Verkkopohjainen videonkäsittelyohjelma

Luo itse upeita videoita ammattimaisten toimintojen avulla, ei edellytä kokemusta

Käsittele videota helposti

Kuka tahansa voi luoda upeita videoita vain minuuteissa

 • 01

  Valitse toiminnot

  Valitse toiminto, jota haluat käyttää
 • 02

  Lataa videoita

  Napsauta "Lataa" lisätäksesi videomateriaalia
 • 03

  Lue ja kopioi video

  Poimi ja tallenna video korkealaatuisesti muutamalla napsautuksella

Kattava ohjelma videoiden luomiseen

Apowersoftin verkkopohjainen videonkäsittelyohjelma on yksinkertainen, mutta tehokas työkalu, joka sisältää kaikki häikäisevän videon luomiseen vaadittavat toiminnot. Muokkaa videopätkiä verkossa, ilman turhia latauksia ja hankalia asennusprosesseja. Et tarvitse mitään erityistaitoja luodaksesi upeita videoita yksinkertaisen videonkäsittelyohjelmamme avulla.

Tukee lähes kaikkia videoformaatteja

Tukee useita eri tiedostomuotoja, kuten MP4, MKV, AVI, MOV, FLV, WMV, M4V, WebM, jne. Sinulla on näin enemmän vapautta valita videopätkät tietokoneeltasi, on ne sitten ladattu internetistä, tallennettu älypuhelimella tai kuvattu HD-laatuisella kameralla. Ja uusia suosittuja tiedostomuotoja päivitetään jatkuvasti lisää.

Toimii eri alustojen välillä

Verkkopohjaisena palveluna työkalu on yhteensopiva Windows ja Mac -käyttöjärjestelmien kanssa. Aina halutessasi käsitellä videoita, sinun tarvitsee vain avata ohjelma selaimessa ja aloittaa käsittely tietokoneella, jossa on internetyhteys. Saatuasi käsittelyn päätökseen, sulje sivu, ja alkuperäiset videosi poistetaan pysyvästi palvelimeltamme 24 tunnin kuluessa.

Toimii nopeasti

Videonkäsittelyohjelma verkossa on loistoratkaisu kaiken tyyppisten videoiden luomiseen ja käsittelyyn. Me käytämme viimeisimpiä algoritmeja taataksemme videoiden käsittelyn käyvän nopeasti. Ohjelman helppo käyttöliittymä ja kattavat toiminnot ovat auttaneet jo tuhansia käyttäjiä maailmanlaajuisesti luomaan videoita verkossa vain minuuteissa. Tutustu lukemattomiin työkaluihimme ja tee omasta videostasi täydellinen.

Tajoamamme edut

Ei edellytä teknisiä taitoja. Kuka tahansa voi tuottaa häikäiseviä videoita suoraan selaimessa.

 • Käyttö on ilmaista

  Täysin maksuton. Nauti kaikista toiminnoista rajoituksitta. Emme lisää edes vesileimaa luomiisi videoihin.
 • Helppokäyttöisyys

  Ei edellytä lataamista tai asentamista. Voit käyttää ohjelmaa helposti missä ja milloin tahansa, kunhan käytössäsi on tietokone ja internetyhteys
 • Turvallisuus

  Yksityisyytesi on taattu. Ei riskiä videoiden vuotamisesta. Lataamasi tiedostot poistetaan pysyvästi 24 tunnin kuluessa.

Miksi valita meidät?

Mitä mieltä muut ovat ohjelmasta?

 • John Moore

  Äärimmäisen käytännöllinen ja mukava käyttää. Suoriutuu kaikesta mitä tarvitsen tehdäkseni elokuvani. Ja olen muuten aloittelija.
 • Isadora

  Yksinkertainen, ilmainen ja helppo käyttää. Mahtava sovellus videoiden käsittelemiseksi verkossa. Rakastan tätä ohjelmaa!!
 • Luis Gabriel

  Rakastan tätä sivustoa. Mahtavia työkaluja, joiden avulla voi käsitellä videoita verkossa, ilman lataamista tai asentamista!

Videonkäsittelyohjelma kattavin toiminnoin

Palvellut 1 835 619 käyttäjää maailmanlaajuisesti

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös
Click below to install