Apowersoft Ruudunkaappaus Pro 1.0 on julkaistu
Kommentti

Apowersoft Ruudunkaappaus Pro 1.0 on julkaistu

Viimeksi päivittänyt 05-08-2015

Apowersoft ilmoittaa ylpeänä, että Apowersoft Ruudunkaappaus Pro on tänään julkaistu – tämän näppärän kuvankaappausohjelman ensimmäinen versio. Tämän työkalun avulla saat helposti helpon ja ammattimaisen kuvankaappauskokemuksen, josta olet aina haaveillut.

Mikä saa tämän ohjelman erottumaan muista, on se, että voit helposti muokata ottamiasi kuvankaappauksia joko yksinkertaisen tai edistyneemmän editorin avulla kuten itse haluat. Tämä on se syy, miksi tätä sovellusta voidaan käyttää joustavasti eri työtehtäviin mukautettavien asetusten ansiosta. Lisäksi voit jakaa teoksesi sosiaalisiin medioihin vain napin painalluksella.

Lataa

Ruudunkaappaus Pro:n tärkeimmät ominaisuudet

Tarkastellaan tarkemmin tämän käytännöllisen työkalun ominaisuuksia.

1. Tallenna mitä tahansa näytön tapahtumia

Kun haluat ottaa kuvankaappauksen tietokoneen näytön osasta tai avoinna olevasta ikkunasta, tämän työkalun avulla se onnistuu vain muutamalla klikkauksella. Ohjelman päänäkymässä sinulla on valittavissa 10 eri kuvaustilaa, joiden avulla tallennat näytön tapahtumat kaikissa tilanteissa. Innovatiiviset kuvaustilat, kuten valikon kuvaus ja ikkunan kuvaus, lisäävät käyttömukavuutta. Kun olet valinnut kuvaustilan, voit säätää asetuksia ja ulostulotiedoston formaattia, kuten alla olevassa kuvassa on esitetty. Tämän jälkeen paina kamerapainiketta ja kuvaa tarvittavat asiat.

2. Muokkaa kuvankaappausta sekä muita kuvia

Kuvankaappauksen ottamisen yhteydessä voit siirtyä haluamaasi editoriin ja lisätä kuvaan merkintöjä tai muita elementtejä kuvan viimeistelyä varten. Nopean editorin valikossa sinulle on annettu valittavaksi erilaisia muotoja, viivoja, tekstejä, korostustyökalu sekä muita ominaisuuksia kuvan muokkaamista varten.

nopea editori

Edistyneessä kuvaeditorissa sinulla on käytössäsi vielä enemmän ominaisuuksia kuvasi muokkaamista varten. Valittavissa on ominaisuuksia, kuten kuvan efektit, eri muotojen tyylejä, täyttö, sivellin, koon muuttaminen ja muita ominaisuuksia, jotka varmasti vastaavat tarpeitasi.

kuvankäsittelyohjelma

Lisäksi voit tarkastella muokkaamaasi kuvaa joko pienenä näytekuvana tai koko näytön suuruisena.

näkymä

Kuvankaappauksien editoimisen lisäksi tämä työkalu tarjoaa mahdollisuuden tuoda kuvia tietokoneen muistista ja voit muokata niitä kuten haluat.

3. Lataa kuvankaappaus verkkoon tai jaa se ystävien kanssa

Yllä mainittujen ominaisuuksien lisäksi Apowersoft Ruudunkaappaus Pro myös tuo käyttöösi ilmaisen tallennuspalvelun, johon voit tallentaa kuviasi. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus, sillä pääset käsiksi kuviisi nopeasti myös muilta tietokoneilta. Jos haluat kaiken toimivan sujuvasti, voit vielä jopa suojata kuvasi salasanalla. Kun olet ladannut kuvasi palveluun, saat linkin kuvaasi. Lisäksi voit jakaa kuvasi suoraan sosiaalisiin medioihin. Nämä ominaisuudet löydät päänäkymän valikossa, nopean editorin valikossa ja edistyneen editorin valikossa.

lataa

4. Muita ominaisuuksia

Päänäkymän vasemmasta reunasta löydät ”Pikakäynnistys” –valikon, josta pääset siirtymään edistyneeseen editoriin, web-pohjaiseen sovellukseen nettisivujen tallennusta varten ja kuvien latauspalveluun. Nämä ominaisuudet lisäävät selvästi tämän työkalun suorituskykyä.

Quick Launch ruudussa

Jos haluat tallentaa pop-up-ikkunoita tai valikoita, jotka tulevat esiin aikaviiveellä, voit silloin käyttää valikon tallennus –tilaa, joka antaa sinulle 5 sekuntia aikaa valmistautua ennen tallennuksen alkamista. Muutoinkin voit käyttää ”Tallennus viiveellä” –vaihtoehtoa, jos haluat kuvata vieläkin joustavammin.

viivästyminen kaapata näytön

Apowersoft Ruudunkaappaus Pro tarjoaa onnistuneesti mukavan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun työpöydän ja nettisivujen sisällön tallentamiseen, editoimiseen ja jakamiseen. Tämä sovellus on todellakin järkevä hankinta kaikille tietokoneella työskenteleville, joten tutustu siihen toki lisää!

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 10 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinRuudunkaappaus.Viimeksi päivitetty 05-08-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös