Apowersoft Näytöntallennusohjelma Macille

Näytöntallennusohjelma Macille
Arvostelut:5.0 /5(perustuu 3 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft Näytöntallennusohjelma Macille, eli näytön tallennin, on tehokas, kaiken kattava, palkintoja voittanut ohjelma, joka pitää sisällään edistyneen näytöntallennuksen, älykkään työkalun videoiden konvertoimiseen ja sisäänrakennetun video-editorin. Tämän Mac-käyttöjärjestelmille suunnatun näytön tallentimen avulla voit tallentaa koko näytön suuruisia videoita, valitun alueen kokoisia videoita tai videota hiiren ympäriltä. Lisäksi voit tallentaa web-kameralla luodaksesi loistavan picture-in-picture –videon.

  • Tallenna MITÄ TAHANSA näytön tapahtumia Mac OS –käyttöjärjestelmällä
  • Tallenna näytön tapahtumia Mac OS X Mountain Lion –versiolla äänen kanssa
  • Taltio web-kameran videoita
  • Editoi tallennuksen aikana
  • Julkaise HD videoita YouTubessa
  • Luo aikataulutettuja tehtäviä

Tallennuksen jälkeen ohjelma luo automaattisesti MP4-videotiedoston, jonka voit suoraan julkaista YouTubessa. Lisäksi voit konvertoida useita videoita ilman mitään laadun heikkenemisiä samanaikaisesti formaatteihin kuten AVI, MP4, FLV, MKV jne.

Lataa

Tallenna kaikki, mitä näet Macin näytöllä

Tallenna kaikki, mitä näet Macin näytöllä

Tämä tehokas ohjelma näytön tallentamiseen Macilla pystyy tallentamaan kaiken, mitä Macin näytöllä tapahtuu. Voit tehdä mahtavia demo-videoita harjoitteluun tai opetukseen tai voit luoda opetusvideoita pelejä tai tuotteita varten.

Tallenna ruudun tapahtumat Macilla äänen kanssa

Tallenna ruudun tapahtumat Macilla äänen kanssa

Sinulla on myös mahdollisuus tallentaa näytön tapahtumia Macilla järjestelmän äänen kanssa, mikrofonin äänen kanssa tai sekä järjestelmän että mikrofonin äänen kanssa. Ohjelma pitää videon ja äänen samassa tahdissa.

Tallenna videoita Web-kameran avulla

Tallenna videoita Web-kameran avulla

Varmista, että sinulla on sisäänrakennettu web-kamera tai tietokoneeseen on kytketty erillinen kamera ja voit tallentaa videoita web-kameralla tämän ohjelman avulla. Voit lisätä videoon useita tehosteita, tekstejä tai huudahduksia videon piristämiseksi. Jos haluat luoda picture-in-picture –videoita, paina vain kamera-kuvaketta työkalupalkissa tallennuksen aikana.

Luo aikataulutettuja tehtäviä

Luo aikataulutettuja tehtäviä

Osaat jo ehkä tallentaa näytön tapahtumia Mac OS X Mavericks –versiolla, mutta haluat ehkä aloittaa videon tallennuksen myöhemmällä ajalla aikataulutetut tehtävät ovat hyödyllisiä. Voit asettaa aloitusajan ja keston etukäteen ja ohjelma suorittaa videon tallennuksen aikataulun mukaan. Tämä ominaisuus ottaa käyttäjän tarpeet kätevästi huomioon, sillä sinun ei tarvitse olla koko aikaa Macisi ääressä.

Ota kuvankaappauksia Macillä

Ota kuvankaappauksia Macillä

Jos haluat luoda loistavan kuva-albumin, valitse vain kuvankaappaus-ominaisuus valikosta ja voit ottaa kuvan siitä, mitä Macin näytöllä näet. Voit myös viimeistellä kuvia editointi-ominaisuuden avulla ennen tallennusta – jaa sitten loistavat kuvasi esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä tai Flickrissä.

Älykkäät editointi-työkalut

Älykkäät editointi-työkalut

Kun tallennat videoita tai kuvia, tämä näytöntallennusohjelma Macille antaa sinulle mahdollisuuden muokata ja viimeistellä niitä helppokäyttöisellä editointi-työkalulla. Voit korostaa tärkeitä kohtia lisäämällä nuolia, viivoja, neliöitä, ympyröitä tai erivärisiä tekstejä.

Konvertoi videoita erissä

Konvertoi videoita erissä

Ohjelman huippunopea sisäänrakennettu video-konvertoija tarjoaa laajan valikoiman formaatteja kuten AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV, MPEG ja muita suosittuja formaatteja Apple-, Android- ja Sony-laitteille. Voit käsitellä kymmeniä videoita samanaikaisesti. Paina Editoi-kuvaketta konvertointityökalussa, leikkaa ja viimeistele videosi tai yhdistä videot yhdeksi tiedostoksi.

Julkaise HD-videoita YouTubessa

Julkaise HD-videoita YouTubessa

Oletko ikinä suunnitellut jakavasi videoita kavereidesi kanssa tai lataavasi niitä YouTubeen? Tämä mahtava tallennusohjelma pystyy tallentamaan HD-tasoisia videoita Mac OS X Mountain Lion –versiolla YouTubessa julkaisua varten. Kun painat Aloita-nappia, voit valita 720p, 1080p tai muita vaihtoehtoja Macin näytön tapahtumien tallentamista varten.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös