Parhaat tavat nauhoittaa musiikkia Beats 1 Radiosta
Kommentti

Parhaat tavat nauhoittaa musiikkia Beats 1 Radiosta

Viimeksi päivittänyt 02-11-2015

Beats 1, joka on osa Apple Music-musiikkisuoratoistopalvelua on suora radioasema, joka lähettää yli 100 maahan maailmanlaajuisesti. Apple esitteli 24/7 non-stop-radioaseman WWDC 2015-tapahtumassa, joka tuo mahtavia musiikkiohjelmia, joihin kuuluu haastatteluja, musiikkiarvosteluja ja muita ohjelmia. Toimitetun sisällön lisäksi käyttäjät voivat myös rakentaa oman henkilökohtaisen radioasemansa etsimällä ja valitsemalla kappaleita, albumeita ja esittäjiä. Tämä verkkoradioasema tuo paljon huvia, mutta et ehkä pysty kuuntelemaan sitä jos internet-yhteys on rajoitettu. Onneksi voit hyödyntää radionauhuria, joka on kätevä työkalu jolla tallennat Beats 1 -radiota kun kuuntelet sitä. Näin voit tallentaa suosikkimusiikkisi ja ohjelmasi ja nauttia niistä milloin tahansa.

Kehittyneitä tapoja tallentaa musiikkia Beats 1 -radiosta

Streaming Audio Recorder on tehokas työpöytäsovellus, joka tarjoaa kätevän tavan tallentaa ääntä Beats 1:sta. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman eri formaatteja ja laatuasetuksia, joten voit löytää juuri sinulle oikean tavan toistaa sisältöä millä tahansa soittimella tai laitteella. Mukana tulee älykäs ID3-tunnistin, joka pystyy lisäämään tallennettuihin musiikkikappaleisiin tiedot automaattisesti. Lisäksi voit luoda soittolistoja vain muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tutustutaan nyt kuinka voit tallentaa ja järjestää Beats 1 –radiota ilman nettiyhteyttä.

1

Lataa ja asenna Streaming Audio Recorder

Lataa

Klikkaa yllä olevaa “Lataa”-painiketta ladataksesi sovellus PC:lle tai Macille ja asenna sovellus seuraamalla ohjeita.

2

Määritä asetukset

Suorita sovellus, avaa “Asetukset”-valikko ja mene kohtaan “Tallennusasetukset”. Valitse haluamasi tallennusmuoto ja kansio ensin. Samalla voit valita valintalaatikon “Tunnista ID3-tagit automaattisesti kun tallennus valmis”. Nyt valitse äänilähteeksi “Järjestelmän ääni”, paina “OK” käyttääksesi asetuksia.

sarja Beats 1 tallennin

3

Tallenna Beats 1 ilmaiseksi

Kun kuuntelet Beats 1:sta, klikkaa tallenna-painiketta nauhoittaaksesi radiota. Kun musiikkiraidat tallentuvat, tiedostoihin lisätään automaattisesti ID3-tagit. Kun kaikki on valmista, klikkaa samaa painiketta uudelleen.

tallennus Beats 1 musiikki

4

Luo Beats 1 -soittolista

Mene kohtaan “Kirjasto” käyttöliittymässä ja valitse “Luo soittolista” kulmasta. Nimeä soittolista ja klikkaa sitten plus-merkittyä kuvaketta tuodaksesi tallennetut Beats 1-kappaleet soittolistaan. Nyt kaikki on valmista ja voit nauttia soittolistasta.

luoda Beats 1 soittolista

Sovellus vastaa käyttäjien erilaisiin tarpeisiin ja tarjoaa mahdollisuuden äänen muokkaukseen, konversioon ja polttamiseen CD:lle. Näin voit tallentaa Beats 1-sisältöjä eri tavoilla.

Tavallisia tapoja tallentaa Beats 1 -radiota

Jos et halua asentaa kolmannen osapuolen ohjelmia tietokoneellesi tallentaaksesi ääntä, voit silloin käyttää luotettavaa Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin. Se on selainpohjainen työkalu, joka on yhteensopiva selainten kuten Google Chromen, Firefoxin, IE:n, Safarin, Operan ja monien muiden kanssa. Tämän lisäksi se toimii sujuvasti niin Windows- kuin Mac-käyttöjärjestelmissä. Työkalu tarjoaa kaksi tapaa tallentaa ja nauhoittaa musiikkia Beats 1 –radiosta. Näet alla tarkat ohjeet kuinka toimia:

Vaihtoehto 1: Suorita Beats 1 –tallennus käsin

Kun toistat Beats 1 -radiota, voit tallentaa samaan aikaan ilman ylimääräistä työtä.

  1. Mene ilmaisen radiotallennusohjelman sivulle, klikkaa “Aloita kaappaus”-painiketta.
  2. Näet ponnahdusikkunan, joka pyytää sinua ajamaan Javaa, painaa vain “Suorita”. Varmista, että käytät Javan viimeisintä versiota. Työkalu toimii vain tässä tapauksessa kunnolla.
  3. Suorita yksinkertaiset asetukset kun työkalu ilmestyy työpöydälle. Klikkaa “Audiosisääntulo”-välilehteä ja valitse “Järjestelmän ääni”, nyt klikkaa kuvaketta “Ulostulo”-palkin vieressä asettaaksesi kohdehakemiston. Jos tarvii, mene kohtaan ”Työkalut” – ”Asetukset” ja muuta kehittyneitä asetuksia.
  4. Nauti Beats 1 –radiosta normaalisti. Kun törmäät kiinnostavaan sisältöön, paina “Nauhoita”-kuvaketta Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin tallentaaksesi sisältöä Beats 1:sta. Tallennusprosessin aikana voit pienentää työkalun ja antaa sen tehdä työtä taustalla.
  5. Klikkaa “Pysäytä”-kuvaketta lopettaaksesi nauhoitus. Tallennettu tiedosto näytetään työkalun käyttöliittymässä, voit toistaa sen tuplaklikkaamalla sitä.

verkossa Beats 1

Lisäksi suosittelemme sinua käyttämään “Nimeä uudelleen”- ja “ID3-tagieditori”-valintoja hallitaksesi Beats 1 –radiota nauhoituksen jälkeen.

Vaihtoehto 2: Aseta ajastus ja tallenna Beats 1 Radiota tiettyyn aikaan

Oletetaan, että olet jonkin tietyn Beats 1:n ohjelman fani niin silloin voit ajastaa radion tallennuksen alkamaan tiettyyn aikaan automaattisesti. Alla näet askeleet kuinka suoritat ajastuksen:

  1. Kun olet käynnistänyt Beats 1 -tallentimen, klikkaa “Työkalut” – “Luo ajastettu tehtävä”.
  2. Valitse “Tehtävän nimin” ja “Käynnistys” tarpeidesi mukaan. Huomaa, että sinun tulee valita oikea aloitusaika tai kesto äänen tallennukselle. Voit asettaa haluamallesi ohjelmalle niin monta tallennuskertaa kuin haluat.
  3. Seuraavaksi, klikkaa “Luo” ja paina “OK”-painiketta vahvistaaksesi tehtävät.
  4. Avaa radio, tee tietokoneella mitä vain tai voit jopa jättää tietokoneen. Kun oikea aika tulee, nauhoitus käynnistyy automaattisesti.

auto ennätys Beats 1

Tallennettu ääni tallennetaan kovalevyllesi, klikkaa vain “Avaa kansio” löytääksesi nauhoituksen.

Voi olla hankala valita miten haluat tallentaa Beats 1:sta ilmaiseksi eri vaihtoehtojen välillä, mutta silloin voit palata tähän lyhyeen yhteenvetoon. Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin on ilmainen sovellus, joka toimii laadukkaana äänitallentimena. Streaming Audio Recorder, vaikka se onkin laadukas paremman tason ohjelmisto, tarjoaa kaiken tarpeellisen mitä tarvitset kun tallennat, hallitset ja keräät Beats 1-sisältöä. Kokeile eri vaihtoehtoja nyt ja käytä sinulle parasta vaihtoehtoa.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 15 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudiotallennin.Viimeksi päivitetty 02-11-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös