Streaming Audio Recorder 4.0 on julkaistu parannelluilla ominaisuuksilla varustettuna
Kommentti

Streaming Audio Recorder 4.0 on julkaistu parannelluilla ominaisuuksilla varustettuna

Viimeksi päivittänyt 22-09-2015

31. Heinäkuuta, 2015, Apowersoft julkaisi Streaming Audio Recorderin uuden version 4.0 – ohjelman uuden pääversion. Jotta käyttökokemusta on voitu parantaa ja käyttäjien toiveita kunnioittaa, olemme lisänneet tähän versioon optimoidun käyttöliittymän ja paljon toimintoja. Ohjelma tarjoaa nyt kehittyneet toiminnot äänentallennukseen, tarkan MP3-hakukoneen, tehokkaan ID3-tietojen tunnistimen ja luotettavan radion. Lue lisää uusista ominaisuuksista ja päivityksistä tästä artikkelista.

Lataa

Katso aluksi tämä video ja katso, miten saat tästä ohjelmasta kaiken hyödyn irti.

Isoimmat parannukset versiossa Streaming Audio Recorder 4.0

1. Miellyttävä käyttöliittymä

Jos olet käyttänyt edellistä versiota, huomaat suurimmat muutokset käynnistäessäsi ohjelman. Elegantti käyttöliittymä tervehtii sinua interaktiivisen suunnittelun kanssa ja sitä on helppo käyttää. Olemme lisänneet animoidut nuotit lentämään mikrofoniin, kun tallennat ääntä, antaen sinulle paremman tunnelman äänityksen aikana. Painikkeet ja valikot on myös päivitetty näyttämään tyylikkäämmiltä tehden käytöstä selkeämpää uusille käyttäjille.

2.Intuitiiviset Ääniasetukset ja Tehtävien aikataulutus

Äänentallennustyökaluna Streaming Audio Recorder pyrkii tarjoamaan parhaan mahdollisen äänenlaadun. Sillä ei ole väliä, tallennatko ääntä järjestelmästä vai mikrofonista, voit tallentaa ääntä kolmella eri laadulla: Korkea, Normaali, Matala. Jotta käyttäjät voisivat nauttia tallennetusta äänestä kaikilla medialaitteilla ilman rajoituksia, tässä versiossa on vielä enemmän valinnaisia tallennusformaatteja edelliseen versioon verrattuna. Valitse vain asetuksista ”Ulostulo” – ”Formaatti”, äänet voidaan tallentaa helposti seuraavissa muodoissa: MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV sekä AAC.

asettaa äänen laatu

”Luo aikataulutettu tehtävä” –toimintoon on lisätty ”Toista tallennus” -tila. Kun otat sen käyttöön, ohjelmisto jatkaa tallennuksen toteuttamista laatimasi aikataulun mukaan. Jos haluat tallentaa ääntä samaan aikaan joka päivä tai tiettynä päivänä, voit rastittaa ”Päivittäin” –kohdan tai ”Viikottain” ja valitse tallennuspäivä, klikkaa sitten ”luo” luodaksesi tehtävän.

toista tallennus

3. Tehokas ID3-tunnistin ja Editori

Tässä versiossa ID3-tunnistin on parantunut huomattavasti, joten voit järjestää tallennetut kappaleet helpommin. Englannin kielisten kappaleiden lisäksi se pystyy myös tunnistamaan Eurooppalaisia ja Aasialaisia kappaleita lisäämällä nimen, artistin, tyylilajin ja muita tietoja ilman ongelmia. Lisäksi ID3-Editorilla voit muokata äänitiedostoja eri muodoissa, kuten MP3, WMA, FLAC, WAV, jne.

muokata musiikkia tag

4. Nopea Musiikin hakutoiminto

Tehokkaan musiikin hakukoneen avulla löydät kappaleet, joista tykkäät. Verrattuna aiempiin versioihin, Streaming Audio Recorder 4.0 antaa tarkempia hakutuloksia. Huonolaatuiset ja epätäydelliset kappaleet suodatetaan pois, joten se säästää sinulta vaivaa, kun selaat hakutuloksia. Voit ladata kaikki kappaleet, jotka ovat nähtävillä hakutuloksissa vaikka kerrallaan hyvällä nopeudella.

haku hd mp3

5. Tehokas sisäänrakennettu CD Burner

Olettaen, että haluat järjestää tietokoneen tallenustilaa tai haluat soittaa kappaleita autossa, kappaleiden polttaminen CD-levylle on ihanteellinen ratkaisu tähän ongelmaan. Toisin kuin muut monimutkaiset CD:n poltto-ohjelmat, tämä sisäänrakennettu CD-poltin on erittäin helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain asettaa tyhjä CD-levy CD-asemaan, avata Työkalut-valikko ja valita ”Polta CD”. Tiedostojen lataamisen jälkeen napsauta ”Käynnistä” aloittaaksesi polttamisen. Ilmoitus ponnahtaa näytölle, kun CD on valmis. Voit nyt kuunnella musiikkia CD:ltä missä tahansa.

MP3 CD burner

6. Älykäs Radio

”Radio” -paneeli on kerännyt lähes tuhat radioasemaa, jotka edustavat 36 eri tyylilajia. Anna haluamasi luokka ja sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauta radiota kuunnellaksesi sitä. Voit myös selata radiokanavia klikkaamalla ”Edellinen” tai ”Seuraava”. Lisäksi voit joko merkitä radiokanavan suosikiksi, jotta löydät sen helposti, tai voit tallentaa musiikkia radiosta tällä ohjelmalla.

pelata verkossa radioasema

Streaming Audio Recorder 4.0 on kehittynyt huimasti edelliseen versioon verrattuna. Tämä kaiken kattava musiikkikaveri mahdollistaa äänen tallentamisen, musiikin etsimisen ja MP3-tiedostojen lataamisen, lisäksi voit konvertoida tiedostoja, polttaa CD-levyjä ja kuunnella nettiradiota. Kokeile sitä nyt – et tule pettymään.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 20 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudiotallennin.Viimeksi päivitetty 22-09-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös