Aloita Nauhoitus

Online Näytön Tallennin

Ilman vesileimaa & Ei aikarajaa & HD-laatu

Arvostelut ( 0 )
Aloita Nauhoitus
VIERITÄ
Ilmainen tallennus verkossa
Näyttö
Webbikamera
Järjestelmän äänet
Mikrofoni
Upload to Cloud
Takaisin
Tallennetaan
00:00:00
Tauko
Jatka
Pysäytä
Aloita uusi video
Please download the application
Ole hyvä ja lataa työpöytäversio, jotta saat käyttöösi enemmän toimintoja.
Ilmainen lataus
Leikkaa videota
Extract Subtitles
Video GIF-muotoon
Rajaa video
Poimi ääntä
Muuta videon nopeutta
Tallenna
Lataa pilveen
Edut
 • Jaa video helposti
 • Tiimiyhteistyö
 • Tallenna paikalliseen tallennustilaan
 • Tallenna videot koska tahansa
FAQ
FAQ
1. Please click to convert videos into Mp4 if the downloaded ones are played in balck screen.
2. You can only preview the video for 3s, please click to convert videos into Mp4 and play the entire video.
3. How to check videos that are uploaded to cloud space?
Ilmainen lataus
Ole hyvä ja huomioi, että videota ei tallennetta, jos palaat nyt päätauluun.
Lopeta tallennus
Jatka tallennusta
Järjestelmän kameraa ei löydy.
OK
Järjestelmän äänien syötelaitetta ei löydy.
OK
Ole hyvä ja lataa työpöytäversio, jotta saat käyttöösi enemmän toimintoja.
Valitettavasti tämänhetkinen Mac-versio ei tue järjestelmän äänien tallentamista verkossa, ole hyvä ja lataa työpöytäversio. Kiitämme ymmärryksestäsi.
Valitettavasti tämä selain ei tue verkkotallenninta, ole hyvä ja kokeile toista selainta (suosittelemme Chromea) tai lataa työpöytäversio.
Kopioi linkki
Copied successfully
Ole hyvä ja salli asiaankuuluvat järjestelmäluvat navigaatiopalkissa.
Valtuuta napsauttamalla tästä
Tässä on esimerkki Chromesta
OK
Please select "Share system audio" to record the screen with sound.
Tässä on esimerkki Chromesta
OK
Videota ladataan. Älä sulje tätä sivua.
0 %
Peruuta
Lataaminen epäonnistui, ole hyvä ja yritä uudelleen.
Peruuta
Yritä uudelleen
Pilvitallennustila on täynnä, ole hyvä ja päivitä tai tyhjennä tilaa.
Tyhjennä tallennustila
Päivitä tallennustila
Olet saavuttanut ilmaisen videon rajan, ole hyvä ja päivitä tallennustila tai poista video.
Poista video
Päivitä
Anna näytön tallennuslupa ja yritä uudelleen.
3
Ensimmäinen vaihe: Ole hyvä ja valitse kohde, jota haluat tallentaa, kuten esimerkiksi "Näyttö", "Ikkuna" tai "Välilehti".
Vaihe kaksi: Napsauta "Jaa järjestelmän äänet".
Vaihe kolme: Napsauta "Jaa" ja aloita tallentaminen.
It's suggested to use the desktop version for recording longer than 30mins, for you may fail to save extra long recordings online directly.
Ilmainen lataus
Our Chrome extension is now available
Add to Chrome

Käyttöopas

Katso video-opas

Tämä sovellus ei vaadi Javaa, mutta joudut asentamaan käynnistysohjelman ensimmäisellä kerralla. Tämän jälkeen voit tallentaa ruudun sisältöä ilman rajoituksia.

Tallenna näyttö napin painalluksella

Tämä web-pohjainen näytöntallennusohjelma tarkoittaa, ettei sinun tarvitse ladata screencast-sovellusta tietokoneellesi valmistaaksesi nauhoituksia. Voit vain avata ja käyttää ilmaista näytöntallenninta netissä.

LUE LISÄÄ
ILMAINEN
Tallennusformaatit
Vie videot MP4-, WMV-, AVI-, ASF-, FLV-, MPEG-, VOB- ja GIF-muotoon
Tilanteet
Nauhoita kaikki ruudulla tapahtuvat asiat mukaan lukien videostriimit, demot ja esittelyt, livechatit ja paljon muuta.
 • Ultrayksinkertainen tallennus

  Voit valita vain yhdellä klikkauksella millaisen videon haluat tehdä: tutoriaalit, luennot tai hauskat videot. Apowersoft Online Näytön Tallennin joustava suunnittelu antaa sinun nauhoittaa näytön sisältä verkossa helposti.

 • Nauhoita mitä vain ruudulla

  Toisin kuin muut nauhoitustyökalut, tämä ruuduntallennin ei rajoita nauhoituksesi pituutta, jolloin tallennat helposti kokonaisia TV-sarjoja tai luentoja myöhempää katselemista varten.

 • Joustava ruuduntallennus

  Voit valita joko määritellyn alueen tapahtumat tai valita koko näytön sisällön. Jos haluat, voit myös nauhoittaa web-kameran sisältöä.

PIILOTA

Tallenna videota monipuolisilla tavoilla

Näytön kaappaamisen lisäksi voit nauhoittaa myös ääntä samaan aikaan. Voit lisäksi laittaa webcamisi osaksi ruuduntallennusta tehdessäsi opetusvideoita. Näin esityksesi ja näytön tapahtumat tallentuvat oikeaoppisesti.

LUE LISÄÄ
 • Kaappa videota ja ääntä yhtä aikaa

  Tämä netissä toimiva ruuduntallennin antaa nauhoittaa liikkuvaa kuvaa ja ääntä yhtä aikaa. Voit nauhoittaa mitä ikinä oletkin tekemässä tietokoneesi ruudulla ja yhdistää sen tietokoneesi ääniin tai mikrofoniin. Tämä on yksi syy lisää miksi tämä ruudunnauhoitussovellus on paras ohjelma näytön kaappaukseen.

 • Lisää webcam nauhoitukseen

  Tämä ohjelma antaa sinun nauhoittaa web-kamerasta ja tekee elämästä helpompaa kun voit nauhoittaa useita webcam-ikkunoita yhtä aikaa suosituissa keskustelupalveluissa kuten Skype, GoToMeeting ja monia muita. Lisäksi voit säätää kameran kuvaa haluamasi kokoiseksi.

PIILOTA

Muokkaa screencastia reaaliajassa

Tee nauhoittamastasi videosta esitys lisäämällä kommentteja ja viivoja, lisäämällä tekstiä, korostuksia ja monia muita tehosteita.

LUE LISÄÄ
 • Lisää huomauksia nauhoituksen aikana

  Tämän verkkopohjaisen ruuduntallentimen avulla sinun ei tarvitse odottaa kunnes video on valmistunut ennen kuin voit muokata videotasi. Voit nauhoituksen aikana lisätä värejä, muotoja ja erilaisia kuvakkeita työkalupakin avulla. Tuloksena on korkealaatuinen video, jonka voit julkaista netissä välittämästi.

 • Useita tallennusformaatteja

  Voit viedä tallennetut videosi vain muutamalla klikkauksella laajaan valikoimaan erilaisia ulostuloformaatteja. Näin voit käyttää haluamaasi formaattia ja viedä tiedoston internetin kautta eri sijainteihin, katsoa sen kannettavalla laitteella tai tallentaa sen kovalevyllesi.

PIILOTA

Tallenna ja jaa video helposti

Kun screencastisi on valmis, voit valita joko tallentaa videon paikalliselle asemalle tai siirtää sen ilmaiseen pilvitilaan. Säilyttämällä videon pilvessä voit jakaa tuotoksen helposti ystäviesi ja työtoveriesi kanssa lähettämällä linkin sosiaalisessa mediassa tai muissa kanavissa.

LUE LISÄÄ
 • Tallenna videot paikallisesti levylle

  Kun nauhoitus on valmis, voit valita tallennatko videon kovalevyllesi paikallisesti. Valitsemalla haluamasi formaatin tarpeidesi mukaan saat korkealaatuisen videon, joka on turvallisesti kovalevylläsi tallessa.

 • Siirrä videot pilvitilaan

  Jos haluat tallentaa screencastisi pilvipalveluun ja jakaa sen tehokkaasti toisten kanssa niin voit valita siirtää tuotoksesi videopalveluihin kuten YouTubeen, Vimeoon jne. Pilvipalvelussa säilytät ja hallitset nauhoittamiasi videoita helposti. Tämän jälkeen voit jakaa sisältöjä vain muutamalla klikkauksella.

PIILOTA

Miksi valita Online Näytön Tallennin

Arvostelut: 5.0- perustuu 97 Arvostelut.
 • Palaan tämän sovelluksen pariin aina kun haluan tehdä videotutoriaaleja ja ohjeita. Ohjelmaa on yksinkertainen käyttää ja voin lisätä nauhoitukseen jopa viivoja ja sanoja, jotka tekevät videoistani elävämpiä.

  Sovellus toimii kuten mainostettu! Kaikki tallennetut videot voi tallentaa tietokoneelle paikallisesti tai ladata YouTubeen. Tosi yksinkertaista ja tehokasta!

 • Onneksi satuin löytämään tämän ohjelman! Olen käyttänyt niin montaa näytönnauhoitusohjelmaa, mutta useimmissa niissä on ollut omat rajoituksensa. Kuitenkin Apowersoftin sovelluksessa niitä ei ole. Työkalu on myös ilmainen käyttää!

  Tämä on luultavasti yksi parhaista ilmaisista ruuduntallentimista mitä olen koskaan käyttänyt. Ilmainen käyttää, mutta silti paljon ominaisuuksia. Käyttö on helppoa ja videoiden lopputulos on laadukas. Tämä tekee kaiken ja pidän siitä erittäin paljon!

 • Loistava nettipohjainen näytöntallennin, jossa on selkeä käyttöliittymä! Tosiaikainen muokkaus ja editointi on erinomainen lisä.

  Tutustuin tähän ohjelmaan kaverin kautta. Kun nauhoitin videon, lopputulos oli tosiaan aika hyvä. Sovellus tarjoaa erilaisia nauhoitusresoluutioita ja videomuotoja, joista valita. Tykkään ohjelmasta.

  Online Näytön Tallennin Kommentti

  Jätä kommentti

  Kirjoita nimesi!
  Kirjoita arvion sisältö!

  Kommentti (0)

  Arvostelut & Maininnat

  chat
  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös
  Click below to install