Tehokkaita keinoja Ladata kappaleita Apple Musicista
Kommentti

Tehokkaita keinoja Ladata kappaleita Apple Musicista

Viimeksi päivittänyt 19-03-2019

Apple Music on Applen uusin ja tuorein palvelu, jonka he julkistivat ja avasivat kaikille käyttäjilleen kesäkuun 30. päivä. Tämä uusi palvelu sisältää kolme toimintoa: musiikkisoittimen, internet-radioaseman (Beats 1) ja liittämistoiminnon. Palvelu on täysin ilmainen kolme kuukautta, jonka jälkeen se maksaa. Tavallisen käyttäjän kuukausimaksu on €9.99 ja perheelle €14.99 kuukaudessa.

Julkinen versio on yhteensopiva vain iOS:in ja Mac OS:in kanssa. Myöhemmät versiot, jotka toimivat myös toisilla laitteilla tullaan julkaisemaan muutaman kuukauden kuluessa. Sinun tulee oppia tietämään lisää kuinka nauhoitat Apple Musicia, jos haluat nauttia palvelun laadukkaiden kappaleiden lumovoimasta Android-älypuhelimella, Windows PC:llä tai muilla laitteilla offline-tilassa. Alla olevat ratkaisut saattavat helpottaa urakkaasi.

Keino yksi: Nauhoita musiikkia Windows-käyttöjärjestelmässä

Keino kaksi: Nauhoita kappaleita Mac OS:lla

Lataa Apple Musicia Windowsilla

Ilmainen Verkkoratkaisu

Tämä sopii niille ihmisille, jotka eivät halua asentaa mitään ohjelmistoja tietokoneelle. Silloin Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin on ehdottoman hyvä valinta kun haluat ladata kappaleita Apple Musicista. Se on verkkopohjainen sovellus, joka auttaa sinua tallentamaan kappaleita useissa eri formaateissa kuten MP3, OGG, WMA, AAC, jne. Kiitos tiiviin käyttöliittymän, sitä on helppo käyttää myös ilman teknistä osaamista:

tallennus Apple Music

 1. Ensin sinun tulee siirtyä tämän sovelluksen verkkosivulle.
 2. Klikkaa “Aloita nauhoitus” suorittaaksesi se selaimessasi.
 3. Liiku eteenpäin kohtaan “Audiosisääntulo” ja valitse nauhoita “Järjestelmä-ääni”.
 4. Paina nyt “Työkalut”>”Asetukset”>”Formaatti” ja valitse sinulle sopiva formaatti, jonka on yhteensopiva käyttämiesi laitteiden ja soitto-ohjelmien kanssa. Ja nyt voit klikata ”OK” käyttääksesi valitsemiasi asetuksia.
 5. Näpäytä punaista “Nauhoita”-painiketta ylhäällä vasemmalla tallentimen käyttöliittymässä ja klikkaa sen jälkeen toistaaksesi musiikkia. Paina “Stop” viimeistelläksesi nauhoitus kun kappaleen toisto on ohi.
 6. Siirrä kappale laitteillesi nauttiaksesi Applen musiikista million ja missä vain.

Vinkkejä:

 • Koska kyseessä on nettisovellus, sinun tulee asentaa Java-sovellus tietokoneellesi.
 • Sisäänrakennettu konvertteri antaa sinulle mahdollisuuden muuntaa Apple Musicin sisältöä M4R:ksi, jolloin voit käyttää kappaleita soittoäänenä iPhonessa.

Tämä työkalu on sopiva niille, joilla on hyvä internet-yhteys. Jos haluat vakaamman tavan, silloin sinun kannattaa tutustua alla oleviin ohjelmiin.

Windows-työpöytäsovellus

Audacity on moniraita-audioeditori ja tallennin Windows-käyttäjille, joka antaa käyttäjien nauhoittaa Apple Musicia. Käyttämällä tätä ilmaista freeware-sovellusta voit nauhoittaa MP3-tiedostoja Apple Musicista vaivattomasti. Pidä mielessä, että sinun tulee ensin laittaa asetukset ääniohjauspaneelissa ennen kuin voit käyttää tätä sovellusta. Klikkaa oikealla painikkeella “Äänenvoimakkuus mikseriä” ja paina “Äänet”>”Nauhoitus” ja kytke “Stereo Mix” tietokoneellasi. Näiden perusteellisten valmistelujen jälkeen lue tarkat ohjeet kuinka käytät sitä:

Mac ennätys Apple Music

 • Asenna ja käynnistä Audacity tietokoneellasi.
 • Valitse “Stereo Mix (Realtek High Definition)” ja “2(Stereo Tallennuskanava)” sisääntuloääneksi.
 • Nyt vain toista musiikkia, jota haluat nauhoittaa ja klikkaa punaista pyöreää painiketta käyttöliittymän yläosassa aloittaaksesi tallennus. Keskeytä se painamalla keltaista “Stop”-painiketta.

Vinkkejä:

Jos leikkaat osan kappaleesta tai haluat lisätä erilaisia tehosteita, ohjelma antaa sinun muokata raitaa nauhoituksen jälkeen. Vain muutamalla klikkauksella voit leikata, poistaa tai vaihtaa nopeutta, vähentää kohinaa tai tehdä tiedostoon muita muutoksia. Et voi kuitenkaan viedä äänitiedostoa MP3-formaattiin, joka tarkoittaa sitä, että sinun tulee asentaa multimedia-koodekit muuntaaksesi se MP3:ksi jos soittimesi ei tue sitä.

Mac-sovellus Apple Musicin nauhoittamiseen Ilmaiseksi

Toinen ohjelma, jota voit käyttää Macilla on Apowersoft Audiotallennin Mac. Se on ammattilaistason sovellus, joka antaa sinun nauhoittaa mitä tahansa kuuletkin Macilla helposti. Sovellus tarjoaa sinulle mahtavia toimintoja kuten ID 3-tagien tunnistuksen, ajastettujen tehtävien luonnin, tiedostojen muokkauksen ja paljon lisää. Tutustutaan nyt tarkemmin miten nauhoitat Apple Musicia Macilla.

Latta

 • Lataa ja asenna sovellus Macillesi ja käynnistä se.
 • Klikkaa “Asetukset” >”Nauhoitusasetukset” ja valitse yhteensopiva ääniformaatti ja laatu. Paina sitten “OK”-nappia vahvistaaksesi asetukset.
 • Valitse “Järjestelmä-ääni” äänen sisääntuloksi oikealla kulmassa käyttöliittymässä.
 • Toista Apple Musicia Macillasi ja paina punaista pyöreää painiketta alhaalla oikealla aloittaaksesi nauhoittamaan. Sinun tulee klikata samaa painiketta lopettaaksesi nauhoituksen kun valmis.
 • Klikkaa “Kirjasto”-painiketta löytääksesi nauhoitetun tiedoston ja nauttiaksesi Apple Musicista.

Mac ennätys Apple Music

Kuvitellaan, että haluat muuntaa Apple Musicin sisältöä soittoääneksi omaan iPhone 6/6 Plus-puhelimeen, niin silloin voit käyttää sen sisäänrakennettua konvertteria. Klikkaa oikealla napilla raitaa ja paina “Konvertoi”, jonka jälkeen uusi ikkuna ilmestyy, jossa voit valita ulostuloformaatiksi “M4R”. Soittoääni tallennetaan Macillesi heti kun klikkaat “Konvertoi”-painiketta. iTunesin avulla voit helposti siirtää soittoäänesi iPhoneen ilman ongelmia.

Mac muuntaa Apple Music

Kaiken kaikkiaan, kaikki tässä kuvatut keinot ovat suositeltuja ja tehokkaita tapoja miten lataat kappaleita Apple Musicista. Nettiratkaisut ovat nopeita, mutta riippuvat nettiyhteydestä. Työpöytäohjelma on vakaampi ja ammattimaisempi. Voit siis valita sinulle parhaiten sopivan tavan käyttötarkoituksesta riippuen.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 19 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudiotallennin, iOS vinkit, Muokkaa ääntä.Viimeksi päivitetty 19-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös