Joustavat tavat ladata Spotify-kappaleita
Kommentti

Joustavat tavat ladata Spotify-kappaleita

Viimeksi päivittänyt 19-03-2019

Spotify on musiikin suoratoistoon tarkoitettu sivuston, jonka avulla voit kuunnella eri kappaleita ja artisteja tietokoneella sekä tabletilla tai mobiililaitteella. Voit myös luoda soittolistoja, joten sinun ei tarvitse aina etsiä suosikkikappaleitasi. Spotifyssä on myös mahdollista kuunnella muiden käyttäjien soittolistoja. Soittolistoja voi myös tallentaa offline-tilassa kuuntelua varten, joten voit toistaa niitä myös silloin, kun et ole yhteydessä Internetiin, mutta sinun pitää vielä käyttää Spotify-sovellusta tähän. Musiikkia voidaan synkronoida tabletiin tai mobiililaitteeseen, joten voit myös kuunnella niitä liikkeellä ollessasi.

Vaikka tallennat soittolistan offline-tilassa kuuntelua varten, kappaleiden lataaminen ei ole mahdollista. Kappaleiden lataaminen mahdollistaisi niiden kuuntelun myös muilla laitteilla tai mediasoittimilla ilman Spotifyta. Latausesto johtuu siitä, että kappaleet ovat salattuja, mikä estää äänimuuntimia havaitsemasta niitä. Vaikkakaan ei ole olemassa keinoa, jolla voisit suoraan ladata musiikkia Spotifysta, on olemassa kolmannen osapuolen työkaluja, joiden avulla voit tallentaa Spotify-kappaleita haluamaasi tiedostomuotoon. MP3 on paras formaatti, koska se on yhteensopiva eri laitteiden kanssa ja tähän formaattiin tallennetut kappaleet ovat kooltaan pieniä musiikin laadun pysyessä hyvänä.

Näin lataat musiikkia Spotifysta

1. Audacity

Audacity on avoimen lähdekoodin äänen tallentamiseen ja editointiin tarkoitettu sovellus, jota voi käyttää eri käyttöjärjestelmillä, kuten Windows, Mac ja Linux. Voit käyttää tätä sovellusta äänen tallentamiseen tietokoneelta tai ulkopuolisesta lähteestä, mutta sitä on hieman hankala käyttää. Lisäksi siinä on useita asetuksia eikä käyttöliittymä ole kovin käyttäjäystävällinen. Ennen äänen tallentamista käyttäjän täytyy suorittaa useita eri vaiheita, joka voi olla hankalaa, varsinkin niille, jotka eivät ole teknologisesti lahjakkaita.

lataa Spotify-kappaleita

Jos Audacityä on mielestäsi vaikea käyttää, on olemassa toinenkin ilmainen ohjelma musiikin lataamiseen Spotifysta. Jatka lukemista niin kerromme, miten käytät tätä ohjelmaa.

2. Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin

Tämä on online-sovellus, jota voit käyttää musiikin lataamiseen Spotifysta missä tahansa muodossa. Se on kätevä, koska se on yksinkertainen eikä se vaadi asennusta. Lisäksi se on saatavilla ilmaiseksi, joten sinun ei tarvitse käyttää rahojasi tähän sovellukseen.

  1. Avaa tämän työkalun verkkosivu ja klikkaa ”Aloita tallennus” -painiketta.
  2. Valitse ”Audiotulo” ja valitse ”Mikrofoni”, ”Järjestelmän ääni” tai ”Järjestelmän ääni ja mikrofoni”.
  3. Toista kappale, jonka haluat tallentaa Spotifysta ja klikkaa ”Aloita” –painiketta
  4. Valitse ” Pysäytä ”, kun tallennus on valmis.

spotify musiikin lataaminen

Tämän jälkeen voit siirtyä tallennuskansioon, josta löydät tallentamasi Spotify-kappaleen.

Lataa Spotify-kappaleita Advanced Softwaren avulla

Tämä on toinen sovellus, jonka avulla voit ladata Spotify-kappaleita MP3-muodossa. Tämä ohjelma pitää asentaa tietokoneelle ja sitä voidaan käyttää Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmillä. Voit hyödyntää ilmaisen kokeilujakson ennen kokoversion ostamista. Sen lisäksi, että voit tallentaa kaikkia tietokoneen ääniä ja konvertoida ne moniin eri formaatteihin, ohjelman avulla voit myös ladata musiikkia videoiden jakamiseen tarkoitetuilta sivustoilta, kuten YouTube. Lisäksi voit editoida kappaleita, lisätä musiikkia iTunesiin ja kuunnella radioasemia verkossa. Spotify-musiikin polttaminen CD-levylle onnistuu myös helposti.

Lataa

Verrattuna edellisiin sovelluksiin, Apowersoft Streaming Audio Recorder omaa selviä etuja. Käyttäjä voi esimerkiksi kopioida Spotify-kappaleita mp3-muodossa jopa Mac OS X Mountain Lion -käyttöjärjestelmällä. Sinun ei tarvitse menettää yöuniasi etsiessäsi ammattimaista äänentallenninta Mac-käyttöjärjestelmälle. Tämä työkalu on lisäksi paljon vakaampi käyttää.

mp3 lataaminen Spotifysta

Kun nyt olet oppinut, miten voit ladata musiikkia Spotifysta, muista, ettet saa käyttää ladattuja ja konvertoituja kappaleita muihin tarkoituksiin lukuun ottamatta henkilökohtaista käyttöä. Voit myös ostaa musiikkia erilaisista musiikkikaupoista ja kunnioittaa alkuperäistä musiikkia sekä tekijänoikeuksia.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 61 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudiotallennin, Muokkaa ääntä.Viimeksi päivitetty 19-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös