Ota kuvakaappaus

Ilmainen Ruutukaappaus

Ota ruutukaappaus mistä tahansa näytölläsi korkealaatuisesti

Arvostelut ( 0 )
Ota kuvakaappaus
Video-opas
VIERITÄ

Käyttäjäopas

Tämä ilmainen kuvakaappausohjelma ei vaadi Java Appletia, mutta sinun pitää asentaa käynnistinohjelma jos tämä on ensimmäinen kerta kun käytät sitä. Voit ottaa ruutukaappauksia rajattomasti tämän jälkeen.

Ota kuvakaappaus yhdellä klikkauksella

Tämä ilmainen kuvakaappausväline on verkkopohjainen sovellus, joka toimii niin Windowsilla kuin Macilla. Se mahdollistaa sinun kaapata mitä tahansa näytölläsi näkyvää korkealla laadulla. Se mitä näet on myös mitä saat.

LUE LISÄÄ

Tallenna kuvakaappaukset muodossa JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF ja PDF.

Ota kuvakaappaus mistä tahansa ruudulla, mukaan lukien sovellukset, videot, pelit, verkkosivut, jne.

 • Kuvakaappaus vaivattomasti klikkauksella

  Sinun pitää vain klikata kamerakuvaketta sovelluksen käyttöliittymässä tai painaa “Print Screen” näppäintä näppäimistölläsi aloittaaksesi kaappauksen. Se on niin helppo käyttää, että saatat valita sen optimaalisena leikkelytyökalu vaihtoehtona.

 • Kaappaa mitä tahansa näytöltä

  Täyttääkseen erilaiset tarpeesi, tämä verkkopohjainen työkalu mahdollistaa sinun ottaa ruutukaappauksen mistä tahansa näytöllä, mukaan lukien eri alueet, aktiiviset ikkunat, pudotusvalikot, verkkosivut, videon yksittäiskuvat, pelit ja niin edelleen.

 • Älykäs ikkunoiden havaitseminen

  Kun kuvakaappaus laukaistaan, tämä ohjelma havaitsee automaattisesti mahdolliset sovellusikkunat näytölläsi välittömästi, kun hiiresi häilyy sen yllä. Sinun pitää ainoastaan klikata hiirtä kaapataksesi sovellusikkunan.

PIILOTA

Kommentoi kuvakaappausta välittömästi

Sinun huomautustesi teon mukavuuden hyväksi, on tämä verkossa toimiva kuvakaappaussovellus varustettu nopealla kuvaeditorilla, jotta voit parannella tai varustaa kommentein kuvakaappausta luodessasi sen. Voit lisätä viivoja, nuolia, tekstejä ja muotoja kuvaan korostaaksesi tiettyjä kohtia. Siinä on lisäksi sumennus työkalu, jotta voit suojata arkaluontoista tai yksityistä tietoa.

Lataa ilmaiseen pilvitallennustilaan

Yksi tämän kuvakaappaussovelluksen hyödyistä on, että se tarjoaa ilmaista pilvitilaa kaikille käyttäjille kuvakaappauksien ja kuvien säilyttämiseen. Kun olet lopettanut kuvakaappauksen muokkaamisen, voit ladata sen suoraan Screenshot.netiin, mikä mahdollistaa sinun säästää kovalevysi tallennustilaa. Kun ruutukaappaus on ladattu onnistuneesti saat siihen linkit, jotta voit sulauttaa kuvakaappauksen foorumeille ja blogeihin. Kaikki pilviserverin hostaamat kuvat on 100% turvatut.

Jaa kuvakaappauksia kätevästi

Sen lisäksi että tallentaa kuvakaappaukset paikalliselle levylle ja tallentaa ilmaiseen pilvitilaan, auttaa tämä verkossa toimiva ruutukaappausohjelma sinua lisäksi kopioimaan kuvakaappauksen leikepöydälle, lähettämään sen sähköpostilla tai jakamaan sen suosituissa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebook, Twitter, Google+ ja Pinterest. Näin ollen sinun seuraajasi näkevät kuvakaappauksesi välittömästi.

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • pääkäyttöliittymä
 • ota kuvakaappaus
 • konfiguroi asetukset
 • lataa kuvakaappaus

  Miksi valita ilmainen kuvakaappaus

  Arvostelut: 5.0- perustuu 97 Arvostelut.
  • Tämä verkossa toimiva kuvakaappaus työväline on melko näppärä. Pidän sen helposta käyttöliittymästä, joka tekee selkeää sen ymmärtämisestä miten ottaa kuvakaappaus. Hienoa, jatkakaa!

   Tämä on yksinkertainen työväline, mutta siinä on monia käytännöllisiä toimintoja. Asetuksissa on vaihtoehto kuvakaappauksen ottamiseen viiveellä, mikä on käytännöllistä valikoiden tallentamiseen tai työkaluvihjeiden sisällyttämiseksi kuvakaappaukseen.

  • Rakastan välittömän huomautusten teon mahdollistavan työkalupalkin. Se tekee viivojen, nuolien ja tekstien lisäämisen kuvakaappaukseen helpoksi ennen sen tallentamista kuvana. Voin jopa jakaa kuvakaappauksen suoraan Facebookiin!

   Kirjoitan blogia ja tarvitsen usein kuvia blogeihini, ja useimmat kuvat pitää jakaa yhteisiin ryhmiin. Tässä työkalussa on valinta kuvakaappauksen kopioimiseksi suoraan leikepöydälle, mikä säästää paljolta vaivalta kuvakaappauksien kuvina tallentamisen sijaan ennen kuin voin käyttää niitä.

  • Siinä on ilmaista pilvitilaa kuvien säilyttämiseksi. Ja lisäksi voin saada linkit kuvaan ja käyttämällä näitä linkkejä lisätä kuvan joillekin foorumeille. Siistiä!

   Uskomatonta että tässä kevyessä apuohjelmassa on näin käytännölliset toiminnot. Välitön kommentointi ja jakaminen on todella huomaavaisesti suunniteltu.

   Kommentteja ilmaisesta kuvakaappauksesta

   Jätä kommentti

   Kirjoita nimesi!
   Kirjoita arvion sisältö!

   Kommentti (0)

   Arvostelut & Maininnat

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös
   Click below to install