Aloita Nauhoitus

Ilmainen Online Äänentallennin

Nauhoita korkealaatuista ääntä tietokoneen äänikortilta ja mikrofonista

Arvostelut ( 2 )
Aloita Nauhoitus
VIERITÄ

Käyttöopas

Katso video-opas

Käyttääkseen tätä sovellusta ja varmistaaksen sen sujuvan toiminnan selaimellaan, täytyy ensikäyttäjien asentaa ohjelmankäynnistyspalkki. Tämän jälkeen audiotallentimen käyttö on vain yhden klikkauksen päässä.

Yksi painallus nauhoittaksesi mitä tahansa haluamaasi ääntä

Tarvitsematta asentaa liitännäisiä tai tilata mitään palvelua, sallii Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin sinun nauhoittaa audiota suoraan Windows tai Mac tietokoneelta. Sovellus on helppo käyttää ja antaa sinun nauhoittaa mitä tahansa ääntä, jonka voit kuunnella alkuperäislaatuisena. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauhoittaa ääntä useista eri audiosisääntuloista - System Sound, mikrofoni, tai molemmat.

Lue Lisää
Ilmainen
Sisääntulolähteet
Musiikkisivustojen, radiokanavien, peliäänien, äänikeskustelujen jne. suoratoisto
Ulostuloformaatit
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Yhteensopivat soittimet/laitteet
Windows Media Player, QuickTime, iTunes, tabletit, Chromebook, Android älypuhelimet, iPhone, Windows Phone
 • Rikastuta ääniohjelmakirjastoa

  Aina kun kuulet vetävän laulun, tunnepitoisen taustamusiikin videossa, kivan audiostreamin nettiradiokanavalla tai käytännöllisen suoran verkkokurssin, voit nauhoittaa sen näkemättä suurempaa vaivaa.

 • Nauhoita kerrontaa tai laulua

  Lisätäksesi äänesi videoleikkeisiin, kuvamateriaaleihin, esitelmiin, opetuskursseihin tai muihin, nauhoittaa tämä apuväline helposti mikkisi kautta kulkevaa kerrontaa. Lisäksi voit luoda omat ääniviestisi tiedon välittämiseksi muille tai nauhoittaa itsetehtyä musiikkia tullaksesi niin ikään kysytyksi.

 • Tallenna chatteja ja äänitapaamisia

  Huolestuttaako sinua, että sinulta jää huomaamatta tärkeitä asioita verkkokonferensseissa työtovereidesi ja -kumppaneidesi kanssa? Haluatko säästää hauskat keskustelut ystäviesi kanssa Skypessä? Haluatko kerätä ääniä, keskusteluja tai musiikkia videopeleistä? Kaikki tämä on mahdollista tämän ilmaisen audiotallentimen avulla.

PIILOTA

Lisää ID3 tageja järjestääksesi äänitteet paremmin

Audion äänittämisen jälkeen, sovellus antaa sinun nimetä tiedoston uudelleen sen järjestelemiseksi helposti paikalliskansioon. Näppärän ID3 tagi editorin tuella voit myös hallinnoida audiota tehokkaammin lisäämällä kuvitetun kansilehden, nimen, esittäjän, vuoden, albumin ja genren. Tällä menetelmällä lisättyjen musiikkikappaleiden metadatan tunnistavat soitettaessa myös kannettavat laitteet.

Lue Lisää
05:00
03:20
04:10
PIILOTA

Hallinnoi äänitteitä toivotulla tavalla

Apowersoftin ilmaisessa verkkoaudiotallentimessa on sisäänrakennettu äänikirjasto mistä voit löytää kaikki nauhoitetut tiedostot. Kun lopetat nauhoituksen, avaa vain lista saadaksesi käyttöösi useampia ominaisuuksia. Tiedostojen tarkistaminen tai kohdekansion avaaminen on helppoa äänitteen paikallistamiseksi koneella välittömästi. Sinulla on myös valta kuunnella audioita ja poistaa tiedostoja halutessasi.

Lue Lisää
PIILOTA

Useampia laajennuksellisia toimintoja nauhoittamiseen

Sen lisäksi että tarjoaa keskeisen äänitystoiminnon, sovelluksessa on muitakin mahtavia ominaisuuksia kuten "Toista" ja "Jaa". Oppiaksesi näistä lisää, lue alempaa lisätoiminnoista.

Lue Lisää
 • Jaa audiota useilla sovellusalustoilla

  Käytännöllinen jakotoiminto tekee mahdolliseksi audion jakamisen YouTubessa, SoundCloudissa, Google Plussassa, Twitterissä ja muilla sosiaalisen verkkotyöskentelyn sivuilla. Lisäksi se auttaa lähettämään audiota sähköpostitse. Jakamalla tiedoston verkon välityksellä voit säästää paikallislevyn muistitilaa.

 • Toista nauhoitettu äänite reaaliajassa

  Kun nauhoitettu, voit tarkistaa musiikin laadun kuuntelemalla sitä sisäänrakennetulla soittimella ennen seuraavaa askelta. Jos olet tyytyväinen tulokseen, tallenna se yksinkertaisesti kovalevyllesi, tai voit aloittaa uuden nauhoituksen alusta.

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • valitse äänilähde
 • nauhoita ääntä
 • toistotilat
 • toista audio
 • hallinoi ääntä
 • muokkaa ID3 tag

  Miksi valita ilmainen verkkoaudiotallennin

  Arvostelut: 5- perustuu 2 Arvostelut.2 Näkemykset
  • Tutustuin juuri tarjoamaanne työvälineeseen ja se vaikuttaa olevan mitä tarvitsin. Toiminnot ovat helppoja käyttää ja ulostuloaudion laatu on uskomaton.

   Minä olen käyttänyt tätä audionauhuria noin vuoden verran ja olen hyvin tyytyväinen. Kiitos, että olette luoneet tämän!

  • Minä olen opiskellut musiikkia Skypen välityksella ja käytän Apowersoftin ilmaista verkkoaudiotallenninta jo pidemmän aikaa nauhoittaakseni musiikkituntini. Rakastan tätä työvälinettä sen laadun vuoksi ja koska sillä voi nauhoittaa rajattoman määrän minuutteja.

   On yllättävää että verkossa toimiva sovellus tukee äänen nauhoittamista tietokoneelta sekä mikrofonista yhtäaikaa, voin käyttää sitä nauhoittaakseni äänikeskusteluja ystävieni kanssa. Mahtavaa!

  • Mahtava sovellus! Vain joitakin napin painalluksia aktivoidaksesi ja kontrolloidaksesi nauhoitusprosessia. Käyttöliittymä on kaunis ja helposti ymmärrettävä.

   Vau, Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin on loistava! Se on ilmainen, helppo käyttää ja tehokas. Minä tykkään käyttää sitä nauhoittaakseni ääniosuuksiani mikrofonin välityksellä ja sitten jakaa ne ystävieni kanssa.

   Verkkoaudiotallennin kommentti

   Jätä kommentti

   Kirjoita nimesi!
   Kirjoita arvion sisältö!

   Kommentti (0)

   Arvostelut & Maininnat

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös
   Click below to install