iPhone Data Cleaner – Poista Tiedot Ikuisesti

iPhone Data Cleaner
Arvostelut:2.7 /5(perustuu 24 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Tyhjennä vanhan iPhonesi tiedot, jonka aiot antaa perheenjäsenellesi tai ystävälle ja poista kaikki henkilökohtaiset tietosi iPhone 7/4/4s/5/5s/6/6 Plussasta välttääksesi yksityisten tietojesi vuotamisen kun lähetät iPhonesi huoltoon korjattavaksi. Apowersoft suosittelee sinulle turvallista tietosuojatyökalua - iPhone Data Cleaneria kaikkien tietojesi poistamiseen iPhonesta.

  • Tyhjennä kaikki iPhone-tiedostot, mukaan lukien valokuvat, tilien salasanat, yhteystiedot jne.
  • Puhdista iLaitteiden-tiedot käyttämällä 4 moodia kolmessa eri tyhjennystasossa
  • Tukee kaikkia iOS-laitteita, mukaan lukien iPhone, iPad ja iPod
  • Poista pysyvästi tiedostosi iLaitteesta ja estä niiden palauttaminen

Tämä sovellus ei ole ainoastaan yhteensopiva iPhonen kanssa vaan tukee myös muita Applen digitaalilaitteita kuten iPod Touchia ja iPadia. Se toimii jopa operaattorilukitun iPhonen ja jail-breakatun iPadin kanssa. Sitä pidetään yleisesti ihanteellisena iOSin ”puhdistussovelluksena”.

Lataa

Saatat haluta poistaa iPhonesi asetukset jos iPhonesi on sekaisin. Voit miettiä kuinka poistat kaikki henkilökohtaiset tietosi Apple iPhonesta kun suunnittelet sen myymistä. Klikkaamalla “Poista Kaikki Sisältö ja Asetukset” useimmat Applen käyttäjät uskovat saavat haluamansa tulokset. Se voi formatoida kaikki sisällöt ja asetukset, mutta formatoitu tieto on vielä palautettavissa. Jos haluat tyhjentää tietosi iOS-laitteesta pysyvästi, voit käyttää tätä helppokäyttöistä ja turvallista työpöytäsovellusta: iShredderia.

Poistaa Kaikki iPhonesta

Poistaa Kaikki iPhonesta

Toisin kuin “Poista Kaikki Sisältö ja Asetukset”, käyttämällä tätä iPhone-poisto-ohjelmaa saat muutakin kuin yksinkertaisen tyhjennyksen. Siinä on ominaisuus, joka poistaa tiedostot iPhonesta pysyvästi. Lisäksi se tukee useita eri tiedostotyyppejä kuten videoita, kuvia, ääninauhoituksia, tekstiviestejä, puhelinlokeja, yhteystietoja, sähköposteja, muistutuksia, muistiinpanoja, kalenteria, sovelluksia ja Apple-tilejä, tilitietoja, salasanoja ja järjestelmäasetuksia, Safarin kirjainmerkkejä ja monia muita.

Neljä Tyhjennysmoodia

Neljä Tyhjennysmoodia

Tämä työkalu tarjoaa neljä tiedon tyhjennystilaa, josta valita. Voit valita poistotilan (pikapuhdistus, yksityisten tietojen poisto, osittainen tyhjennys tai täydellinen tyhjennys) riippuen tarpeistasi.

Pikapuhdistus: Tämä poistomoodi tyhjentää erilaiset roskatiedostot (epäkelvot tiedostot, väliaikaistiedostot ja välimuistitiedostot jne.) iLaitteestasi. Se on erittäin kätevä vapauttamaan lisää tilaa iPhoneesi, iPadiisi tai iPod Touchiin.

Yksityisten tiedostojen poisto: Kuten nimi jo vihjaa, tämä moodi poistaa pysyvästi kaikki yksityiset tietosi iOS-laitteesta ja turvaa yksityisyydensuojasi. Käyttämällä tätä poistotilaa sinun ei tarvitse enää huolehtia yksityisten tiedostojesi vuotamisesta.

Täydellinen tyhjennys: Tämä tila poistaa kaiken tiedon ja palauttaa laitteesi tehdasasetuksiin. Sinun ei silti tarvitse asentaa iOSia uudelleen Apple-laitteeseesi, koska se ei vaikuta asennettuun iOSiin.

Osittainen tyhjennys: Tämän osittaisen tyhjennyksen suorittaminen poistaa vain kaikki jo iPhonesta poistetut tiedostot. Näin tiedostoja ei voi enää palauttaa. Suoritus ei vaikuta iLaitteessa oleviin muihin tiedostoihin.

Huomaa: Kun valitset yhden, toinen ei ole enää saatavilla.

Kolme Tiedontyhjennystasoa

Kolme Tiedontyhjennystasoa

iPhone Data Cleaner tarjoaa 3 poistotasoa tietojen poistamiseen iPhonesta. Voit valita halumasi tason riippuen omista tarpeistasi.

Matala: Matalalalla asetuksella tyhjennät tietosi iOS-laitteesta nopeasti. Voit säästää paljon aikaa valitsemalla tämän tason.

Keskitaso: Jos valitset tämän toisen tason, tällöin poistettujen ja olemassa olevien tiedostojen päälle iOS:ssa ylikirjoitetaan satunnaista tietoa. Näin kukaan ei tiedä, että iLaitteen tietoja on poistettu.

Korkea: Tämä taso on turvallisin tiedontyhjennystaso. Se on erittäin suositeltava silloin kun olet säilönyt henkilökohtaisia tiedostoja kuten tilien salasanoja, pankkitietoja ja vastaavia iLaitteillasi. Tällä tasolla tyhjennys kestää kuitenkin pidempää kuin kahdella edellisellä tasolla.

Tukee Kaikkia iOS-Laitteita

Tukee Kaikkia iOS-Laitteita

Lisäksi tiedon tyhjennykseen Apple iPhonesta, ohjelma on kykenevä tyhjentämään tiedostoja muista iOS-laitteista. Toisin sanoen se on saatavilla useisiin eri iOS-laitteisiin. Tässä luettelo niistä:

  • iPhone: iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4 ja iPhone 3GS
  • iPod Touch: iPod Touch 5 ja iPod Touch 4
  • iPad: iPad Air, iPad mini, iPad Retina-näytöllä, uusi iPad, iPad 2 ja iPad
Tietojen Palauttaminen MAHDOTONTA

Tietojen Palauttaminen MAHDOTONTA

Tämä tyhjennystyökalu ei jätä mitään mahdollisuutta tiedostojen palauttamiseen. Joten varmista, että olet varmuuskopioinut sinulle tärkeät tiedostot ennen kuin poistat ne käyttämällä tätä sovellusta.

Sen lisäksi, että tietoja on mahdotonta palauttaa, sovelluksen käyttö on helppoa yksinkertaisen käyttöliittymän avulla. Voit puhdistaa iPadin, iPhonen ja iPod Touchin kolmella askeleella – valitse tyhjennystila, tyhjennystaso ja puhdista tietosi.

edistäminen ilmoitukset

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös