Apowersoft Android Tallennin 1.0 julkaistu mahtavin ominaisuuksin
Kommentti

Apowersoft Android Tallennin 1.0 julkaistu mahtavin ominaisuuksin

Viimeksi päivittänyt 20-12-2017

Huomioiden useimpien Androidin käyttäjien tarpeen näytön kaappaukseen ja vangitsemiseen, julkaisi Apowersoft vastikään jälleen uuden tuotteen, Android Tallentimen. Julkaisustaan lähtien Apowersoft Android Tallennin on kerännyt arvostusta, sillä se sallii käyttäjien näyttää Androidin näytön tapahtumia tietokoneella, sekä vangita sen videoksi tai kuvaksi. Tämän työvälineen avulla, heidän on paljon helpompaa tallentaa ja jakaa nuo tärkeät hetket kannettavilla Android laitteilla. Joka ikinen vaihe on helppo ja kaikki tarpeesi voidaan tyydyttää ilman ylimääräistä sähläystä. Tietääksesi siitä tarkempia yksityiskohtia, voit saada täyden katsauksen lukemalla alla olevat ominaisuudet.

Lataa

Upeat ominaisuudet

1. Androidin langaton toisinto tietokoneella/Macilla

Apowersoft Android Tallennin voi streamata mitä tahansa näytön tapahtumaa Android älypuhelimelta Windowsille tai Macille. Sillä varauksella, että Android versiosi on 5.0 tai uudempi, ja että puhelimessasi on sisäänrakennettu Chromecast ominaisuus, voit yhdistää laitteesi helposti tietokoneeseen saman verkkoympäristön välityksellä. Siitä riippumatta onko kyse pelin pelaamisesta tai videopuhelun soittamisesta, on valtava ilo kokea toisinto-ominaisuus ja nauttia samalla visuaalisesti paremmasta täytäntöönpanosta.

2. Hävikitön ääniraidan synkronointi

Sen lisäksi, että toisintaa näytön tapahtuman, voi se myös synkronoida audioraidan näytöltä kaapattuun videoon ilman hukkaa. Videoita nauhoitettaessa, voidaan audion sisääntulo vangita sekä järjestelmästä että mikrofonilta molemmilta samaan aikaan. Jos olet esimerkiksi soittamassa videopuhelua, on ääni molemmilta puolin selkeästi kuultavissa ja täydellisesti tallennettavissa.

hävikitön ääniraidan synkronointi

3. HD Screen Video Capturing

Tämä työväline kattaa lisäksi ominaisuuden videon nauhoittamiseen. Käyttäjät voivat ottaa tästä hyödyn irti tallentaakseen henkilökohtaisia videoita tai ilmeikkään esittelyn, jotta voivat jakaa tämän muiden kanssa myöhemmin. Tallentamisen kestolle ei ole aikarajoja, eikä video tule sisältämään hankalia mainoksia tai vesileimoja. Sitä paitsi, se voi myös suoratoistaa käytössä olevaa webbikameraa, jotta käyttäjät voivat nähdä kuva-kuvassa efektin tallentaessaan videota.

kaapata näytön

4. Moninaiset asetukset näyttöön ja vangitsemiseen

Apowersoft Android Tallennin tarjoaa laajan valikoiman ulostuloformaatteja, joista valita. Yhteensä tiedostomuotoja on valikossa 8, joiden joukossa seitsemän videoformaattia, kuten MP4, WMV, AVI sekä GIF ovat kaikki tuettuja. Videon laatu korkeasta matalaan on säädettävissä ja käyttäjät voivat säätää sitä heidän omien tarpeidensa mukaan.

näyttöön ja vangitsemiseen

5. Kuvakaappaus yhdellä ainoalla klikkauksella

Lisäksi tämä ohjelma auttaa sinua ottamaan hienostuneita kuvakaappauksia reaaliajassa. Yhdellä ainoalla kuvakaappaus nappulan klikkauksella kuva tallennetaan PNG tiedostona ja säilötään valittuun kansioon.

kuvakaappaus yhdellä ainoalla klikkauksella

Apowersoft Android Tallennin 1.0 on omaksunut uusimman teknologian kannettavaan näytön kaappaukseen ja ratkaissut ongelman, joka on vaivannut Android käyttäjiä jo pitkään. Tällä hetkellä se on omistautunut kehittämään vielä tehokkaampia toimintoja hyödyttääkseen useampia mobiilikäyttäjiä. Joten jos sinun pitää kaapata tai tallentaa Android näyttöä, niin tämä erinomainen tallennin tulee aina olemaan ykkösvalinta.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 12 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinAndroid Tallennin.Viimeksi päivitetty 20-12-2017

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

 

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös