Apowersoft Mac Ruudunkaappaus

Mac Ruudunkaappaus
Arvostelut:5.0 /5(perustuu 1 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft Mac Ruvakaappaus, on täyden varustelun sovellus saatavilla Mac OS X:lle, joka tekee ruutukaappauksen ottamisesta ja esittämisestä Macilla erittäin helppoa. Tämä on kätevää kun haluat luoda ja jakaa ruutukaappauksia esimerkiksi saavuttamastasi pistesijasta pelissä, kuvia suosikkipelistäsi, ongelmanratkaisua ja virheilmoituksia varten ja paljon lisää. Sen lisäksi, että voit ottaa kuvakaappauksia Macilla, voit tehdä huomautuksia ja lisäyksiä kuviin sekä jakaa kuvakaappauksia joustavasti tällä ohjelmalla. Tämä johtuu siitä, että ohjelman mukana tulee sisäänrakennettu kuvaeditori, jolla voit lisätä nuolia, suorakulmia, piirtää ja lisätä tekstiä. Pystyt siis viestimään tehokkaasti ja kätevästi, olitpa sitten kotona, töissä tai huvin vuoksi.

  • Kuvakaappaus mistä tahansa Macin ruudun sisällöstä
  • Integroitu älykäs ikkunantunnistus
  • Tee lisäyksiä kuviin kuten haluat
  • Siirrä ja jaa kuva yhdellä klikkauksella
  • Ruudun suurennus parempaa luettavuutta varten
  • Useita eri tapoja tallentaa kuvakaappaukset

Lataa

Ota kuvankaappaus mistä tahansa näkemästäsi

Ota kuvankaappaus mistä tahansa näkemästäsi Macin näytöllä

Tässä kuvakaappaustyökalussa on helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, joka antaa sinun ottaa kuvakaappauksen Macilla helposti klikkaamalla painiketta tai näppäimistöoikotien avulla. Ohjelma tyydyttää kaikki erilaiset kuvakaappaustarpeet, jolloin voit kaapata koko ruudun, selaimen verkkosivuja, sovelluksien valikkoja, yksittäisen ikkunan tai muun määrittelemäsi suorakaiteen muotoisen alueen ilman ongelmia.

Tunnistaa ikkunan

Tunnistaa ikkunan automaattisesti kaapatessa

Lisäksi tämä Mac OS-kuvakaappaussovellus tunnistaa myös ajettavan sovelluksen ikkunan älykkäästi. Tämä on loistava ominaisuus silloin, kun haluat ottaa kuvan sovellusikkunasta. Voit vain siirtää hiiren kursorin haluamasi sovelluksen ikkunan päälle ja klikata sitä, sen sijaan että vetäisit hiirellä haluamasi kuvakaappausalueen.

Lisää elementtejä ja käytä tehosteita

Lisää elementtejä ja käytä tehosteita kuvakaappaukseen

Sen lisäksi, että Mac ruutukaappaus on helppo, , yksi Apowersoft Mac Kuvakaappauksen tarjoamista eduista on kuvaan tehtävät huomautukset ja lisäykset. Jos haluat tehdä kuvakaappauksiin huomautuksia välittääksesi ajatuksesi ja ideasi paremmin, ohjelma antaa sinun lisätä suorakulmioita, ellipsejä, nuolia ja tekstiä kaapattuun kuvaan riippuen tarpeistasi.

ilmaiseen pilvipalveluun

Lataa kuvakaappaukset ilmaiseen pilvipalveluun

Toisin kuin muut Mac-ruutukaappaustyökalut, jotka antavat sinun tallentaa vain leikepöydälle tai paikalliselle levylle, tämä Mac-kuvakaappaustyökalu antaa sinun siirtää kuva screenshot.netin tarjoamaan pilvitilaan. Se on täysin ilmainen ja ei vaadi rekisteröitymistä. Kun olet siirtänyt kuvan, pystyt jakamaan kuvakaappauksen sosiaaliseen mediaan kuten Facebookiin, Twitteriin, Google+:aan, Pinterestiin ja moniin muihin vain yhdellä hiiren klikkauksella. Lisäksi sinulle tarjotaan neljä eri tyyppistä jakolinkkiä, jotka voi liittää blogiin, foorumeille tai lähettää suoraan pikaviestiohjelmassa.

Ruudunsuurennus tarkkaan työskentelyyn

Ruudunsuurennus tarkkaan työskentelyyn

Tähän Mac OS kuvakaappaussovellukseen on sisällytetty ruudunsuurennustyökalu, joka on suunniteltu tarkkaa työskentelyä ja näkövammaisia varten. Kun kaappaat kuva-alueen ruutukaapattavaksi Macilla, se ilmestyy kaapattavaan ruutuun ja työkalua voi käyttää alueen zoomaamiseen. Tällä tavoin voit zoomata aluetta ja kaapata suurennetun alueen.

Tukee erilaisia ulostulotapoj

Tukee erilaisia ulostulotapoja

Kun olet ottanut kuvakaappauksen onnistuneesti, voit tallentaa sen PNG-kuvatiedostona työpöydälle, kopioituna leikepöydälle tai jopa ladata sen ilmaiseen pilvipalveluun. Kaikki riippuu käyttötarpeistasi, ja voit tallentaa kuvatiedoston tietokoneellesi tulevaa käyttöä varten. Voit myös lähettää sen pikaviestimellä, liittää dokumentteihin ja kopioida leikepöydälle jos haluat. Jos haluat jakaa sosiaalisessa mediassa tai lähettää blogiin tai foorumeille, silloin paras tapa on ladata kuva pilveen.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös