Apowersoft Video Latausohjelmaa Macille

Lataa mac video
Arvostelut:5.0 /5(perustuu 7 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft video latausohjelmaa Macille on suunniteltu erityisesti Mac käyttäjille online videoiden lataamiseen videosaittien paljoudesta, näitä sivustoja ovat esimerkiksi YouTube, Nelonen, Facebook, Seiska, Yle Areena, Videoita jne.. Kun käytät tätä videoiden latausohjelmaa Macille, voit ladata videosi missä tahansa formaatissa, mukaan lukien MP4, WMV, FLV, MOV, WebM ja muut. Erilaiset formaatit ovat tuettuina, jopa HD-videot 720P, 1080P tai korkeammat resoluutiot.

  • Lataa mikä tahansa video OS X 10.9 Mavericks-järjestelmällä
  • Muunna videoita jokaiseen suosittuun formaattiin
  • Lataa ja muunna useita videoita samaan aikaan
  • Koko soittolistan lataus YouTubesta kerralla Macissa
  • Järjestä ladattuja videoita
  • Katso ladattuja videoita sisäänrakennetulla videosoittimella
  • Korkealaatuisin videoiden lataus

Lataa

Apowersoft video latausohjelmaa Macille on enemmän kuin tavallinen videoiden lataus ohjelma Macille. Siinä on monipuolinen videoiden muuntotoiminto, jolla voit muuttaa videoita kaikille suosituille formaateilla ja laitteille, kuten iPad, iPad touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC ja monet muut.

Tärkeimmät ominaisuudet lueteltuna:

Lataa Video Macille 1:1

Lataa Video Macille alkuperäisen laatuisena

Apowersoft video latausohjelmaa Macille tuo Mac-käyttäjille helpon tavan ladata videoita ja audiota web-sivusoilta. Sillä voit kaapata kaikenlaisia striimejä ja mediaprotokollia (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP ja HTTPS). Lataamasi videot tallennetaan Macille laadun huonontumatta.

Muunna Video Macille

Muunna mikä tahansa online- tai paikallinen video

Sekä lataamasi videot, että paikalliset tiedostosi voidaan konvertoida monelle videoformaatille, kuten MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF ja muille. Vielä eräs suurenmoinen ominaisuus on kyky ottaa videosta ääni M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 tai jollekin muulle yleiselle audioformaatille. Sen jälkeen, kun muunnos on tehty, voit tuoda tiedoston suoraan sovelluksesta iTunesille.

Lataa video erän

Lataa samanaikaisesti useita videoita yhdessä istunnossa

Eräajona latausmoodissa voit ladata useita videoita kerralla yhden istunnon aikana. Kun olet raahannut URL-osoitteet Apowersoft video latausohjelmaa Macille ikoniin, videot ladataan automaattisesti latauslistalle. Se viimeistelee lataukset salamannopeasti ja takaa korkeimman mahdollisen laadun lataukselle.

Lataa YouTube soittolista

Lataa mikä tahansa soittolista YouTubesta

On loputtomasti ohjelmia, jolla voit ladata YouTube-videon. Mitäpä, jos haluatkin ladata kokonaisen kanavan täyden YouTube videoita? Tämä YouTube-latausohjelma Macille on täydellinen työkalu kokonaisen YouTube-soittolistallisen lataamiseen. Olet vain yhden klikkauksen päässä selailussasi kokonaisen tilaamasi kanavan tai henkilökohtaisen YouTube-sivusi lataamisesta.

Hallitse video Macille

Hallinnoi helposti videoita kirjastossasi

Kun sovellukseen on niin määritelty, järjestelmä sammuttaa itsensä automaattisesti, kun tehtävä on suoritettu loppuun. On mahdollista, että ohjelma poistuu taustalle tai sulkeutuu latauksen valmistuttua. Sinun ei siis tarvitse pysytellä koko aikaa tietokoneen ääressä. Sitä paitsi, videoiden latausohjelma Macille antaa Sinun järjestää ladattuja videoita kirjastossa. Voit valintasi mukaan nimetä uudelleen, poistaa tai soittaa videoita, niin kuin haluat.

kaapata ruudun Mac

Kaappaa kaikki näytöltäsi

Apowersoft video latausohjelmaa Macille voi tallentaa videota näytön tapahtumista, tämä sallii Sinun kaappaavan mitä tahansa toimintoa näytöltä, mukaan lukien valikot, objektit, koko näytön ja valitulta alueelta. Tämä on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat kaapata live-esityksiä ja suojattua sisältöä, joita voi olla esimerkiksi BBC:n iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN jne.

muokkaa video

Helppo videoiden muokkaus halutun vaikutelman saamiseksi

Mukana tulevat editori tekee videoiden muokkauksesta erityisen helppoa. Siinä on toiminnot leikkaamista, aluevalintaa, usean videon yhdistämistä, erikoistehosteita ja tekstityksiä varten. Se on luotu intuitiiviseksi, voit käyttää sitä, vaikka olisit rajoittunut tietokoneen käyttäjä.

edistäminen ilmoitukset

Katso Video Demo

Demo Video

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös