Apowersoft Näytön Tallennin API

Apowersoft Online Näytön Tallennin API on kehitetty erityisesti verkkosivustojen ylläpitäjille, e-opetusalustoille, teknologisille bloggaajille, yrityskäyttäjille ja muille, jotka haluavat tarjota näytön tapahtumien tallennuspalvelua käyttäjilleen. Yksinkertaisesti kopioi ja liitä koodi sivustollesi, sitten voit sulauttaa tämän sovellusohjelman onnistuneesti. Tällä tavoin voit integroida tämän näytön tapahtumien tallentimen verkkosivullesi helpon käytön takaamiseksi. Kun tämä on tehty, voit käyttää tätä verkkopohjaista näytön tapahtumien tallenninta tehdäksesi näytön tyypinmuunnoksia ja siten hyödyttää vierailijoitasi. Ja tarjotaksemme parasta mahdollista online videotallennusta käyttäjille, me jatkamme tämän sovelluksen parantelua jatkuvasti. Voit myös välittää meille ehdotuksesi auttaaksesi meitä tekemään siitä vielä paremman.

Miten Apowersoft Näytön Tallennin API toimii

1. Valitse painike

2. Syötä teksti painikkeeseen

3. Esikatsele

Käynnistä

4. Kopioi ja liitä koodi

Kustomointi

Meidän sovellusohjelmamme sallii sinun myös kustomoida sitä tiettyjen tarpeiden mukaiseksi. Mikäli tarpeellista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Sovellusohjelman ominaisuuksien yleiskuvaus

Tämä näytön tapahtumien tallennussovellus voi täyttää lähes kaikki näytöntallennus tarpeesi. Käyttäessäsi sitä hyödyksesi, voit tallentaa minkä tahansa kustomoidun alueen näytöltä videona, mukaanlukien audion tietokoneesi järjestelmä-äänistä, mikrofonista tai molemmista. Niin ikään voit valita tallentaa koko näyttöä, webbikameraa tai jopa luoda kuva-kuvassa videota.

Kun teet näytön tyypinmuunnoksen tällä sovellusohjelmalla, saat useita kommentaarivaihtoehtoja, kuten viivoja, nuolia, tekstiä ja monia muita, jotka tekevät tallennuksestasi valaisevamman ja elävämmän. Kun olet tallentanut haluamasi, voit tallentaa nauhoitteesi eri videoformaateissa ja GIF-tiedostomuodossa.

Apowersoft Näytön Tallennin APIn sovelias käyttö

Yksityiset käyttäjät, olkaa hyvät ja huomioikaa että sovellusohjelman käyttöoikeussopimus astuu voimaan siitä päivästä lähtien kun käytät sitä. Sinun tulisi ehdottomasti myöntyä käyttämään tätä sovellusohjelmaa ainoastaan yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Kaikki käyttö, joka on rinnastettavissa mainontaan, jakeluun, uudelleenkehittelyyn tai ohjelmistointegrointiin ilman meiltä saatua lupaa, on kielletty.

Yrityskäyttäjät, jotka ovat valmiita käyttämään meidän sovellusohjelmaamme yritysvalikoimassaan tai tuotelinjassaan ilman mainontaa, olkaa hyvät ja neuvotelkaa yrityksille suunnatusta käyttöoikeudesta kanssamme jättämällä tämän online hakemuksen. Ja jos olet ryhtymässä tähän sopimukseen yrityksen puolesta, sinä edustat sinulla olevan oikeudet solmia sanottu organisaatio tähän sopimukseen ja kannat vastuun mikäli erimielisyyksiä ilmenee.