Opas

Miten Apowersoft Ilmainen Online Äänentallennin toimii

1. Valmistelu

Siirry Apowersoftin ilmaiseen verkkopohjaiseen äänitallentimeen ja napsauta “Aloita tallennus”.

Valitse ennen tallentamisen aloittamista mikrofoni (syöte), järjestelmän äänet (tuotos) tai molemmat. Napsauta sitten “Aloita tallennus”.
Aloita tallennus

2. Aloita tallennus

Tarjolla on kaksi tallennustilaa: koko näyttö ja selaimen välilehti.

1. Tallentaaksesi koko työpöydän aktiviteettien äänet, valitse vain “Koko näyttö” → Valitse työpöydän pienoiskuvake → Napsauta “Jaa järjestelmän äänet” → Napsauta “Jaa”.
aktiviteettien äänet


2. Tallentaaksesi ääntä tietyltä selaimen välilehdeltä, valitse “Selaimen välilehti” (selaimen nimi korvataan parhaillaan käyttämäsi selaimen nimellä, kuten Chrome välilehti tai Microsoft Edge välilehti.) → Valitse välilehti → Valitse “Jaa välilehden äänet” → Napsauta ”Jaa”.
Selaimen välilehti

3. Keskeytä/Lopeta tallennus

Kun tallentaminen on aloitettu, voit käyttää “Keskeytä”-painiketta jatkaaksesi tallennusta myöhemmin. Napsauttamalla “Lopeta” voit lopettaa tallentamisen.

Keskeytä/Lopeta tallennus

4. Tallenna tallenne

Lopetettuasi tallentamisen voit toistaa ääniraidan suoraan verkossa. Jos olet tyytyväinen lopputulokseen, napsauta vain “Tallenna” ja lataa äänitiedosto MP3-muodossa.
Tallenna tallenne
Jos haluat nauttia edistyneistä toiminnoista, kuten äänen muuntaminen tekstiksi, äänen käsittely, ID3-tunnisteet ja enemmän, tutustu vain alla olevaan työpöytäversioon.

Lataa

5. Muunna äänitiedosto

Tallennettu äänitiedosto tallennetaan oletuksena MP3-muodossa. Voit kuitenkin napsauttaa “Muunna” ja tutustua muihin videoformaattivaihtoehtoihin.

Muunna äänitiedosto

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 9 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös