Aloita Nauhoitus

Online Näytön Tallennin

Rajattomat nauhoitukset yhdellä klikkauksella!

Arvostelut ( 0 )
Aloita Nauhoitus
VIERITÄ

Käyttöopas

Katso video-opas

Tämä sovellus ei vaadi Javaa, mutta joudut asentamaan käynnistysohjelman ensimmäisellä kerralla. Tämän jälkeen voit tallentaa ruudun sisältöä ilman rajoituksia.

Tallenna näyttö napin painalluksella

Tämä web-pohjainen näytöntallennusohjelma tarkoittaa, ettei sinun tarvitse ladata screencast-sovellusta tietokoneellesi valmistaaksesi nauhoituksia. Voit vain avata ja käyttää ilmaista näytöntallenninta netissä.

LUE LISÄÄ
ILMAINEN
Tallennusformaatit
Vie videot MP4-, WMV-, AVI-, ASF-, FLV-, MPEG-, VOB- ja GIF-muotoon
Tilanteet
Nauhoita kaikki ruudulla tapahtuvat asiat mukaan lukien videostriimit, demot ja esittelyt, livechatit ja paljon muuta.
 • Ultrayksinkertainen tallennus

  Voit valita vain yhdellä klikkauksella millaisen videon haluat tehdä: tutoriaalit, luennot tai hauskat videot. Apowersoft Online Näytön Tallennin joustava suunnittelu antaa sinun nauhoittaa näytön sisältä verkossa helposti.

 • Nauhoita mitä vain ruudulla

  Toisin kuin muut nauhoitustyökalut, tämä ruuduntallennin ei rajoita nauhoituksesi pituutta, jolloin tallennat helposti kokonaisia TV-sarjoja tai luentoja myöhempää katselemista varten.

 • Joustava ruuduntallennus

  Voit valita joko määritellyn alueen tapahtumat tai valita koko näytön sisällön. Jos haluat, voit myös nauhoittaa web-kameran sisältöä.

PIILOTA

Tallenna videota monipuolisilla tavoilla

Näytön kaappaamisen lisäksi voit nauhoittaa myös ääntä samaan aikaan. Voit lisäksi laittaa webcamisi osaksi ruuduntallennusta tehdessäsi opetusvideoita. Näin esityksesi ja näytön tapahtumat tallentuvat oikeaoppisesti.

LUE LISÄÄ
 • Kaappa videota ja ääntä yhtä aikaa

  Tämä netissä toimiva ruuduntallennin antaa nauhoittaa liikkuvaa kuvaa ja ääntä yhtä aikaa. Voit nauhoittaa mitä ikinä oletkin tekemässä tietokoneesi ruudulla ja yhdistää sen tietokoneesi ääniin tai mikrofoniin. Tämä on yksi syy lisää miksi tämä ruudunnauhoitussovellus on paras ohjelma näytön kaappaukseen.

 • Lisää webcam nauhoitukseen

  Tämä ohjelma antaa sinun nauhoittaa web-kamerasta ja tekee elämästä helpompaa kun voit nauhoittaa useita webcam-ikkunoita yhtä aikaa suosituissa keskustelupalveluissa kuten Skype, GoToMeeting ja monia muita. Lisäksi voit säätää kameran kuvaa haluamasi kokoiseksi.

PIILOTA

Muokkaa screencastia reaaliajassa

Tee nauhoittamastasi videosta esitys lisäämällä kommentteja ja viivoja, lisäämällä tekstiä, korostuksia ja monia muita tehosteita.

LUE LISÄÄ
 • Lisää huomauksia nauhoituksen aikana

  Tämän verkkopohjaisen ruuduntallentimen avulla sinun ei tarvitse odottaa kunnes video on valmistunut ennen kuin voit muokata videotasi. Voit nauhoituksen aikana lisätä värejä, muotoja ja erilaisia kuvakkeita työkalupakin avulla. Tuloksena on korkealaatuinen video, jonka voit julkaista netissä välittämästi.

 • Useita tallennusformaatteja

  Voit viedä tallennetut videosi vain muutamalla klikkauksella laajaan valikoimaan erilaisia ulostuloformaatteja. Näin voit käyttää haluamaasi formaattia ja viedä tiedoston internetin kautta eri sijainteihin, katsoa sen kannettavalla laitteella tai tallentaa sen kovalevyllesi.

PIILOTA

Tallenna ja jaa video helposti

Kun screencastisi on valmis, voit valita joko tallentaa videon paikalliselle asemalle tai siirtää sen ilmaiseen pilvitilaan. Säilyttämällä videon pilvessä voit jakaa tuotoksen helposti ystäviesi ja työtoveriesi kanssa lähettämällä linkin sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa.

LUE LISÄÄ
 • Tallenna videot paikallisesti levylle

  Kun nauhoitus on valmis, voit valita tallennatko videon kovalevyllesi paikallisesti. Valitsemalla haluamasi formaatin tarpeidesi mukaan saat korkealaatuisen videon, joka on turvallisesti kovalevylläsi tallessa.

 • Siirrä videot pilvitilaan

  Jos haluat tallentaa screencastisi pilvipalveluun ja jakaa sen tehokkaasti toisten kanssa niin voit valita siirtää tuotoksesi videopalveluihin kuten YouTubeen, Vimeoon jne. Pilvipalvelussa säilytät ja hallitset nauhoittamiasi videoita helposti. Tämän jälkeen voit jakaa sisältöjä vain muutamalla klikkauksella.

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • pääkäyttöliittymä
 • äänisisääntulo
 • määritä asetukset
 • merkitse nauhoitukseen
 • tallenna videotiedostona
 • siirtovaihtoehdot

  Miksi valita Online Näytön Tallennin

  Arvostelut: 5.0 - perustuu 97 Arvostelut.
  • Palaan tämän sovelluksen pariin aina kun haluan tehdä videotutoriaaleja ja ohjeita. Ohjelmaa on yksinkertainen käyttää ja voin lisätä nauhoitukseen jopa viivoja ja sanoja, jotka tekevät videoistani elävämpiä.

   Sovellus toimii kuten mainostettu! Kaikki tallennetut videot voi tallentaa tietokoneelle paikallisesti tai ladata YouTubeen. Tosi yksinkertaista ja tehokasta!

  • Onneksi satuin löytämään tämän ohjelman! Olen käyttänyt niin montaa näytönnauhoitusohjelmaa, mutta useimmissa niissä on ollut omat rajoituksensa. Kuitenkin Apowersoftin sovelluksessa niitä ei ole. Työkalu on myös ilmainen käyttää!

   Tämä on luultavasti yksi parhaista ilmaisista ruuduntallentimista mitä olen koskaan käyttänyt. Ilmainen käyttää, mutta silti paljon ominaisuuksia. Käyttö on helppoa ja videoiden lopputulos on laadukas. Tämä tekee kaiken ja pidän siitä erittäin paljon!

  • Loistava nettipohjainen näytöntallennin, jossa on selkeä käyttöliittymä! Tosiaikainen muokkaus ja editointi on erinomainen lisä.

   Tutustuin tähän ohjelmaan kaverin kautta. Kun nauhoitin videon, lopputulos oli tosiaan aika hyvä. Sovellus tarjoaa erilaisia nauhoitusresoluutioita ja videomuotoja, joista valita. Tykkään ohjelmasta.

   Online Näytön Tallennin Kommentti

   Jätä kommentti

   Kirjoita nimesi!
   Kirjoita arvion sisältö!

   Kommentti (0)

   Arvostelut & Maininnat

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös
   Click below to install