Miten Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin toimii
Kommentti

Miten Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin toimii

Viimeksi päivittänyt 18-01-2019

Audiotallentimet ovat käytännöllisten ja tarpeeseen vastanneiden etujensa vuoksi nykyään erittäin suosittuja. Ne ovat käytössä näppäriä milloin tahansa, kunhan käytössä on myös vakaa internetyhteys. Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin on yksi parhaista verkkosovelluksista äänen tallentamiseen. Aivan kuten muillakin verkkopohjaisilla apuvälineillä, voi tälläkin sovelluksella tallentaa mitä tahansa tietokoneelta tulevaa ääntä, joko järjestelmältä tai ulkoisista lähteistä, kuten mikrofoni. Tämän lisäksi sovellus toimii sekä Macilla että Windowsilla, ja tukee suurimpia selaimia, kuten Firefox, Chrome, Opera, Safari jne. Tämän lisäksi se on 100% ilmainen, eikä siinä ole rajoitettu käyttöaikaa tai tiedostokokoa. Jatka eteenpäin selvittääksesi, miten tämä ilmainen verkkopohjainen audiotallennin toimii.

Miten Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin toimii

Käynnistä sovellus

Siirry vain tallentimen verkkosivulle ja käynnistä sovellus klikkaamalla “Aloita Nauhoitus” -painiketta. Jos kyseinen ilmainen verkkopohjainen Audiotallennin ei ole ollut sinulla vielä aiemmin käytössä, niin sovellus asentaa tietokoneellesi automaattisesti käynnistinohjelman. Tämä on turvallista ja vie vain muutaman sekunnin. Asennuksen jälkeen voit aloittaa sovelluksen käyttämisen.

Käynnistä sovellus

Valitse audiolähde

Käynnistettyäsi sovelluksen, voit valita tarpeisiisi sopivan audiolähteen klikkaamalla ääni-painiketta käyttöliittymän vasemmassa alareunassa. ”Järjestelmän ääni” on tarkoitettu MP3-tallenteiden nauhoittamiseen verkkosivustoilta, suorista radiolähetyksistä, pelien äänistä, jne. ”Mikrofoni” mahdollistaa äänen nauhoittamisen esimerkiksi selostuksen tai ääniohjeiden tallentamiseksi. ”Sekä Järjestelmän äänet että mikrofoni” avulla voi tallentaa äänipäätekeskusteluja ja muita eri tyyppisiä äänilähteitä. Tämän valinnan jälkeen tallennin tulee näkyviin.

Valitse audiolähde

Aloita äänen tallentaminen

Toista audio, jonka haluat tallentaa, tai puhu mikrofoniisi. Kun kaikki on valmiina, klikkaa ”Aloita”-painiketta aloittaaksesi äänitallenteen tekemisen. Voit keskeyttää tai jatkaa tallenteen tekemistä omien toiveidesi mukaan, tai painaa ”Lopeta”-kuvaketta taltiointisi ollessa valmis.

Aloita äänen tallentaminen

Toista tallennettu äänitiedosto

Audiotallentimessa on sisäänrakennettu kirjasto, josta löydät listattuna kaikki tallennetut tiedostot. Tallennetun tiedoston toistamiseksi, siirry ”Tallennelista” käyttöliittymän oikeassa alareunassa. Valitse tiedosto ja toista se sovellukseen upotetulla musiikkisoittimella. Lisäksi klikkaamalla ”Avaa kansio” voi tarkistaa tiedoston sijainnin tietokoneella.

Toista tallennettu äänitiedosto

Lisää musiikin tietoja

Jos haluat muokata tiedoston ID3-tunnistetta, valitse se kirjastossa ja rasti ”ID3-tietojen muokkaaja” -valinta. Ponnahdusikkunassa on mahdollista lisätä muun muassa kappaleen nimi, esittäjä, kansi, vuosi, albumi.

Lisää musiikin tietoja

Hallinnoi tallennettua tiedostoa

Audiotallentimen musiikkilistalla voi hallinnoida tiedostoja helposti itselleen sopivalla tavalla. Tiedostoja voi nimetä uudelleen ja poistaa tarpeettomia tiedostoja kovalevyltä kätevästi erissä.

Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin on vastaavia apuvälineitä tehokkaampi, koska siinä on käytännöllisiä lisätoimintoja perustallennusominaisuuden lisäksi. Kyseessä on nopea, vakaa ja korkealaatuinen audiotallennin.

Yhteenveto

On todellakin olemassa vain kourallinen verkkopohjaisia audiotallentimia, jotka toimivat kuten niitä mainostetaan. Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin on yksi näistä, koska se tuottaa korkealaatuista ääntä, eikä sen käyttö vaadi rekisteröitymistä tai minkään palvelun tilaamista.

Mikäli haluat käyttöösi kattavamman audiotallentimen, jonka avulla voit muun muassa luoda ajastettuja tallennuksia, hakea korkealaatuisia kappaleita, konvertoida ja ladata musiikkia, kannattaa päivittää sovelluksen pro-versioon voidaksesi nauttia lisäksi näistä eduista.

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 9 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinÄänentallennin, Online Äänentallennin.Viimeksi päivitetty 18-01-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös