Miten tallentaa Google Duo videopuhelu
Kommentti

Miten tallentaa Google Duo videopuhelu

Viimeksi päivittänyt 29-06-2019

Aivan kuin vastauksena Applen Face Time sovellukseen, loi Google taannoin oman videopuhelusovelluksensa, Duon. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ja helppojen tallennusvaiheiden lisäksi sen toiminto videopuheluiden soittamiseksi Android ja iOS järjestelmien välillä on erottanut sen monista muista samankaltaisista sovelluksista. Lisäksi sen ainutlaatuinen ”Knock Knock” ominaisuus on saavuttanut suurta suosiota monien sen käyttäjien keskuudessa. Monissa tapauksissa saatat haluta tallentaa Google Duo videopuhelut ja kaikki iloiset hetket perheen ja ystävien kanssa, sillä ne ovat kovin arvokkaita ja tärkeitä. Mietitkö miten tehdä se hyvin? Jatka lukemista ja löydät vastauksen.

Ylivoimainen tallennin Google Duo videopuhelulle

1. Tehokas tallennusohjelma iPhonelle/iPadille

2. Keveät Androidilla toimivat mobiilisovellukset

Suositeltu keino iOS käyttäjille – Apowersoft iPhone/iPad Tallennin

Kun on kyse siitä, miten tallentaa Google Duo videopuhelu iPhonella, voi tämä olla vaikea kysymys sillä App Storessa on tarjolla vain harvoja tallennussovelluksia. Samaan aikaan jotkut sovellukset ovat saavutettavissa vain laitteen jailbreakkaamalla, mikä saattaa olla riski. Mutta älä huoli, Apowersoft iPhone/iPad Tallennin on ehdottoman luotettava valinta. Helpolla ja siistillä käyttöliittymällä voit suoratoistaa puhelimesi näytön tietokoneella näytettäväksi (sekä Windows että Mac käyvät) ja tehdä videotallenteen samaan aikaan.

Google Duo tallennin

Lisäksi voit kuulla ja tallentaa keskustelut molemmin puolin, kunhan puhut tietokoneeseen yhdistettyyn mikrofoniin, sekä mobiililaitteesi kuulokkeeseen. Oppiaksesi miten käyttää tätä monipuolista tallenninta, lue vain alla olevat vaiheet.

  • Lataa ja asenna se ensin tietokoneellesi.

    Latta

  • Avaa ohjelma ja näet sen käyttöliittymän. Tee joitakin esiasetuksia, kuten videon laatu ja audion syöte, mikäli tarpeen.
  • Pääset siihen käsiksi iPhonesi/iPadisi alareunasta, paina “AirPlay” sarkainta ja jatka.
  • Nähdessäsi kohteen, jolla on tietokoneesi nimi, napauta sitä ja aseta “Peilaus” valinta päälle.
  • Kun laitteesi sisältö on synkronoitu tietokoneen näytölle, voit aloittaa Duo videopuhelun ja tallentaa sen klikkaamalla vastaavaa painiketta työkalupalkissa.

    tallenna Google Duo video

  • Päättääksesi tallentamisen, klikkaa vain pysäytyspainiketta ja video tallennetaan oletuksena olevaan ulostulokansioon välittömästi.

Huomautus: Tämä ei ole sovelias ainoastaan Google Duon käyttöön, jos haluat tallentaa mitä tahansa muuta videopuhelusovellusta, kuten Face Time, toimii tämä erinomaisesti.

Yleisimmät Android sovellukset Duo videon tallentamiseen

1. Apowersoft Screen Recorder

Duo videon tallentamiseenJos haluat tallentaa Google Duo videon Android puhelimellasi, voit käyttää hyödyksesi Apowersoft Screen Recorder ilman hankaluuksia. Se on helppo käyttää ja pääset siihen käsiksi suoraan Google Play Storessa. Tämän sovelluksen avulla voit vangita monia eri tyyppisiä toimia, mukaan lukien videopuhelut, suoratoistovideot, sovellukset, pelipätkät jne. Ilman haittaohjelmia tai mainoksia se on ansaitusti aina korkeasti arvostettu luotettavana sovelluksena, joka toimii erinomaisesti. Tällä hetkellä se tukee Android 5.0 ja korkeampia versioita.

2. SCR Screen Recorder

tallentaa Google Duo videopuhelunToinen kelvollinen apuväline, joka voi auttaa kun haluat tallentaa Google Duo videopuhelun, on SCR Screen Recorder. Ilman useita monimutkaisia vaiheita, voit helposti aloittaa Duo videopuhelun ja tehdä videon. Asetukset, kuten bittinopeus ja resoluutio, ovat kaikki valinnaisia. Se toimii Android puhelimissa jopa 5.0 versiota vanhemmissa malleissa, mutta ainut rajoitus on, että se toimii vain laitteesi rootattuasi, joka voi olla riski useimmille käyttäjille.

Yhteenveto

Yleisesti ottaen Duo ei välttämättä ole tarpeeksi siisti aiheuttaakseen ryntäystä sen pariin. Mutta sen videopuheluominaisuus eri alustojen välillä voi kuitenkin kiinnittää monien ihmisten huomion. Kaikki yllämainitut ovatkin käyttökelpoisia tapoja, miten tallentaa Google Duo video, käyttäjät voivat valita niistä sopivimman itse. Ei enää chattailua, mene vain käynnistämään Duo ja tallentamaan oma videopuhelusi.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 10 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinRuuduntallennin.Viimeksi päivitetty 29-06-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

 

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös