Opas

Miten Apowersoft PDF Compressor toimii

1. Esittely

Apowersoft PDF Compressor on ammattimainen työkalu, jolla voi pakata PDF-tiedostoja. Ohjelma pienentää PDF-tiedostojen kokoa ja säilyttää parhaan mahdollisen laadun, joten tallennustilaa säästyy merkittävästi. Tämä artikkeli esittelee, miten työkalu toimii.

2. Asenna ohjelma

Lataa Apowersoft PDF Compressor napsauttamalla alla olevaa ”Lataa”-painiketta. Seuraa vaiheita asennuksen viimeistelemiseksi ja käynnistä ohjelma.

Lataa

3. Lataa tiedostoja

Napsauta ohjelman käynnistämisen jälkeen ”Valitse tiedosto” ladataksesi PDF-tiedoston, jonka haluat pakata, tai raahaa ja pudota tiedosto suoraan käyttöliittymään. Työkalulla voi pakata erissä ja ladata useita PDF-tiedostoja kerralla.

Lataa tiedostoja

4. Pakkausvaihtoehdot

4.1. Selkeys etusijalla

Apowersoft PDF Compressor tarjoaa kaksi pakkausvaihtoehtoa, ”Selkeys etusijalla” ja ”Tiedostokoko etusijalla”.

Valitsemalla ”Selkeys etusijalla” pakatun tiedoston koko on määrätty. Tätä valintaa käytetään lähinnä PDF-tiedoston kuvien selkeyden takaamiseksi pakattaessa.

Selkeys etusijalla

4.2. Tiedostokoko etusijalla

Valitsemalla ”Tiedostokoko etusijalla” voit määritellä pakkaustason manuaalisesti arvoilla 0-100, ja mitä pienempi arvo, sitä suurempi pakkaustaso. Kun tasoa määritellään, muuttuu myös käyttöliittymässä arvioitu tiedostokoko. Tämän ominaisuuden avulla voit pakata PDF-tiedostot tietyn kokoisiksi.

Tiedostokoko etusijalla

4.3. Tallennuskansio

Napsauta Tallennuskansion ”…” määrittääksesi, minne pakattu tiedosto tallennetaan.

Tallennuskansio

5. Aloita pakkaaminen

Napsauta asetusten määrittämisen jälkeen oikeassa alakulmassa olevaa ”Muunna”-painiketta ja odota muutama sekunti, kunnes pakkausprosessi on valmis.

Aloita pakkaaminen

6. Palaute

Jos vastaan tulee ongelmia ohjelman käytön aikana, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa pudotusvalikkoa, valitse ”Palaute” ja lähetä yhteystietosi palauteikkunan avulla. Kuvaile ongelmaa yksityiskohtaisesti ja pidä ”Lähetä lokitiedosto” valittuna, ja napsauta sitten ”Lähetä”. Saatuaan palautteesi tiimimme vastaa sähköpostiisi mahdollisimman pian!

Palaute

Arvostelut: 4.3 / 5 (perustuu 10 Arvostelut) Kiitos arvioinnistasi!