Miten Apowersoft Online Näytön Tallennin toimii
Kommentti

Miten Apowersoft Online Näytön Tallennin toimii

Viimeksi päivittänyt 25-07-2019

Haluatko käyttöösi tallennussovelluksen, jonka avulla voit tallentaa näytön tapahtumia tietokoneellasi kelpo äänenlaadulla ilman aikarajoituksia, ja viivettä? Apowersoft Online Näytön Tallennin on kevyt verkkotyökalu, joka vastaa tarpeisiisi täydellisesti. Siinä on todella intuitiivinen käyttöliittymä ja se mahdollistaa videon nauhoittamisen, tallentaen äänen joko järjestelmältä tai mikrofonilta. Tämän käyttöoppaan tarkoitus on auttaa sinut nopeasti alkuun tämän ilmaisen sovelluksen käytössä.

Miten Apowersoft Online Näytön Tallennin toimii

Lataa käynnistysohjelma ja suorita sovellus

Siirry Apowersoft Online Näytön Tallennin sivulle ja klikkaa sivun keskellä olevaa ”Aloita nauhoitus” -painiketta avataksesi sovelluksen.


Vihjeitä: Jos käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, klikkaa ”Lataa käynnistysohjelma” kun olet painanut ensin ”Aloita nauhoitus”-painiketta. (Tämä käynnistysohjelma on turvallinen käyttää, et joudu huolehtimaan turvallisuudesta.) Odota sitten muutama sekunti kunnes lataus on valmis ja asenna käynnistysohjelma. Tämän jälkeen voit klikata ”Aloita nauhoitus”-painiketta uudelleen aloittaaksesi tallennuksen. Lataamalla ja asentamalla käynnistinohjelman vain kerran, voit käynnistää sovelluksen tallentamaan milloin tahansa haluat.

lataa käynnistysohjelma

Asennettuasi käynnistinohjelman, palaa verkkosivustolle ja käynnistä sitten tallennussovellus.

Määritä asetukset

Tällöin verkkotyökalu käynnistetään tietokoneellasi. Klikkaa nyt työkalupalkin ”Asetukset”-kuvaketta määritelläksesi asetukset ennen tallentamisen aloittamista.

Napsauta asetuksia

  • Yleiset: Voit asettaa näppäimistön pikavalinnat tallennuksen tekemiseen, tallentamisen lopettamiseen, tallentamisen keskeyttämiseksi/jatkamiseksi ja tallennustyökalupalkin näyttämiseksi/piilottamiseksi. Lisäksi voit määrittää oletushakemiston tallenteillesi tarpeidesi mukaan.

    Yleiset asetukset

  • Tallentaa: Aivan kuten alla oleva kuva osoittaa, voit valita näytetäänkö tallennuksen raja ja työkalupalkki, videoformaatit (MP4, WMV, AVI, MOV, FLV ja muut), hiiren tyylit, äänenlaatu, bittinopeus, tila, kuvataajuus jne. Klikkaa ”OK” määriteltyäsi nämä asetukset.

    Tallennusasetukset

Tämän jälkeen voit kustomoida ja määrittää alueen, jonka haluat kaapata ja valita audiolähteen, josta tallennat äänen. Valitse äänisisääntulovalikosta haluatko järjestelmän äänet, mikrofoni, kummatkin tai et mitään ääniä videolle.

Valitse äänitulo

Aloita nauhoitus

Nyt voit aloittaa rajoittamattoman tallennuksen klikkaamalla punaista ”REC”-painiketta. Kun nauhoitus on käynnissä, voit tehdä videosta elävämmän käyttämällä muutamia hyödyllisiä muokkaustoimintoja kuten tekstiä, korostusta, viivoja, nuolia ja monia muita, joita tämä toimiva ohjelma näytön nauhoitukseen tarjoaa.

aloita nauhoitus

Vinkkejä: Jos haluat aloittaa tallennuksen uudelleen, voit klikata tauko-painiketta ja painaa ruksia oikealla. Tämän jälkeen näet ponnahdusikkunan, jossa voit painaa ”Aloita uudelleen” aloittaaksesi uuden nauhoituksen. Jos taas painat ”Poista”-painiketta, näytön tallennusohjelma sammutetaan ja kesken olevaa nauhoitusta ei tallenneta.

ilmaista netin näytön tallennusta

Viimeistele nauhoitus

Voit milloin tahansa kun olet valmis tallentaa mitä olet kaapannut vain yksinkertaisesti painamalla sinistä tauko-painiketta ja klikkaamalla vihreää ruksimerkkiä viimeistelläksesi työ. Tämän jälkeen voit esikatsella nauhoituksesi mukana tulevan mediasoittimen avulla.

viimeistele nauhoitus

Tallenna ja jaa nauhoitus

Tallenna video painamalla tallenna-painiketta mediasoittimen oikeassa alakulmassa ja valitse tallennusmuodoksi joko video tai GIF-tiedosto. Voit myös siirtää videosi sivustoille kuten YouTube, Dropbox, Vimeo jne.

tallenna ja jaa nauhoitus

Siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen nauhoitukseesi, voit painaa ”Tee uudelleen”-painiketta aloittaakesi uuden screencastin luonnin.

Kun tallennat videotasi kovalevyllesi niin voit valita ”Tallenna videotiedostona” ja määrittää haluamasi tallennusmuodon, videon nimen ja tallennushakemiston. Kun olet valmis, voit avata kansion mihin tallensit screencastisi. Jos haluat, voit myös kopioida tiedostopolun talteen tai muuta käyttötarkoitusta varten.

tallenna video

Vinkkejä: Tässä tallennusohjelmassa on luonnollisesti mahdollisuus leikata videota ja tallentaa vain osa nauhoituksesta. Voit tehdä tämän klikkaamalla ja vetämällä videon aikajanalla ja merkitä haluamasi alue siniseksi, jonka jälkeen voit klikata ”Tallenna”-painiketta tallentaaksesi tai siirtääksesi haluamasi osan videosta.

ruudun tallennus netissä

Yllä näit kuvattuna ohjeet kuinka käytät ilmaista ruudunnauhoitusohjelmaa. Jos haluat vielä vakaamman ja paremman ohjelman näytönkaappaukseen niin voit ladata ja käyttää pro-versiota. Työpöytäversiosta löydät kaikki ruudun tallennusohjelman nettiversion ominaisuudet ja lisäksi voit luoda ajastettuja tallennuksia, ottaa ruutukaappauksia, käyttää eri nauhoitustiloja ja monia muita ominaisuuksia.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 15 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinNäytön Tallennin, Online Näytön Tallennin.Viimeksi päivitetty 25-07-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös