Mikä on Apple Music – Mitä sinun täytyy tietää tästä palvelusta

Musiikkia on helppo hankkia nykypäivinä verkosta, kiitos tästä kuuluu verkkopohjaiselle musiikkiteollisuudelle. Voit ladata kappaleita hakukoneiden avulla, ostaa albumeja verkosta ja streamata sisältöä erilaisten palveluiden kautta. Eri musiikintarjoajat kasvattavat toimintaansa, Apple ei ole tässä asiassa poikkeus, sillä se julkaisi hiljattain Apple Music –musiikkikirjaston saadakseen pienen siivun näistä markkinoista itselleen.

Noin Apple Music

apple music ikoniApple Music julkaistiin tänä vuonna Worldwide Developer Conferencessa San Franciscossa, Yhdysvalloissa. Apple Music on musiikin suoratoistopalvelun, jonka on kehittynyt, ja jota ylläpitää Apple. Se on osa tulevaa iOS-päivitystä, jonka avulla käyttäjät voivat suoratoistaa, eli streamata, rajoittamattoman määrän musiikkia. Sovellus tukee useita alustoja, kuten Apple-laitteet, Windows PC, Mac-tietokoneet ja Android-älypuhelimet. Palvelussa on 3 kuukauden maksuton kokeiluaika, jos sinulla on olemassa Apple ID. Koeajan jälkeen sinun on tilattava palvelu, tilaus maksaa 9,99€ kuukaudessa ja perhetilaus maksaa 14,99€ kuukaudessa, jota voi käyttää jopa kuusi henkilöä.

30. kesäkuuta 2015 Apple Music julkaistiin yhdessä kauan odotetun iOS 8.4 –päivityksen kanssa. iPhonen, iPadin, iPodin, Mac- ja Windows-tietokoneiden käyttäjät saavat palvelun käyttöön jo nyt, kun taas Android-käyttäjät pääsevät käyttämään tätä musiikkisovellusta myöhemmin tänä vuonna. Aivan kuten muissakin suosituissa suoratoistopalveluissa, Apple Music:ssa on myös valtava musiikkikirjasto. Lisäksi se on täynnä hienoja ominaisuuksia, joita jokainen musiikkifani varmasti arvostaa. Näitä erikoisominaisuuksia ovat esimerkiksi älykäs online-musiikkisoitin, 24/7 nettiradioasema nimeltään Beats1, ja radiokanavan erityinen sosiaalinen verkosto, jonka kautta voit olla yhteydessä artisteihin.

Apple Musicin keskeiset toiminnot

Applen uusin streaming-musiikkipalvelun sisältää periaatteessa kolme keskeistä ominaisuutta. Nämä ominaisuudet eivät kuitenkaan ole uusia, sillä muut yritykset ovat tarjonneet näitä palveluja asiakkailleen jo ennen Applea. Apple On kuitenkin luvannut parempia kokemuksia näistä palveluista. Yhtiön mukaan Apple Music on ”vähemmän digitaalista mössöä, vaan enemmänkin kuin taidetta”.

Löydä musiikkia

Liittyessään palveluun, sinulla on valmiudet kuunnella mitä tahansa iTunesista löytyviä kappaleita haluat ja voit myös tallentaa niitä kiintolevylle. Huomioi, että iTunes on suurin musiikkikokoelma jossa on yli 25 miljoonaa kappaletta ja määrä kasvaa koko ajan. Voit myös kuunnella kiinnostavia soittolistoja ja saada asiantuntijoiden musiikkisuosituksia helposti. Etsimällä avainsanoja tai kategorioita tutkiskelemalla voit löytää etsimiäsi kappaleita tai albumeita. Sovellus tarjoaa sinulle suosituksia kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

apple music pelaaja

Beats 1 Radio

Sen lisäksi, että voit kuunnella kirjaimellisesti ”rajattoman” määrän musiikkia, saat käyttöösi Beats 1 –radioaseman, joka on Applen uusi radiokanava. Tämä on ensimmäinen 24 tuntia päivässä lähetettävä maailmanlaajuinen radioasema, jota lähetetään New Yorkista, Los Angelesista ja Lontoosta. Radioasemaa isännöivät kuuluisat DJ:t, kuten Zane Lowe, Blame Ebron ja Julie Adenuga. Sen lisäksi, että radio soittaa odotettuja musiikkikappaleita fanien toiveiden mukaan ympäri maailmaa, voit myös odottaa lempiartistisi haastatteluja ja musiikkiarvosteluja.

beats 1 radio liitäntä

Apple Connect

Jos kyllästyt kuuntelemaan vain Applen Music -palvelua, Applen Connect on silloin toinen palvelu, jota voit kokeilla. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Apple on yhdistänyt artisteja ja faneja sosiaalisissa verostoissa. Apple Connectin avulla artistit voivat ladata erilaista sisältöä fanien nautittavaksi. Nämä materiaalit voivat olla ennennäkemätöntä materiaalia, nauhoitettuja studio-sessioita, videoviestejä, tunnelmia kulissien takaa jne. Tämä toiminto on integroitu Twitteriin, Instagramiin ja Facebookiin, joten sisällön jakaminen on helppoa.

apple connect

Näin voit tuoda lisämaustetta elämääsi Apple Musicin avulla

Toinen kysymys sen lisäksi, mikä Apple Music on, seuraava iso kysymys palvelusta on varmasti, että miten voit hyödyntää tätä palvelua parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten jo ehkä yläpuolelta luitkin, Apple Music –palvelussa on paljon erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit tehdä vaikka mitä.

Tallenna musiikka Apple Music –palvelusta

i

Tallenna Apple Music – voit suoratoistaa soittolistoja Apple Music –musiikkikirjastosta näppärästi, joten voit myös tallentaa kuuntelemiasi kappeleita kuuntelun aikana. Laita vain musiikki soimaan ja käytä jotain hyvälaatuista tallennusohjelmaa musiikin tallentamiseksi. Alempaa löydät ohjeet musiikin tallentamiseen.

ii

Tallenna Beats 1 –radiokanavaa – jos haluat tallentaa radiokanavan haastatteluja, singlejen ensisoittoja, uusimpia juoruja tai muita radiosta kuultavia juttuja lempiartisteistasi, voit tallentaa nämä kaikki tallennusohjelman avulla ja kuunnella ne uudelleen myöhemmin.

iii

Polta Apple Music –musiikkia CD-levylle – mikäli tallentamasi haastattelut tai musiikkikappaleet alkavat kerääntyä tietokoneen kovalevylle vieden kaiken tallennustilan, voit aina polttaa ne CD-levylle, jotta ne pysyvät paremmin tallessa. Näin voit myös paremmin organisoida kappaleitasi.

Kuuntele Apple Musicia eri laitteilla

i

Kuuntele Apple Music -musiikkia Android-laitteilla – Android on iso osa älypuhelinten ekosysteemiä, joten Apple Music ei rajoitu pelkästään iOS-laitteisiin. Applen mukaan palvelu tekee tiensä Android-laitteille tänä syksynä. Ennen sitä, voit tallentaa kappaleita tietokoneelle ja siirtää ne laitteeseen, näin voit kuunnella Apple Musicia Android-laitteella.

ii

Kuuntele Apple Music-musiikkia Windows Phonella – tällä hetkellä ei ole olemassa virallista tietoa siitä, milloin Apple julkaisee tämän musiikkisovelluksen Windows Phonen käyttäjille. Tässä tapauksessa ainoa tapa on ladata Applen musiikkia tietokoneelle ja siirtää ne Windows Phoneen kaapelia tai erityisiä tiedostojen siirto-ohjelmaa käyttäen.

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös