Ammattimainen ja helppo GIF-ohjelma

Tallenna näyttöä ja luo korkealaatuinen GIF

Luo vaivatta GIF kuvista ja videoista

Muokkaa GIF-tiedostoa kuva kuvalta ja esikatsele reaaliajassa

Windows 7/8/10

Luo animoitu GIF nopeasti

Häikäisevä GIF-sovellus, jonka avulla luot upeita ja hauskoja GIF-animaatioita, tarroja ja hymiöitä videoista/kuvista helposti ja nopeasti.

Luo GIF

Tallenna mitä tahansa sisältöä näytöltä, webbikameralta tai piirustuslaudalta, ja luo sitten korkealaatuinen GIF.

GIF muokkaus

Muokkaa kuvia/videoita: rajaa ja muuta kokoa, ja lisää tekstiä, vesileimoja tai muita tehosteita ennen tallentamista GIF-muodossa.

Muitakin toimintoja tarjolla

 • Joustava tallennus
  Enemmän vapautta valita, mitä haluat tallentaa; näyttöä, webbikameraa tai digitaalista piirtolevyä, ja tallenna GIF-muodossa tai videona.
 • Videot GIF-muotoon
  Muunna video GIF-muotoon korkealaatuisesti tarpeidesi mukaan. Tuettuina on lähes kaikki tiedostomuodot, kuten MP4, WMV, AVI, jne.
 • Kuvat GIF-muotoon
  Lataa kuvat tietokoneeltasi JPG, JPEG, PNG tai BMP -formaatissa, ja anna ohjelman luoda hauska, animoitu GIF puolestasi.
 • Korjaus kuva kuvalta
  Järjestele kuvasekvenssin yksittäiskuvia: muuta järjestystä, säädä nopeutta, monista tai poista kuvaruutuja. Muokkaaminen käy tarvittaessa vaivatta.
 • Tehokkaat muokkaustoiminnot
  Lisää tekstiä, vesileima tai logo: leikkaa, rajaa tai käännä. Voit muokata raakavedoksia ja esikatsella ne kerta toisensa jälkeen, kunnes olet tyytyväinen.
 • Esikatsele video tai GIF
  Voit esikatsella videon tai GIF-animaation helposti. Ohjelma antaa sinulle täyden vallan lopullisen tiedoston suhteen.

Luo animoituja GIF-kuvia ammattimaisesti

Apowersoft GIF on erittäin helppokäyttöinen. Kuka tahansa voi luoda upeita GIF-animaatioita muutamassa minuutissa.

Miksi valita meidät?

 • Helppo ja tehokas
  GIF-sovelluksemme on tehokas käsittelemään tiedostoja, yksinkertainen käyttää ja tarjoaa vakaan suorituskyvyn. Myös aloittelijat voivat työskennellä ammattimaisesti ohjelmamme avulla.
 • Taatusti korkea laatu
  Apowersoft GIF tukee useita vaihtoehtoja tuotettujen GIF-tiedostojen laadulle, joten voit luoda korkearesoluutioisia GIF-animaatioita nopeasti, sekä halutessasi jakaa ne helposti.
 • Useampia kielivalintoja
  Ohjelmassa on lähes 20 kieltä, jotka kattavat likitulkoon maailman joka kolkan. Haluatko vaihtaa englannista suomeksi? Tämä käy yhdellä napsautuksella.

Työkalumme on auttanut jo 1 000 000 käyttäjää, alla ote heidän palautteestaan:

 • Viiden tähden suositus

  Mahtavaa! Videoiden muuntaminen GIF-muotoon oli juuri mitä tarvitsin! Olen luonut onnistuneesti useita GIF-animaatioita kuvista ja näytöltä kaapatuista videoista, kiitos paljon! Kiitos Apowersoft GIF.

  Amy

 • Viiden tähden suositus

  Erinomainen sovellus! Hyvä ohjelma, jossa on hyviä toimintoja ja joka on helppo käyttää. Nopea ja helppokäyttöinen GIF-ohjelma, jonka avulla voi tallentaa mitä tahansa näytön sisältöä, ja tallentaa GIF-muodossa. Toimii todella hyvin!

  Franklin

 • Viiden tähden suositus

  Täydellinen sovellus GIF:ien tekoon ja todella mielenkiintoisia toimintoja. Minun tarvitsi lisätä tekstiä videooni ja tallentaa se GIF-muodossa esittääkseni sen isänpäiväjuhlissa. Apowersoft GIF pelasti minut. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat räätälöidä GIF-animaatioita!

  Bella

 • Viiden tähden suositus

  Latasin tämän GIF-sovelluksen noin viikko sitten. Olen kokeillut useita eri GIF-ohjelmia ja tästä tuli suosikkityökaluni työntekoon. GIF-animaatioiden luominen on niin helppoa, ettet uskokaan!

  Tracy

  Luo itse GIF ja jaa se missä tahansa!

  Palvellut 1 323 240 käyttäjää maailmanlaajuisesti

  new
  Tuki
  Jaa
  Arvostelu
  Kommentti
  Takaisin ylös