Apowersoft Äänentallennin API

Apowersoft Online Äänentallennin API on kehitetty verkkosivujen omistajille, yksityisille bloggaajille, verkkopohjaisille opetusalustoille ja muille jotka haluavat hostata sovellustamme verkkosivuillaan. Täten heidän käyttäjänsä voivat nauhoittaa audiota verkossa yksinkertaisesti. Lisätäksesi ja käyttääksesi tätä sovellusohjelmaa, ainoastaan kopioi ja liitä annettu koodi sivullesi. Näin ilmainen äänitallennin integroidaan verkkosivuillesi vierailijoiden käyttöön. Kun olet hankkinut tämän äänitallennin sovellusohjelman, auttaa se sinua nauhoittamaan sujuvasti mitä tahansa audiota tietokoneesi äänikortilta tai ääntä mikrofonin kautta. Tarjotaksemme käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen, jatkamme me tämän sovelluksen kehittelyä ja toivomme että te voitte välittää meille viisaat ehdotuksenne, jotta voimme tehdä siitä vielä paremman.

Miten Apowersoft Äänentallennin API toimii

1. Valitse painike

2. Syötä teksti painikkeeseen

3. Esikatsele

Käynnistä

4. Kopioi ja liitä koodi

Kustomointi

Meidän sovellusohjelmamme sallii sinun myös kustomoida sitä tiettyjen tarpeiden mukaiseksi. Mikäli tarpeellista, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Apowersoft Äänentallennin API yleiskuvaus

Apowersoft Äänentallennin API avulla voit tallentaa ääntä ilmaiseksi ilman sähläystä. Käytettävissä on kolme audiolähdettä, sisältäen "System Sound", "Mikrofoni" ja "Mikrofoni ja System Sound". Ja saat valita näistä vaihtoehdoista haluamasi tarpeidesi mukaan. Sinun on mahdollista nauhoittaa suoratoisto audiota, musiikkia, online radio-ohjelmia, äänikokouksia, audiochatteja, VoIP puheluita jne. vaivattomasti.

Kun online äänitallenne on valmis, tallennetaan äänitiedosto paikalliskansioosi. Yhdellä ainoalla klikkauksella voit paikantaa tallennetun tiedoston. Myöhemmin yksinkertaisuudessaan soita niitä mediasoittimellasi tai siirrä ne kannettaviin laitteisiin myöhempää toistoa varten.

Apowersoft Äänentallennin APIn sovelias käyttö

Yksityiset käyttäjät, olkaa hyvät ja huomioikaa että sovellusohjelman käyttöoikeussopimus astuu voimaan siitä päivästä lähtien kun käytät sitä. Sinun tulisi ehdottomasti myöntyä käyttämään tätä sovellusohjelmaa ainoastaan yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Kaikki käyttö, joka on rinnastettavissa mainontaan, jakeluun, uudelleenkehittelyyn tai ohjelmistointegrointiin ilman meiltä saatua lupaa, on kielletty.

Yrityskäyttäjät, jotka ovat valmiita käyttämään meidän sovellusohjelmaamme yritysvalikoimassaan tai tuotelinjassaan ilman mainontaa, olkaa hyvät ja neuvotelkaa yrityksille suunnatusta käyttöoikeudesta kanssamme jättämällä tämän online hakemuksen. Ja jos olet ryhtymässä tähän sopimukseen yrityksen puolesta, sinä edustat sinulla olevan oikeudet solmia sanottu organisaatio tähän sopimukseen ja kannat vastuun mikäli erimielisyyksiä ilmenee.