Opas ilmaisen Apowersoft iIlmainen Ruutukaappaus
Kommentti

Opas ilmaisen Apowersoft iIlmainen Ruutukaappaus

Viimeksi päivittänyt 18-01-2019

Apowersoftin ilmainen Ruutukaappausohjelma on ilmainen verkkotyökalu, jolla voi ottaa kuvakaappauksia sekä Windowsilla, että Macilla. Sen avulla voi ottaa kuvakaappauksia, lisätä kommentaareja, tallentaa kaappaukset paikalliselle kiintolevylle/pilvitilaan, tai jakaa tilannekuvat sosiaalisen median sivustoilla välittömästi. Tämän oppaan tarkoituksena on selvittää sinulle perusteellisesti, miten tämä apuväline toimii.

Käyttöympäristö

  • Windows 10/8/7/XP/Vista
  • Mac OS X 10.7 ja uudemmat

Käynnistä ilmainen Ruutukaappaus

Mene sivulle Apowersoft Ilmainen Ruutukaappaus ja klikkaa ”Ota kuvakaappaus” -painiketta käynnistääksesi sovelluksen.

Vinkkejä: Mikäli tämä on ensimmäinen kerta kun käytät kyseistä sovellusta, ole hyvä ja paina “Lataa käynnistysohjelma” -painiketta klikattuasi “Ota kuvakaappaus” -painiketta. Tämä laukaisin on 100% turvallinen, eikä sinun tarvitse murehtia tietosuojaongelmista. Kun lataus on valmis, asenna tämä laukaisin. Tämän jälkeen voit palata sivulle ja käyttää tätä kuvakaappausvälinettä.

Kuvakaappauksen tallentaminen ja muokkaaminen

Kun sovellus on käynnissä, sen käyttöliittymä ponnahtaa esiin työpöydällesi. Aloittaaksesi näytön tallentamisen, voit joko painaa ”Control” + ”D”, tai klikata käyttöliittymän ”Ota kuvakaappaus” -kuvaketta.

Ota kuvakaappaus

Voit lisäksi asettaa oman oikopolkusi kuvakaappausten ottamiseen mielesi mukaiseksi ”Valinnat”-valikon kautta. Täältä voit konfiguroida myös muita kuvakaappauksen asetuksia.

Valinnat

Kun hiiresi osoitin muuttuu tähtäimeksi, voit luoda kuvakaappauksia helposti alla kuvatuiden ohjeiden mukaisesti.

Koko näyttö: Klikkaa hiirtäsi missä tahansa näytöllä ottaaksesi kuvakaappauksen koko näytöstä.

Alue: Klikkaa, pidä painettuna ja raahaa hiirtäsi valitaksesi alueen näytöltäsi, ja vapauta painike vahvistaaksesi tämän alueen.

alue

Kuvakaappauksen luomisen jälkeen näet sen ympärillä siniset kehykset, jonka kahdella reunalla on työkalupalkit. Vaakasuuntaisen palkin avulla voi muokata kuvaa tekstein, viivoin, sumennustehostein, jne. Näillä kommentaarivalinnoilla voit helposti korostaa tärkeitä osioita tai peittää kuvankaappauksessa näkyvää yksityistä tietoa.

muokata kuvaa

Ollessasi valmis, voit tallentaa kuvan paikalliselle kiintolevylle klikkaamalla pystysuuntaisen palkin toiseksi alinta painiketta. Vaihtoehtoisesti kuvan voi kopioida leikepöydälle, lähettää sähköpostina, ladata tai jakaa sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebook, Twitter, Google+ jne. Myös kaikki nämä vaihtoehdot löytyvät pystysuuntaisesta työkalupalkista.

Tallenna: Tallenna kuvakaappauksesi JPG, PNG, GIF, TIFF ja BMP -tiedostona paikalliselle levyasemallesi.

Lataa: Taltioi kuvasi kehittäjän tarjoamaan ilmaiseen pilvitilaan.

Jaa: Jaa tilannekuvasi yhdellä klikkauksella sosiaalisissa medioissa.

Sähköposti: Lähetä kuvakaappauksesi liitteenä sähköpostiisi.

Vinkkejä kuvakaappauksen lataamiseen ja jakamiseen

Lataa kuvakaappaus

Klikkaa pystysuuntaisen työkalupalkin ”Lataa”-painiketta. Esiin tulee tällöin latausikkuna, johon voit syöttää kuvakaappaukselle otsikon ja salasanan. Voit ohittaa tämän vaiheen, mutta salasanalla kuvakaappaus on 100% turvattu. Klikkaa ”Ok” latauksen vahvistamiseksi.

Lataa

Latauksen aikana tietokoneesi näytön oikeassa alareunassa näkyy latauksen tilan osoittava ikkuna.

Lataa kuvakaappaus

Kun kuvakaappaus on ladattu, sinut ohjataan kuvakaappauksen sivulle. Täältä löydät suoran linkin kuvakaappaukseen, jota voit käyttää upottaaksesi sen keskustelupalstoille ja blogeihin.

linkin

Jaa kuvakaappaus

Lisäksi voit kuvakaappauksen luomisen jälkeen jakaa sen sivustollesi sosiaalisessa mediassa välittömästi. Klikkaa vain pystysuuntaisen työkalupalkin ”Jaa”-painiketta ja valitse sivusto, jolle haluat jakaa kuvakaappauksesi. Tällä hetkellä ohjelma tukee jakamista kohteisiin Facebook, Twitter, Google+ ja Pinterest.

Jaa kuvakaappaus

Tässä olivat ilmaisen Apowersoft iIlmainen Ruutukaappaus käytön yksityiskohdat. Mikäli haluat vielä tehokkaamman ja vakaamman apuvälineen, kannattaa ladata käyttöön sen Pro-versio. Pro sisältää yli 10 kuvankaappaus-tilaa, joilla voi vangita näyttöä missä tahansa muodossa, edistyksellisen kuvankäsittelyohjelman kuvien muokkaamiseksi lukuisilla tehosteilla, tehtävänjärjestelijän kuvakaappauksien ottamiseksi automaattisesti, sekä näytön tapahtumien tallentimen videoiden tekemiseksi. Nauttiaksesi kaikista näistä mahtavaista toiminnoista, klikkaa vain alla olevaa lataus-painiketta ja asenna se.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 19 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinOnline Ilmainen Ruutukaappaus, Ruutukaappaus.Viimeksi päivitetty 18-01-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös