tekee täysin mitä lupaa ja on käytettävissä ilmaiseksi! Kiitos! Suosittelen tätä sivustoa ennemmin kuin muita käyttämiäni. Loistoratkaisu taustan siistimiseksi tai läpikuultavien tiedostojen luomiseksi! Olen todella tyytyväinen.

  Frank

 • Viiden tähden suositus

  Tällä voi taustan poistamisen lisäksi lisätä erilaisia taustoja kuviin. Muutin itse yhden kuvan taustan valkoiseksi henkilökorttia varten. Tulos todella on täydellinen!

  Bella

 • Viiden tähden suositus

  Olen ladannut monia kuvankäsittelyohjelmia, ja tämä on ollut kaikkein helpoin ja tehokkain. Ohjelma on ilmainen ja toimii automaattisesti. Toiminnot voivat olla yksinkertaiset, mutta juuri mitä minä kaipasin. Kiitos!

  Tracy

  100% ilmainen ja automaattinen Background Eraser
  Arvostelut (0)
  Palvellut 1 892 480 käyttäjää maailmanlaajuisesti
  Väri
  Kuva
  Poista tausta verkossa
  Vaihda tausta Lataa
  Alkuperäinen
  Käsitelty
  0%
  Käsitellään...
  Arvostelut (0)
  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös