Streaming Audio Recorder

Arvostelut ( 1 )

Streaming Audio Recorder on kätevä työkalu, jolla saat kaiken irti musiikkiviihteestä. Työkalun avulla voit nauhoittaa audiostriimejä musiikkisivustoilta, videoalustoilta, radioasemilta tai kaapata ääntä äänichateista vaivattomasti.

Sovellus tarjoaa paljon erilaisia formaatteja käyttöön kuten MP3, AAC, FLAC, WMA yms. toistoon millä tahansa musiikkisoittimilla ja kannettavilla laitteilla.

Nauhoita mitä vain korkealla laadulla

Mietitkö koskaan kuinka voit tallentaa kappaleen musiikin suoratoistopalvelusta kuunneltavaksi joustavasti, nauhoittaa puhetta tapaamisessa, tallentaa omaa ääntäsi ja tehdä video-ohje? Nyt voit tehdä kaiken tämän yhdellä sovelluksella, joka antaa sinun nauhoittaa ääntä tietokoneeltasi ja mikrofonista yhtä aikaa. Ääni tallennetaan korkealaatuisena, jolloin sitä voi toistaa eri laitteilla, siirtää musiikkipalveluihin ja jakaa toisille.

LUE LISÄÄ
 • Ulostuloformaatit
 • Sisääntuloformaatit
 • Laitteet
Suosituin audioformaatti
Microsoftin kehittämä, Windowsin oletusformaatti
Monien älypuhelimien ja PlayStationien vakiomuoto
Audioformaatti iTunesissa, QuickTimessa ja iPodissa
iPhonen soittoääni formaatti, häviötön ääniformaatti ja monia muita
Ääni tietokoneella
Musiikkiblogit, soittolistat, äänikirjat, radio-ohjelmat, verkkokonferenssit jne.
Ääni mikrofonista
VoIP-puhelut, laulu jne.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
PIILOTA

Lisää ID3-tagit automaattisesti musiikkitiedostoihin

Kun olet nauhoittanut kappaleen, sen tietoja ei tarvitse lisätä itse – ohjelma auttaa sinua tunnistamaan tiedot kuten kappaleen nimen, albumin, vuoden, genren, esittäjän ja jopa levynkannen. Tämä toiminto on yllättävän hyödyllinen musiikinharrastajille ja faneille. Tunnistus toimii useille tiedostoille yhtä aikaa ja säästää aikaa kun sinun ei tarvitse editoida niitä yksitellen. Jos haluat, voit myös muokata merkintöjä jälkeenpäin itse.

LUE LISÄÄ
PIILOTA

Konvertoi audio laiteyhteensopiviin formaatteihin

Haluatko kuunnella tallennettua audiota kannettavilla soittimilla? Tämä on yhden klikkauksen päässä. Sisäänrakennetun konvertterin avulla muunnat audiota helposti erilaisiin tiedostoformaatteihin ja käsittelet useita tiedostoja kerralla tehokkaasti. Lisäksi voit järjestää yksittäiset klipit yhdeksi kokonaiseksi tiedostoksi. Paikallisten tiedostojen lisäksi Apowersoft Streaming Audio Recorder antaa sinun konvertoida Internet-videoita MP3-, WMA-, FLAC-, OGG- ja moniin muihin muotoihin.

LUE LISÄÄ
PIILOTA

Lisää käytännöllisiä toimintoja

Vaatimuksiisi vastaava Streaming Audio Recorder on varustettu useilla tehokkailla ominaisuuksilla, jotka näet alla.

LUE LISÄÄ

Nauhoita nettiradioasemia

Täydellinen tapa tallentaa kuulemiasi live-striimejä nettiradioasemilta ympäri maailmaa. Etsi vain asema ja striimaa, sillä ohjelma tukee kaikkien kappaleiden, uutis- ja keskusteluohjelmien tallennusta suoraan kovalevyllesi.

Siirrä audio iTunesiin

Jos haluat kuunnella nauhoitettua ja ladattua musiikkia Apple-laitteilla, silloin “Siirrä musiikkia iTunesiin”-toiminto on oikea vaihtoehto. Sillä konvertoit audion kaikkiin iTunes-yhteensopiviin formaatteihin ja lisäät ne helposti iTunes-kirjastoon.

Muokkaa audiota helposti

Sisäänrakennettu audioeditori tarjoaa paljon toimintoja kuten leikkaa, kopioi, liitä, yhdistä, sekoita ja tehosteita ääneen. Voit luoda ääntä ja soittoääniä vaivattomasti näillä toiminnoilla.

Polta CD jaettavaksi ja kokoelmiin

Mukava lisätoiminto on mahdollisuus polttaa äänet tyhjälle CD:lle kuunneltavaksi CD-soittimella talossasi tai autossa. Voit myös jakaa kappaleesi toisten kanssa CD-levyllä.

PIILOTA

Yksinkertainen käyttöliittymä

 • nauhoita ääntä
 • audioeditori
 • musiikkikirjasto
 • toista radiota
 • etsi kappaleita
 • konvertoi video MP3:ksi

  Miksi valita Streaming Audio Recorder

  Arvostelut: 5- perustuu 1 Arvostelut.1 Näkemykset
  • Kiitos paljon, tämä on paras koskaan käyttämäni äänieditori. Minun tarvitsee usein työssäni nauhoittaa nettiradioita tietokoneellani ja Streaming Audio Recorder auttaa tekemään tämän vaivattomasti. Annan sille tukeni.

   Vau, en uskonut koskaan törmääväni näin hyvään tapaan nauhoittaa striimejä. Lisäksi sovellus tarjoaa ylimääräisiä toimintoja kuten audiokonvertterin, editorin ja musiikinlatausmahdollisuuden. Lyhyesti sanottu se on mahtava. Peukku ylös.

  • Tajusin 30 sekunnissa, että tämä audio-striimitallennin on täydellinen minulle. Yksinkertainen käyttää, 100% toimiva. Loistava tuote!

   Oli mukava tutustua tuotteeseenne. Pidän todella mitä olette tehneet, se on niin toimiva. Haluan vain sanoa, että tämä sovellus on mahtava ja erinomainen!

  • Kaikki yhdessä paikkaa. Voin nauhoittaa, järjestää ja siirtää musiikkia. Tällä ohjelmalla saan suosikkikappaleeni soimaan helposti iPhonessani.

   Käytän tätä ohjelmaa usein Skype-keskusteluiden nauhoittamiseen ja sitä on yksinkertainen käyttää ja äänenlaatu on korkea. Olen erittäin tyytyväinen ohjelmistoonne!

   Arvostelut & Maininnat

   Streaming Audio Recorder

   Työkalun avulla voit nauhoittaa audio striimejä vaivattomasti.

   new
   Tuki
   Jaa
   Arvostelu
   Kommentti
   Takaisin ylös
   Click below to install