Apowersoft julkaisi iPhone/iPad Tallentimen
Kommentti

Apowersoft julkaisi iPhone/iPad Tallentimen

Viimeksi päivittänyt 20-12-2017

29. tammikuuta 2016 Apowersoft julkaisi Apowersoft iPhone/iPad Tallennin 1.0, joka on merkittävä päivitys iOS käyttäjien digitaalisen median ratkaisuihin. Tällä hetkellä viimeisin versio on V1.0.8, jonka suorituskyky toisinnossa ja tallentamisessa on huomattavasti parempi. Tämä täysien ominaisuuksien sovellus on kehitetty erityisesti auttamaan iPhone/iPad käyttäjiä toisintamaan laitteensa helposti tietokoneella saadakseen paremman visuaalisen kokemuksen, sekä tekemään kuvatallenteita niin videoina kuin kuvina. Se on ihanteellinen kenelle tahansa, joka tekee esittelyjä, pelien vangitsemiseen, videokeskustelujen tallentamiseen jne. Tietääksesi lisää yksityiskohtia tämän tuoreeltaan julkaistun ohjelman loistavista ominaisuuksista, voit lukea niistä alla.

Lataa

Apowersoft iPhone/iPad Tallentimen toimintoja

Yhdistä iPhone/iPad tietokoneeseen langattomasti

Joutumatta käyttämään mitään johtoja, voivat käyttäjät yhdistää iOS laitteita Windowsiin/Maciin näytön toisintamiseksi. Vaiheet tämän tekemiseen ovat yksinkertaiset. Yhdistä ainoastaan iLaitteesi ja tietokone samaan verkkoon, sitten aktivoi ”Airplay” toisintamisominaisuus hallintakeskuksesta, ja mitkä tahansa näytön tapahtumat, kuten pelit, live suoratoistot, dokumentit, videoleikkeet ja musiikki voidaan synkronoida tietokoneelle reaaliajassa.

aktivoi Airplay

Suoratoista mitä tahansa näytön tapahtumia ja ääntä

Toisin kuin monet puhelimen hallintaohjelmistot, jotka voivat ainoastaan toistaa puhelimen näyttöä tietokoneella ilman ääntä, voi tämä iPhone/iPad Tallennin toisintaa odotustesi mukaisesti sekä puhelimen näytön tapahtumia, että ääntä korkealaatuisesti tietokoneella. Tämä on mahtavaa kun nautit videopeleistä, käyt videopuhelua tai katsot elokuvia, kaikki mitä kuulet iLaitteelta voidaan synkronoida tietokoneellesi.

toista iOS näyttöä

Kustomoi näytön ja tallennuksen asetukset

Tyydyttääkseen käyttäjien monipuoliset tarpeet näytön toisintaan ja tallentamiseen, tarjoaa Apowersoft iPhone/iPad Tallennin lukuisia vaihtoehtoja personalisointiin. Voit valita halutun näytön laadun (720P tai 1080P), ulostulo valikon, videoformaatin (MP4, WMV, AVI, FLV, IF ja muut), videon laadun ja monia muita. Tärkeimpänä se tarjoaa eri audion sisääntuloja iOS näytön tallentamiseen, voit valita tallentaa järjestelmän ääniä, mikrofonia, molempia tai et mitään tarpeidesi mukaisesti.

customoi näytön

Tee iOS näytön tallentamisesta helppoa

Apple on niin tiukka näytönkaappaussovellusten suhteen, että nuo sovellukset voidaan poistaa App Storesta heti kun ne ilmaantuvat. Tässä tapauksessa voit käyttää hyödyksesi tätä iOS tallenninta projisoidaksesi näytön tapahtumat tietokoneelle ja tehdä sitten tallenteen. Ennen tallennusta voit myös mennä valikkoon ja valita tallenteelle audion sisääntulon. Siitä huolimatta haluatko vangita videokeskustelun molemmat osapuolet tai tallentaa pelimateriaalia taustamusiikilla ja kommentaarilla, on nämä kaikki helppo tehdä.

tee iOS näytön tallentamisesta helppoa

Ota HD-laatuisia kuvakaappauksia välittömästi

Sen lisäksi, että ottaa screencasteja, tukee tämä ohjelma myös ruudunkaappausten ottamista iPhone/iPad näytöltä hiiren klikkauksella. Kun se on otettu, tallennetaan pikakuva PNG tiedostona. Voit löytää otetut kuvat menemällä ulostulovalikkoon. Nuo kuvankaappaukset voit sitten jakaa välittömästi ystäviesi kanssa tai tallentaa paikallislevylle tulevaa käyttöä varten.

kuvakaappauksia välittömästi

Apowersoft iPhone/iPad Tallennin tarjoaa yhden pysähdyksen ratkaisun niille, jotka haluavat toistaa iOS näyttöä tietokoneella parempaa esillepanoa tai jakamista varten. Ja se on myös hyvä valinta käyttäjille iLaitteiden näytön tallentamiseen/ruudunkaappaukseen kurssien tekemistä varten tai tärkeän datan tallentamiseksi. Sitä todella kannattaa kokeilla, voit yksinkertaisesti ladata ja tutustua siihen alla.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 22 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiiniOS Tallennin.Viimeksi päivitetty 20-12-2017

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

 

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös