Lisää luovuutta ja tehokkuutta

Maailman paras taustan poisto -ohjelma auttaa lisäämään luovuutta ja tehokkuutta yksittäisten kuvien editoinnista verkkokaupan esittelyyn ja markkinoinnin suunnitteluun. Apowersoftin keinoäly tekee luomisesta helppoa, nopeaa ja hauskaa.

Tekoäly on kaiken perusta

Apowersoftin tekoäly on koulutettu miljoonien oikeiden kuvien ja grafiikoiden avulla, joihin lukeutuu ihmisiä, tuotteita, digitaalisia leimoja, kuvakkeita, tekstejä, eläimiä ja autoja, ja tekoäly käsittelee kunkin kuvan yksivärisen tai monisävyisen designin todella hyvin, eikä etualaa tai taustaa tarvitse valita. Lisäksi keinoälyn oppimiskykyä parannetaan jatkuvasti.

Täysin automaattinen ja tarkka rajaus

Täysin automaattinen rajaus on käytettävissä koska tahansa. Jos et kuitenkaan pidä lopputuloksesta, tarjoaa täydellinen taustan poisto lisäksi nerokkaan Säilytä/Poista-työkalun, jonka avulla voit käsitellä tarkoin myös kaikkein haastavimmat kuvat. Säädä sitten kuvaa rajaamalla, tarkentamalla, siirtämällä tai kopioimalla, niin saat haluamasi lopputuloksen.

Enemmän malleja, enemmän inspiraatiota

Poista tausta, suunnittele tuotekuvia, luo julisteita, pakkauksia, bannereita - aloitat kaikki suunnitteluprojektisi helposti Apowersoft Background Eraserilla. Yhdistä leikkaamasi sisältö loputtomiin sisäänrakennettuihin designeihin, väreihin ja räätälöityihin kuviin, ja luo täysin uusia kuvia.

Selvitä, mihin muuhun pystymme

Ammattimaisista toiminnoista on tehty helppoja, jotta työ käy sujuvasti ja nopeasti

 • Vaihda muotokuvan tausta
  Et enää tarvitse valokuvausstudiota saadaksesi kuvan passiin, henkilökorttiin, ajokorttiin ja muihin vastaaviin tarkoituksiin. Apowersoft Background Eraser sisältää kirjastossaan kaikki värit, joita voit käytössä tarvita.
 • Luo tuotekuvia
  Oletko aloittelija tuotteiden kuvaamisessa? Onko kuva vinossa tai valaistus täysin pielessä? Ei hätää! Rajaa tuote, säädä sitä ja lisää uusia malleja upean lopputuloksen takaamiseksi.
 • Poista allekirjoituksen/leiman tausta
  Luo helposti digitaalinen leima tai allekirjoitus kuvasta, jotta PDF-asiakirjojen tai kuvien allekirjoittaminen käy helposti.
 • Lisää on luvassa
  Eläimet, autot, tekstit, logot, kuvakkeet... Nyt myös kaikki tämä on saatavilla. Kuitenkin luvassa on entistä vaikuttavampia toimintoja lähitulevaisuudessa. Esimerkiksi värin korjaus, rajaus erissä ja kasvojen kaunistaminen.

Selvitä, miten Background Eraser voi auttaa sinua

 • Verkkokaupankäynti
 • Markkinointi
 • Yksityiskäyttö
 • Valokuvaajat

He rakastavat meitä, sinäkin ihastut varmasti

Flore

Tämä sovellus on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen, jopa meille, joilla ei ole kokemusta kuvien käsittelystä. Kannattaa hankkia.

Jessie

Vain yksi napsautus ja se on poissa. Tämä on ehdottomasti suosikkisovellukseni. Ei maksa paljon.

Damon

Helppo käyttää. Tekee mitä lupaa! Suosittelen tätä ohjelmaa ennemmin kuin muita kokeilemiani. Poistaa automaattisesti taustan ja esittää kuvan läpikuultavana, jopa jo ennen tallentamista.

Annie

Todella poistaa taustan vain yhdellä napsautuksella ja sisältää mallipohjia, joiden avulla luon omia Instagram-tarroja. Äärimmäisen helppokäyttöinen!

Branson

Tämä on uskomaton sovellus. Sovelluksella voi poistaa taustan mistä tahansa kuvasta helposti ja tallentaa läpikuultavan kuvan muutamalla napautuksella. Loistava sovellus, rakastan tätä.

Resurssit

Näytä kaikki resurssit
Facebook-ryhmä

Miten saada ilmainen VIP-tili?

 • Miten saada ilmainen VIP-tili Vaihe 1
 • Miten saada ilmainen VIP-tili Vaihe 2
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös
Click below to install