Kuinka poistat sovelluksia iPhonesta lopullisesti
Kommentti

Kuinka poistat sovelluksia iPhonesta lopullisesti

Viimeksi päivittänyt 19-03-2019

Yksi älypuhelimien, kuten iPhonen, parhaimpia puolia on se, että voit ladata erilaisia sovelluksia ja applikaatioita. Tämä on jotain, mitä et voi tehdä muunlaisilla puhelimilla. Aika ajoin tulee kuitenkin hetkiä, jolloin saatat haluta poistaa sovelluksia laitteestasi. Voi olla, ettet enää käytä niitä ja haluat vapauttaa lisää tilaa tai ne eivät toimi kunnolla, tai ehkä päätät antaa tai myydä puhelimesi eteenpäin. On olemassa erilaisia tapoja miten voit poistaa sovelluksia iPhonesta, joista kerron lisää tässä kirjoituksessa.

1. Poista Sovellukset iPhonesta yksi kerrallaan (Tavallinen tapa)

2. Poista Sovellukset iPhonella (Vaihtoehtoinen tapa)

3. Poista epämieluisat Sovellukset iPhonesta pysyvästi (Shareware-ohjelmalla)

Ratkaisu 1: Poista Sovellus iPhonesta Suoraan

Sovellusten poistaminen iPhonesta on aika helppoa. Tämä keino ei vaadi sinua käyttämään mitään toista ohjelmaa, sillä voit poistaa sovellukset suoraan laitteestasi. Etsi sovellus, jonka haluat poistaa ja paina ikonia. Tämä laittaa ruudun heilumaan ja kun näet ”x”-painikkeen tulevan esiin ylhäällä vasemmassa kulmassa. Paina ”x”-painiketta ja valitse ”Poista” vahvistaaksesi sovelluksen poiston. Jos sinulla on muita sovelluksia, joita haluat poistaa, toista vain näitä samoja ohjeita.

poista Sovellus iPhonesta Suoraan

Ratkaisu 2: Vaihtoehtoinen Tapa Poistaa Sovellus iPhonesta

Joskus käy niin, että ensimmäinen tapa ei toimi. Jos painat ikonia, mutta ”x”-painike ei tule näkyviin tarkoittaa tämä sitä, että sinun tulee säätää joitakin laitteesi asetuksia. Opit tekemään näin tässä toisessa ratkaisussa. Tämäkään ei kuitenkaan vaadi sinua käyttämään kolmannen osapuolen sovellusta, että voit poistaa epämieluisat sovellukset iPhonesta.

Mene kohtaan ”Asetukset” ja valitse sitten ”Yleinen” laitteesi kotiruudulta. Skrollaa alas ja etsi rajoituksia. Näpäytä sitä ja iPhone kysyy sinulta 4-numeroista PIN-koodiasi. Sinulla tulee olla koodi, tai muuten sinulla ei ole mahdollisuutta vaihtaa näitä asetuksia tarvitsemiisi. ”Salli”-kohdan alla, siirrä painiketta joka on kohdan ”Poistaminen” vieressä ja laita se päälle. Kun valmis, voit poistaa sovelluksen vain painamalla sen kuvaketta. Ruutu heiluu taas ja sinun tulisi nähdä ”x”-kuvake, jota painamalla voit poistaa sovelluksen.

sovellusten poistaminen

Ratkaisu 3: Poista Sovellus Pysyvästi iPhonesta iPhone Data Cleanerilla

Ensimmäiset kaksi kuvattua tapaa ovat yksinkertaisia tapoja poistaa sovelluksia iPhone 6:sta. Kuitenkin, sinun tulee käydä läpi jokainen vaihe erikseen jokaisen sovelluksen kohdalla, jonka haluat poistaa. Tämä voi olla aikaa vievää, erityisesti jos niitä on useita. Lisäksi ne voidaan palauttaa käyttämällä palautusohjelmaa, joka voi laittaa yksityisyydensuojasi uhatuksi. Tämä ei välttämättä ole hyvä asia jos sovelluksiisi on kiinnitetty henkilökohtaista tietoa kuten pankkitietoja ja olet antamassa puhelinta uudelle omistajalle.

Jos suunnittelet myyväsi iPhonesi, silloin sinun on parempi poistaa sovellukset pysyvästi ja kaikki laitteessa olevat tiedot. Uudelleenformatointi voi olla vaihtoehto, mutta tämä ei ole välttämättä käytännöllistä, sillä sinun tulee silti asentaa uusi käyttöjärjestelmä, että laite toimii. Voit sen sijaan käyttää iPhone Data Cleaneria, sillä se pysyvästi poistaa sovellukset iPhonesta, ja tämän lisäksi myös valokuvat, videot, soittohistorian, tekstiviestit ja niin edelleen. Koska ne poistetaan pysyvästi voit olla varma, että niitä ei enää voida palauttaa millään kolmannen osapuolen työkalulla tai ohjelmalla. iPhonen lisäksi sitä voi käyttää myös iPadissa ja iPod Touchissa. Kaikkien tietojesi poistaminen laitteeltasi on yksinkertaista.

  1. Lataa iPhone Data Cleaner ja asenna se tietokoneellesi.

    Lataa

  2. Yhdistä iPhonesi tietokoneeseesi ja käynnistä sovellus.
  3. Klikkaa ”Tyhjennä Poistetut Tiedostot” ja odota kunnes valmis.

    Poista poistetut tiedostot

  4. Valitse haluamasi turvallisuustaso tarpeidesi mukaan.
  5. Näpäytä ”Käynnistä”-painiketta poistaaksesi sovelluksesi iPhonesta pysyvästi.

Yhteenveto

Ensimmäinen ja toinen tapa tarjoavat nopean tavan miten poistat sovelluksia iPhonessa. Tämä on kätevää jos olet poistamassa vain muutamaa sovellusta ja teet sen koska et enää käytä niitä. Jos kuitenkin laitteesi on saamassa uuden omistajan koska olet päättänyt myydä tai antaa sen pois, silloin paras tapa on käyttää iPhone Data Cleaneria. Tämä puhdistaa kaikki sovellukset ja tietosi pois iPhonesta, jolloin seuraavalla käyttäjällä ei ole enää pääsyä niihin.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 16 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiiniOS vinkit, Mobiili Managerin.Viimeksi päivitetty 19-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös