Apowersoft Ruudunkaappaus Pro 1.1 julkaistu yhdessä Screen Recorderin kera
Kommentti

Apowersoft Ruudunkaappaus Pro 1.1 julkaistu yhdessä Screen Recorderin kera

Viimeksi päivittänyt 05-08-2015

Apowersoft julkaisee tänään Ruudunkaappaus Pro 1.1, joka on merkittävä päivitys tähän tuotteeseen. Se on kehitetty erityisesti niin ammattilaisille kuin aloitteleville käyttäjille, sillä se tarjoaa yksinkertaisen, mutta silti kaikilla ominaisuuksilla varustetun ruutukaappausominaisuuden. Se antaa sinun ottaa ruutukaappauksia, tehdä huomautuksia, siirtää ja jakaa kuvia, jotka kaikki onnistuvat muutamalla klikkauksella.

Tärkeiden ruutukaappausominaisuuksien optimoinnin ja muiden olennaisten toimintojen lisäksi tämä päivitys on ottanut uuden askeleen eteenpäin tuomalla Screen Recorderin ja Task Schedulerin kuvien kaappaamiseen. Voit tutustua näihin uusiin ominaisuuksiin alla.

Lataa

Uudet Ominaisuudet

1. Tallenna ruudun sisältö yhtä aikaa äänen kanssa

Ruudunkaappaustoiminnosta huolimatta, joka antaa sinun nopeasti jakaa tietoa muiden kanssa, Ruudunkaappaus Pro 1.1 on lisännyt innovatiivisen uuden screencast-toiminnon sinulle koko näytön tapahtumien seurantaan tallentamalla videon.

Koska se on ammattitason sisäänrakennettu ruuduntallennin, se tukee useita eri tyyppisiä tallennustiloja, mukaan lukien koko ruutu, alue, web-kamera, hiiren ympäriltä ja vain ääni. Tämä on loistavaa kun haluat esitellä tuotetta, luoda esityksen tai tehdä vaihe-vaiheelta videotutoriaalin. Tämän ruututallentimen ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky kaapata audiota järjestelmän äänistä ja mikrofonista yhtä aikaa. Näin pystyt tallentamaan verkkokeskustelujen ääntä sellaisissa ohjelmissa kuten Skype, GotoMeeting, Google Hangout ja monissa muissa helposti.

Voit tallentaa videon yhdeksään yleiseen eri muotoon, mukaan lukien WMV, MP4, MOV, MKV, AVI jne., omien toisto- tai jakamistarpeidesi mukaan. Näin nauhoitettu tiedosto on yhteensopiva lähes jokaisen kuviteltavissa olevan digitaalisen laitteen kanssa.

Voit auttaa itseäsi kokeilemalla hyödyllisiä mutta ilmaisia työkaluja tallentimen käyttöliittymän valikon kautta ja muuttaa videosi paremmiksi ja tehokkaammiksi esityksiksi.

2. Ruudun muokkaus nauhoittaessa

Jotta videosi on esittelevämpi ja henkilökohtaisempi kun nauhoitat videotasi, voit lisätä siihen huomautuksia käyttämällä rikkaita ja monipuolisia editointitoimintoja. Kuten voit odottaa, voit helposti lisätä nuolia, viivoja, neliöitä, tekstiä ja muita elementtejä näytölle reaaliajassa. Lisäksi, jotta katsojasi oppivat tekemisestäsi, voit muokata hiirianimaation väriä ja kokoa ”Tallentaa”-asetuksissa.

Ruudun muokkaus

3. Luo ajastettu tehtävä ruudunkaappaukselle

On hetkiä, jolloin saatat haluta nauhoittaa tietoa tietyllä hetkellä, kuten pörssiosakkeen tiedot kun olet poissa tietokoneelta tai varmistaa lastesi tietokoneen käyttöä kun olet poissa. Näihin tarpeisiin vastaa Ruudunkaappaus Pro 1.1.0, josta löytyy tehtäväajastin, joka antaa sinun ottaa kuvia tietokoneella tietyin aikavälein.

Luo ajastettu tehtävä

Tarkasti ottaen tämä ajastin antaa sinun määrittää aloitusajan, lopetusajan, välit, alueen, tallennuskansion ja monia muita asetuksia kuten haluat. Klikkaa vain ”Luo”-nappia aloittaaksesi tehtävän, sillä se suorittaa rutiinitehtävän tarkasti pyyntösi mukaan automaattisesti. Tuloksena pystyt valvomaan ja seuraamaan tietokonettasi ilman, että istuisit tietokoneellasi.

4. Nopea tie kuvankaappaukseen ja näytön nauhoitukseen

Tarjolla on intuitiivinen käyttöliittymä, Ruudunkaappaus Pro 1.1 antaa sinulle nopean tien kuvan kaappaukseen ja näytön nauhoitustoimintoihin. Sen pääkäyttöliittymässä voit valita haluamasi kaappaustilan valitsemalla vaihtoehdon kameraikonin vieressä käyttöliittymän oikealla alhaalla. Sen jälkeen voit vain painaa isoa kamerakuvaketta aloittaaksesi kaappaamisen välittömästi.

Apowersoft Ruudunkaappaus Pro

Yleisesti ottaen, Apowersoft Ruudunkaappaus Pro 1.1 on paljon parantunut toiminnallisuudessa sen edelliseen version. Uusi yhdistelmä kuvankaappausta ja näytönkaappausta on muuttanut tämän työkalun täydellisesti kattavammaksi näytönkaappausratkaisuksi erilaisiin tarpeisiin. Voit ladata sen ilmaiseksi nyt alhaalta ja nauttia sen käytöstä!

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 9 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinRuudunkaappaus.Viimeksi päivitetty 05-08-2015

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös