Apowersoft Ruuduntallennin Pro 2.0 julkaistiin
Kommentti

Apowersoft Ruuduntallennin Pro 2.0 julkaistiin

Viimeksi päivittänyt 06-12-2018

Apowersoft Ruuduntallennin Pro julkaistiin 13. huhtikuuta 2015 ja päivityksen myötä ohjelman toiminnallisuutta on kehitetty ja siihen on lisätty uusia ominaisuuksia, kuten reaaliaikainen editointi, ja lisäksi äänen tallennusta on kehitytte ja joitain virheitä korjattu. Jotta asiakkaiden erilaiset vaatimukset voidaan täyttää, kuten esimerkiksi esittelyvideoiden tekeminen, ohjelma tukee reaaliaikaista editointia tallennuksen aikana. Tämä versio tukee useampia audio- & video-formaatteja ja äänen tallentamiseen on tehty merkittäviä parannuksia. Mikä parasta, se tukee videoiden lataaminen YouTubeen ja FTP:n. Katso, mitä uusia mahtavia ominaisuuksia Apowersoft Ruuduntallennin Pro 2.0 pitää sisällään.

Lataa

Uudet toiminnot

1. Reaaliaikainen editointi tallennuksen aikana

Uusi versio on parantanut ohjelman käyttöä siten, että pystyt säätämään äänenvoimakkuutta työkalupalkista tallennuksen aikana ja voit reaaliaikaisesti editoida videota ja lisätä siihen kommentteja ja tekstejä. Voit muokata videotasi tallentamisen aikana ruudulla ja voit lisätä siihen esimerkiksi nuolia, suorakulmioita, ympyröitä ja tehdä merkintöjä kynätyökalulla, jotta videoistasi tulee parempi ja selkeämpi.

2. Ruudunkaappauksien ja videoiden jakaminen

Tämä uusi versio on myös varustettu sisäänrakennetulla kuvakaappaustyökalulla, joka auttaa käyttäjiä jakamaan otetut kuvat. Työkalu tarjoaa myös vaihtoehdon jakaa kuvia ja videoita sosiaalisiin medioihin ja pilvipalveluihin.

Apowersoft Ruuduntallennin Pro uusin versio sisältää parannetun toiminnon screenshottien lataamiseen. Se paitsi tekee YouTubeen lataamisen helpommaksi, joka vain vaatii käyttäjiä antamaan YouTube tilin tiedot, mutta myös tarjoaa ominaisuuden videoiden jakamiseen FTP:n avulla, jonka avulla ylläpitäjät voivat ladata videoita FTP-palvelimelle suoraan.

videoiden jakamiseen FTP

3. Äänen tallennuksen tekniikka muuntuvia

Jotta äänen tallentamiseen liittyvä ajoittaiset ongelmat on voitu poistaa, Apowersoft Ruuduntallennin Pro 2.0 tallentaa Windows Audio Session äänet, joka takaa äänen korkean laadun tallennettaessa. Tämä muutos on vähentänyt tehokkaasti ongelmia, jotka voivat esiintyä niille käyttäjille, joiden tietokoneessa ei ole virtuaalista äänikorttia asennettuna.

4. Tukee useita video- ja audio-formaatteja

Apowersoft Ruuduntallennin Pro aiemmat versiot tukivat tallentamisen vain WMV-formaattiin. Uusi versio tarjoaa peräti yhdeksän videoformaattia (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, ja WebM) videoiden tallentamista ja julkaisua varten. Lisäksi siihen on lisännyt AAC- ja FLAC-äänitiedostomuodot alkuperäisen neljä formaatin lisäksi (MP3, OGG, WMA, WAV).

video- ja audio-formaatteja

Apowersoft Ruuduntallennin Pro 2.0 perustuu sen entisiin versioihin tehtyihin parannuksiin. Sen kehittämisessä on tehnyt merkittäviä harppauksia, jotta yleinen toimivuus parantuisi, ja jotta voisimme täyttää käyttäjien asettamat vaatimukset. Lisäksi tuotteen tuleva kehitys tulee keskittymään huippuluokan tuotteiden suunnitteluun, edistyneiden toimintojen kehittelyyn ja lisäksi ohjelman yksinkertaiseen käyttöön.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 20 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinRuuduntallennin.Viimeksi päivitetty 06-12-2018

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

 

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös