Apowersoft on Julkaissut Mac Audiotallennin 2.0:n Audioeditorilla ja Konvertterilla
Kommentti

Apowersoft on Julkaissut Mac Audiotallennin 2.0:n Audioeditorilla ja Konvertterilla

Viimeksi päivittänyt 20-04-2016

Apowersoft julkaisee tänään ylpeänä Apowersoft Audiotallennin Mac 2.0:lle, joka on iso päivitys tähän käytänölliseen äänentallennusohjelmaan. Tässä uudessa versiossa tavoitteena on ollut tarjota tehokkaat äänenmuokkaus- ja konvertointitoiminnot sekä parantaa äänentallennuskokemusta. Nyt ohjelma tulee audioeditorilla, joka antaa leikata ja tagata audiota. Sisäänrakennettu konvertteri tukee eri audiotiedostojen muuntamista eri formaattien välillä. Lisäksi olemme korjanneet joitakin ohjelmistovirheitä, jotta sovellus toimii vakaammin Macillasi. Tutustutaan nyt päivitettyihin ominaisuuksiin tarkemmin.

Lataa

Johdanto Vasta Lisättyihin Sisäänrakennettuun Audioeditoriin ja Konvertteriin

1. Mahtava Audioeditori

Uuden Apowersoft Mac Audiotallennin V2.0:n houkuttelevin ominaisuus on sen monikäyttöinen audioeditointiominaisuus. Tämän työkalun avulla pystyt muokkaamaan audiota erilaisilla tavoilla:

Lataa Audio Sekunneissa

Aloita editoiminen klikkaamalla ”Lataa tiedosto”, selaa ”Etsijää” ja tuo tiedosto. Vaihtoehtoisesti voit avata audioeditorin ikkunan ja vetää audiotiedoston siihen suoraan. Tämän jälkeen editori analysoi äänen, tiedostonimen, keston ja aaltokuvio näytetään selkeänä.

Leikkaa Audiotiedostoja Vaivattomasti

Leikataksesi audiota, klikkaa vain ”Lisää valittu”-kuvaketta ja valitse haluamasi alue. Voit valita useita eri alueita leikkaustarpeistasi riippuen. Tehdäksesi kestosta tarkemman, voit säätää ”Aloitusaika” ja ”Lopetusaika” käsin. Ajan säädön lisäksi painikkeilla, voit myös kirjoittaa ja antaa ajan itse. Jos haluat peruttaa valitun alueen, paina vain ”Poista valittu” välittömästi. Lisäksi klikkaamalla ”Peruuta”-kuvaketta poistat kaikki tehdyt muokkaukset.

Tarkista Muokattu Audio Reaaliaikaisesti

Kun muokkaat audiota, voit esikatsella muutokset million tahansa. Tämä audioeditori ei vain anna sinun toistaa koko audiota, mutta myös tarjoaa mahdollisuuden toistaa valittuja alueita. Näin voit siis helposti muokata tarpeitasi vastaavasti.

Vie Audiota Helposti

Kun olet editoinut, voit säätää asetukset vientiä varten. Ensin suosittelemme sinua valitsemaan audion ulostuloformaatin. Ohjelma tarjoaa paljon formaatteja, joista valita, joihin kuuluu MP3, WAV, AAC, FLAC jne. Sitten valitse sopiva vientitila. Tämä audioeditori tukee audion vientiä kahdessa tilassa: yhdistä audiot ja vie ne yhtenä tiedostona, tai vie muokatut audiot useisiin tiedostoihin erikseen.

yhdistää taas vientiä tiedosto

Lisää ID3-tiedot Helposti

Vaikka Apowersoft Audiotallennin Mac ille tulee ID3-tunnistajalla, voit silti lisätä kansitaiteet, nimen, artistin, albumin ja genretiedot muokkaamaasi audioon.

2. Vahva Audiokonvertteri

Voit nauttia seuraavista eduista sisäänrakennetun audiomuuntimen avulla:

Tukee Useita Erilaisia Audioformaatteja

Ei rajoitu vain yleisiin audioformaatteihin, mutta tämä audiokonvertteri voi muuntaa ääntä myös joihinkin erikoisformaatteihin kuten AC3, ALAC, MKA ja CAF. Lisäksi sinun on mahdollista konvertoida videoita MP3, WAV, M4A, M4R, OGG ja moniin muihin muotoihin kuten haluat.

mac audio-muunnin

Konvertoi Audiota Nopeasti

Säästääksesi aikaa ja vaivaa, voit tuoda useita tiedostoja yhtä aikaa ja konvertoida ne joukkona. Voit olla varma, että konversio tulee suoritettua nopeasti.

Liitä Tiedostoja kun Konvertoit

Paitsi muuntaminen, tämä sovellus antaa sinulle myös mahdollisuuden yhdistää audiota toisiinsa. Sinun tarvitsee vain lisätä kaksi tai useampi tiedosto valitsemalla yhdistäminen ”On” ja painaa sitten ”Konvertoi”-painiketta. Kun työ on valmis, ikkuna ilmestyy ja kertoo siitä sinulle.

Apowersoft Mac Audiotallennin V2.0:n Parannetut Toiminnot

Uudessa versiossa on myös joitakin optimoituja toimintoja, jotka tarjoavat paremman käyttökokemuksen.

1. Tarjoaa lisää Tiloja Ajastettuun Audiotallennukseen

Ajastustoiminnossa sinulla on uusi valinta audio-sisääntulolähteeksi – nauhoita ”Sekä järjestelmän ääni että mikrofoni”. Valitse vain sopiva äänensisääntulo tarpeidesi mukaan.

äänen tulo aikataulutallennus

2. Hallitse Audiota ”Kirjasto” Helposti

Jotta tallennetun äänen hallinta olisi helpompaa, ”Kirjasto” on lisätty rivi toimintopainikkeita. Nämä antavat sinulle nopean pääsyn tunnistamaan, uudelleenimeämään, muokkaamaan ja hallitsemaan audiota.

3. Monikielinen Käyttöliittymä

Uusiin kieliin lukeutuu ruotsi, tanska, unkari, tsekki, puola ja kreikka. Valitsemalla äidinkielesi tämän sovelluksen käyttö on entistä mukavampaa.

Uuden päivityksen kera Apowersoft Audiotallennin Mac ille on nyt monipuolinen ja kaiken sisältävä audiotyökalu, joka yhdistää audiotallentimen, konvertterin ja editorin kaikki yhteen. Älä epäröi ladata tätä sovellusta ja nauttia sen hämmästyttävistä ominaisuuksista heti nyt.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 13 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAudiotallennin.Viimeksi päivitetty 20-04-2016

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös