Apowersoft Ilmainen Online Äänieditori

Ilmainen Online Äänieditori
Arvostelut: 4.2 / 5 (perustuu 19 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!

Apowersoft Ilmainen Online Äänieditori on tehokas työkalu, joka on suunniteltu äänitiedostojen nopeaa muokkaamista varten. Sen avulla voit leikata, viimeistellä, jakaa, yhdistää, kopioida ja liittää ääntä vaivattomasti. Palvelun avulla voit myös lisätä, sekoittaa, korvata ääniä tai lisätä siihen erilaisia tehosteita. Se tukee useita mediatiedostomuotoja, esimerkiksi MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A ja monia muita, joten sinun tarvitsee vain tuoda ääni sovellukseen ja muokata se juuri itsellesi sopivaksi.

  • Luo soittoääniä ja varoitusääniä helposti
  • Liitä lyhyitä musiikkileikkeitä yhteen tehdäksesi täydellisen biisin
  • Paranna ääniraitaa lisäämällä siihen erilaisia tehosteita
  • Importtaa ja exporttaa ääntä nopeasti
  • Muokkaa ID3-tietoja vaivattomasti
  • Toimii sujuvasti sekä Windows ja Mac OS -käyttöjärjestelmillä

Kun muokkaat ääntä, voit esikatsella vaikutusta reaaliajassa ja tarkistaa, miltä biisi kuulostaa. Sinun ei tarvitse muokata tiedostoa enää jälkeenpäin, sillä tämä ilmainen musiikin editointiohjelma tuo valmiin ääniraidan ulos ilman, että sen laatu heikkenee.Tämä äänieditori tarjoaa kätevimmän tavan, jolla voit muokata audiota, koska se on selainpohjainen. Se käynnistyy yhdellä napsautuksella ja sinun ei tarvitse kirjautua sisään tai asentaa muita liitännäisiä tietokoneeseen.

leikata ja yhdistää äänen

Mahdollisuus suorittaa erilaisia muokkaustöitä

Leikata, viimeistele, jaa ja liitä raitoja yhteen, kaikki tehtävät voidaan tehdä ilmaisen äänieditorin avulla. Voit siis tallentaa haluamasi osan ääniraidasta ja asettaa sen soittoääneksi. Tai voit yksinkertaisesti leikata turhat osat pois suuresta äänitiedostosta. Lisäksi on mahdollista, että voit yhdistää useita ääniä yhteen yhdeksi tiedostoksi.

lisätä musiikkia vaikutukset

Täydellinen lopputulos tehosteiden avulla

Musiikin fanit voivat muokata ääntä lisäämällä mieleisiä tehosteita äänitiedostoon. Voit esimerkiksi sekoittaa kaksi kappaletta ja saada näin tuoreen kuuntelukokemuksen. On myös hyvä idea lisätä joitakin erityisiä äänitehosteitä, jos haluat tehdä äänestä elävämmän.

tukea eri muodoissa

Tukee useita äänitiedostoformaatteja

Työkalu ei vain muokkaa ääniä verkossa, vaan myös auttaa muokkaamaan videotiedoston ääntä. Kun olet tuonut videon palveluun, editori erottaa äänen videosta ja näyttää sen aaltomuodossa. Sitten voit heti aloittaa editoinnin ja voit tallentaa valmiin ääniraidan mm. MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV -formaatissa.

ID3 editori

Muokkaa ID3-tietoja tehokkaasti

Paras tapa musiikkikirjaston järjestelemiseen on lisätä tietoja kappaleisiin ja albumeihin. Voit lisätä musiikkiin haluamasi nimen, esittäjän nimen, vuoden ja tyylilajin. Sinulla on myös mahdollisuus asettaa musiikkiin haluamasi kansikuva, jotta tunnistaisit biisit helposti toisistaan.

kuunnella muokattaessa

Kuuntele ääniraitaa muokkauksen aikana

Apowersoft Ilmainen Online Äänieditori sisältää intuitiivisen käyttöliittymän, joka helpottaa äänen editoinnin ohjaamista. Se näyttää äänen aaltomuodossa, joten sinulla on mahdollisuus suorittaa toimintoja visuaalisesti. Kun käytät ilmaista äänieditoria, paina vain ”Toista”-painiketta ja voit tarkastaa työsi tulokset.

helppo ja ilmainen

Ilmainen, turvallinen ja helppo käyttää

Tämän työkalun käyttäminen on täysin ilmaista, sinun ei tarvitse rekisteröityä eikä sinun tarvitse tilata mitään tai asentaa kolmannen osapuolen lisäosia. Palvelu toimii hyvin Windowsilla ja Macilla ilman rajoituksia ja se voidaan aktivoida kaikilla selaimilla hetkessä. Muokkausprosessin aikana näytölle ei ilmesty ponnahdusikkunoita, mainoksia tai viruksia.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös