Kuinka nauhoitat Internet-radiota
Kommentti

Kuinka nauhoitat Internet-radiota

Viimeksi päivittänyt 19-03-2019

Internet-radio tunnetaan myös nettiradion tai streaming-radion nimellä, joka on Internetin välityksellä ääntä lähettävä musiikkipalvelu. Monet käyttäjät ovat mieltyneet tähän palveluun, sillä tällainen palvelu tuo heille paljon mahdollisuuksia mitä tulee musiikkikappaleiden äänenlaatuun. Toisin kuin perinteinen radio, joka pohjautuu radioaaltoihin ja taajuuksiin, tämä signaali ei kuitenkaan muutu vastaanottajan sijainnista riippuen. Aivan kuten perinteiset radioasemat, nettiradio tarjoaa käyttäjilleen valtavan kokoelman kappaleita, joita he voivat kuunnella. Tämä suuri musiikkikokoelma lisää käyttäjien määrää, jotka haluavat ladata näitä musiikkikappaleita. On kuitenkin olemassa tapoja miten nauhoittaa nettiradiosta musiikkia suoraan.

Paras Tapa nauhoittaa Nettiradiota

Ongelma, joka liittyy nettiradion tallennukseen voidaan ratkaista helposti seuraamalla alla käsiteltyjä tapoja. Kummatkin tavat käyttävät ääninauhuria, joka toimii riippumatta siitä mikä käyttöjärjestelmä sinulla on.

Ilmaisia tapoja tallentaa nettiradioita Windowsissa

1. Sound Recorder

Kun puhumme Windows-käyttöjärjestelmästä, paras tapa meille silloin tallentaa Internet-radioasemia on käyttää sisäänrakennettua Windowsin omaa ääninauhuria. Kirjoita vain Ääninauhuri hakukenttään Käynnistä-palkissa ja ääninauhuri käynnistyy. Valitse haluamasi ääniraita ja paina Tallenna-painiketta aloittaaksesi nauhoituksen. Ongelma tässä ohjelmassa on se, että se on liian yksinkertainen ja joitakin tallennukseen liittyviä asetuksia ei ole mahdollista muokata.

nettiradion äänitys

2. Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin

Seuraavaa ohjelmaa voi käyttää Windows-käyttöjärjestelmässä, joka on paljon kehittyneempi streaming-nettiradioiden tallennin. Tämä ohjelma on nimeltään Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin. Tämä työkalu tarjoaa web-pohjaisen mahdollisuuden tallentaa ja nauhoittaa stream-audiota ja vieläpä ilmaiseksi. Toisin kuin Windowsin sisäänrakennettu äänitallennin, tämä ohjelma antaa sinun tehdä muutoksia ennen äänitystä.

Ilmainen Online Äänentallennin

Käyttääksesi tätä ohjelmaa sinun tulee vain käynnistää nauhoitustyökalu sen verkkosivuilta ja valita sopiva äänilähde, mitä tahdot tallentaa. Mene vain ohjelmaan ja paina ”Audiotulo”, josta voit valita käyttää Mikrofonia, Järjestelmän ääntä tai molempia. Kun olet valmis, seuraava askel on etsiä sopivaa nettiradiota, jota haluat kaapata ja sen jälkeen palata takaisin työkaluun ja klikata ”Tallenna”; tämä aloittaa tallennuksen välittömästi joten sinun tulee synkronisoida se äänikappaleen kanssa saadaksesi paremmalta kuulostavan lopputuloksen. Apowersoftin Ilmainen Online Audio Recorder sisältää myös sisäänrakennetun audiokonvertterin, jos sinulla tulee tarve käyttää erimuotoista äänitiedostoformaattia.

Ohjelma äänen tallennukseen nettiradioista Macilla

Lataa

Nyt tutustumme äänentallennusohjelmaan, joka täyttää kaikkien Mac OS:in käyttäjien tarpeet ja vaatimukset. Ohjelma, jota käytämme internet-radion nauhoitukseen on Apowersoft Audiotallennin Mac. Tämä työkalu on suunniteltu toimimaan harmoniassa kaikkien muiden Macin sovellusten kanssa, joten sinulla on siihen sama tuntuma kuin käyttäisit muita oletussovelluksia. Yksinkertaisesti asenna ohjelma, käynnistä se ja avaa nettiradio, jota haluat tallentaa ja nauhoittaa. Tämän jälkeen paina ”Tallenna” ja kaikki on valmista. Se on nopeaa ja helppoa sekä luotettava tapa nauhoittaa streaming-audiota mistä tahansa Internet-radiosta. Tässä ohjelmassa on myös sisäänrakennettu audiomuunnin ja editori, jota voit hyödyntää kun käytät tätä ohjelmaa.

Audiotallennin Mac

Kolme Erilaista Nettiradiota joita voit kokeilla

Pandora

Tämä on hyvin tunnettu nettiradiosivusto, jolla on valtava kokoelma uusia ja vanhoja kappaleita tietokannoissaan. Se on helppo käyttää ja navigoida. Ainoa ongelma on sen palvelun rajoittuneisuus vain tiettyihin maihin.

Slacker

Kun etsit miljoonia ja miljoonia kappaleita, silloin tämä Internet-radio on juuri mitä tarvitset. Ainutlaatuista tällä sivustolla on se, että sen kotisivulla ei näy mitään kappaleita tai pikkukuvakkeita. Mitä näet on hakupalkki, johon voit kirjoittaa haluamaasi artistia tai kappaletta ja näet siihen liittyvät mp3:set. Edelleen, ainoa asia tässä nettiradiopalvelussa on se, että se toimii vain rajoitetussa määrässä eri maita, aivan kuten Pandorakin.

Spotify

Toinen tunnettu musiikin suoratoistopalvelu ja nettiradio on Spotify, tämä nettisivu tarjoaa myös valtavan kokoisen valikoiman kaikenlaisia musiikkityylejä ja genrejä. Kuitenkin päästäksesi kiinni kaikkiin sen tarjoamiin palveluihin, rekisteröityminen on pakollista ja premium-palvelun käyttö vaatii maksun. Sen palvelu on myös rajoitettu vain osaan maista.

Näiden kolmen mainitun verkkopalvelun lisäksi on olemassa joukko muita vaihtoehtoja kuunnella nettiradioita ja suosikkiasemiasi eri genreissä netissä. Mitä tahansa nettiradiota tai palvelua käytätkin, voit aina nauhoittaa tai tallentaa streaming-audiota onnistuneesti aikaisemmin esitetyillä ohjelmilla.

Arvostelut:4.8 /5(perustuu 11 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudiotallennin, Muokkaa ääntä.Viimeksi päivitetty 19-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös