Apowersoft PDF-pakkausohjelma

Käytännöllinen, ammattimainen ja tehokas

Pakkaa PDF-asiakirjat muutamassa sekunnissa

Pienentää PDF-tiedostojen kokoa laatua heikentämättä

Tukee useiden PDF-tiedostojen pakkaamista erässä

Tehokas PDF-pakkausohjelma

Sovellus auttaa säästämään muistitilaa, kun voit pienentää PDF-asiakirjojen kokoa myös erissä vain yhdellä napsautuksella.

Nopea käsittely

Tämän PDF-pakkausohjelman avulla säästät aikaa ja laitteen muistia. Tuo vain PDF-asiakirja ja saat kooltaan pienemmän asiakirjan muutamassa sekunnissa.

Pienennä haluamaasi kokoon

Toisinaan tiedoston pitää olla tietyn kokoinen, ja voit määritellä ohjelmassa pakkaustason, jotta saat haluamasi kokoisen tiedoston.

Pakkaus erissä

Oletko kyllästynyt pienentämään PDF-tiedostojen kokoa yksitellen? Tämän ohjelman nopea pakkausvauhti auttaa pääsemään tästä vaivasta.

Muita toimintoja

 • Asetusvalinnat
  Apowersoft PDF-pakkausohjelma sisältää erilaisia vaihtoehtoja: laatu tai tiedoston koko etusijalla, pakkauksen taso, jne.
 • Ei laadullista häviötä
  Ohjelma hyödyntää edistynyttä teknologiaa tiedostojen pienentämiseksi tehokkaasti, kuitenkaan asiakirjan laadusta tinkimättä.
 • Helppo ja turvallinen
  Selkeä käyttöliittymä auttaa tuomaan tiedostot vain yhdellä napsautuksella. Sovellus on täysin turvallinen, eikä vuoda mitään tietoja.

Tarkista miten tämä PDF-pakkausohjelma toimii

Asiakkaiden palautteet

 • Erinomainen

  Minun ei tarvitse enää murhetia tiedostojen lataamista. Ennen tämän sovelluksen käyttöä minulla oli jatkuvasti ongelmia ladatessani tiedostoja yritykseni järjestelmään, koska tiedostoni olivat liian suuria.

  Nancy

 • Helppokäyttöinen

  En ole kovin kätevä ohjelmien ja teknologian kanssa, enkä uskalla kokeilla monimutkaisia sovelluksia. Tämä PDF-pakkausohjelma ei tuota minulle koskaan päänvaivaa, vaan tiedän helposti mitä tehdä seuraavaksi.

  Damon

 • Suosittelen lämpimästi

  Tämä työkalu PDF-tiedostojen koon pienentämiseksi toimii täydellisesti, ja säästää noin 60 % tiedoston viemästä tilasta.

  Mily

 • Löysin viimein hyvän PDF-pakkausohjelman

  Olen etsinyt ja kokeillut monia ohjelmia PDF:n pakkaamiseen, mutta ne muuttavat asiakirjojeni kuvat epäselviksi. Tämä kuitenkin toimii upeasti ja kaikki näyttää yhtä selkeältä kuin alkuperäisessä asiakirjassa.

  Michelle

  Edistynyt ohjelma PDF-koon pienentämiseen - pieni koko korkealaatuisesti

  Yli 2 miljoonaa asiakasta on valinnut meidät!

  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös