Background EraserPoista kuvasta tasuta muutamalla painalluksella

Helpoin keino poistaa kuvasta tausta tai tehdä taustasta läpikuultava

Poista tausta automaattisesti muutamassa sekunnissa

Tämän palvelun avulla tausta on helppo erottaa etualalla esitetystä vain muutamalla painalluksella. Kuva tarvitsee vain ladata palveluun, jonka jälkeen voit katsella taustan muuttumista tarkasti läpikuultavaksi. Käyttö ei edellytä erityistaitoja.

Kokeile heti

Nerokas tekoäly poistaa kuvasta taustan tarkasti

Sen sijaan, että koettaisit valita kohteen tarkasti Photoshopin valintatyökaluilla, tarjoaa Apowersoft Background Eraserin nerokas tekoäly nopean keinon poistaa tausta automaattisesti ja tarkasti, sekä alkuperäisen laadun taaten. Kyseessä on todella yksinkertainen, mutta ammattimainen työkalu kuvan taustan poistamiseksi.

Kokeile heti

Kohenna liiketoimintaasi lisäämällä luovuutta

On kyseessä sitten julkaisu sosiaalista mediaa varten, mainosbanneri tai häikäisevä kortti, auttaa tämä työkalu tarjoamalla kaipaamasi mallipohjat. Ohjelmassa on suuri määrä mallipohjia erilaisiin yksityisiin ja kaupallisiin tarpeisiin, kuten markkinointi, media, kehitystyö, valokuvaus, jne. Uusia malleja lisätään säännöllisesti ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia.

Kokeile heti

Miten ohjelma toimii

Poistaa kuvasta taustan automaattisesti muutamassa sekunnissa

 • Lataa
  Tuo ohjelmaan kuva, josta haluat poistaa taustan, napsauttamalla käyttöliittymässä olevaa plus-kuvaketta. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti raahata ja pudottaa haluamasi kuvan tietokoneelta tai muulta kovalevyltä.
 • Esikatsele
  Tulos on nähtävissä automaattisesti vain muutamassa sekunnissa. Ohjelma muuttaa kuvan taustan läpikuultavaksi, ja taustan voi jopa korvata jollain tarjolla olevista väreistä tai mallipohjista. Voit esikatsella muutoksia ja verrata kuvia keskenään.
 • Tallenna
  Napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa "Tallenna"-painiketta voit tallentaa kuvan suoraan tietokoneellesi. Aloita heti ensimmäisen kuvan käsittely kokeaksesi luomisen taian!

Mitä asiakkaamme ovat mieltä?

Viiden tähden suositus

 • Jennifer

  Käyttö on helppoa ja ohjelma tekee lupaamansa! Suosittelen tätä ennemmin kuin muita käyttämiä ohjelmia. Tämä ansaitsee täydet viisi tähteä! Ohjelma poistaa taustan automaattisesti ja esittelee läpikuultavan version ennen kuin huomaankaan. Parasta on, että voin vertailla tulosta alkuperäisen kuvan kanssa.

 • Annie

  Täydellinen työkalu taustan siistimiseksi ja läpikuultavien kuvien luomiseksi! Juuri tällaistä työkalua olen kaivannut! Olen todella tyytyväinen. Poistaa taustan yhdellä painalluksella ja tarjolla on mallipohjia, joiden avulla voin luoda omia Instagram-tarroja. Todella helppo käyttää!

 • Branson

  Tämän on pakko olla yksi parhaista ohjelmista kuvan taustan poistamiseksi. Yksi napsautus ja tausta on poissa. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkisovelluksistani. Eikä maksa paljon. Jatkakaa helppokäyttöisten ohjelmien luomista!

Lataa ilmaiseksi

Uskomattoman helppo tapa poistaa kuvan tausta!

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös