Meistä Tiimimme

WANGXU TECHNOLOGY (HK) CO., LIMITED on HongKongissa sijaitseva yritys, joka on kehittänyt Apowersoft brändimme. Aloitimme vuonna 2010 ja olemme sitoutuneet tarjoamaan yksinkertaisia, luovia ja helppokäyttöisiä ohjelmia ihmisille eri puolilla maailmaa. Työkalumme auttavat käyttäjiä luomaan innovatiivista digitaalista sisältöä arjessa ja työssä hyödyntämällä ajatuskarttoja, näytön tallennusta, äänivideon tallennusta, videon luomista ja multimedian muuntamista. Ohjelmaratkaisumme kattavat lisäksi mobiilisiirrot ja -hallinnan, PDF-muunnon, kuvan taustan poistamisen, tiedon palauttamisen, jne.

Hauskaa tietoa yrityksestämme

Minkä tyyppisiä tarinoita me käsittelemme?

Arvostelut

Osa korkeasti arvostettuja sivustoja, kuten CNET, Filehippo, Makeuseof, Softonic ja monet muut, ovat listanneet Apowersoft tuotteita sivuilleen jopa jotkut, joilla on meidän tuotteistamme rehellisiä arvioita ja arvosteluja puolueettomilta asiantuntijoilta, joihin voit luottaa. Tämä auttaa sinua suuresti tekemään oikean valinnan ja tarjoaa sinulle parhaan kokemuksen.

Yrityssuhteet

Me hyväksymme ja aloitamme mielellämme yhteistyökumppanuuksia, jälleenmyyntisopimuksia, julkaisukumppanuuksia, OEM-ratkaisuja ja muita yhteistyökeinoja. Lisäksi me toivomme voivamme tarvittaessa auttaa sinua, jotta voimme pyrkiä pysyvään kehitykseen yhdessä! Ole ystävällisesti meihin yhteydessä verkkokaavakkeen kautta, me palaamme asian mahdollisimman pian.

Meidän tavoitteemme

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös