Apowersoft Phone Manager 2.0 on nyt julkaistu
Kommentti

Apowersoft Phone Manager 2.0 on nyt julkaistu

Viimeksi päivittänyt 20-04-2016

Apowersoft ylpeää ilmoittaa, että Apowersoft Phone Manager 2.0 on julkaistu tänään. Olemme hioneet Phone Manager 2.0:aa usean kuukauden ajan ja olemme antaneet kaikkemme tehdäksemme siitä täydellisen. Tulet olemaan positiivisesti yllättynyt tähän sovellukseen.

Tämä matkapuhelimen hallintasovellus on kehittynyt huomattavasti verrattuna versioon 1.0. Käyttöliittymä on nyt sujuvampi ja siinä on uusia kehittyneitä ominaisuuksia musiikin, kuvien, videoiden, yhteystietojen, viestien, sovellusten, kirjojen ja muiden tiedostojen hallintaan. Lisäksi ohjelman avulla voit ottaa kuvankaappauksia ja voit peilata puhelimen näytön tietokoneelle.

Katsotaan sitten tarkemmin näitä kehittyneitä ominaisuuksia. Me uskomme, että tulet pitämään uusista ominaisuuksista.

Lataa

Video-ohje

Tässä on yksityiskohtainen ja pirteä esittelyvideo Apowersoft Phone Manager 2.0:sta.

Apowersoft Phone Manager 2.0:n tärkeimmät ominaisuudet

1. Optimoitu käyttöliittymä

Vaikka olisit vasta aloittelija, laitteen liittäminen tietokoneeseen Apowersoft Phone Managerin avulla on todella helppoa. Ohjelman avulla löydät nopeasti ohjeet USB-testaustilan avaamiseen Android-laitteilla, Samsung-laitteen liittämiseen WiFi:n avulla tai iPhone 6 Plussan liittämiseen tähän työkaluun.

2. Tukee kaksi tai enemmän laitteen hallinnan samanaikaisesti

Jos sinulla on kaksi tai enemmän laitetta, voi vain yhden laitteen hallitseminen kerrallaan olla epäkäytännöllistä. Nyt tämä sovellus tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan. Voit kytkeä kaksi laitetta käyttöjärjestelmästä riippumatta, voit vaihtaa tarkasteltavaa laitetta ja pystyt kätevästi hallitsemaan kaikkia mobiilitiedostoja.

hallita kaksi laitetta

3. Hallitse puhelimen kaikkia tärkeitä ominaisuuksia

Jos haluat poistaa tuhansia kuvia puhelimesta tai haluat lisätä musiikkia tablettiisi, miten hoidat sen helposti? Nyt voit tehdä kaikki asiat yhdellä sovelluksella – Apowersoft Phone Manager 2.0:lla. Voit tuoda/lisätä tiedostoja, poistaa tarpeettomia tiedostoja, vaihtaa soittoäänen, vastata tekstiviesteihin, muokata yhteystietoja, poistaa sovelluksia jne. Voit siis hoitaa kaikkia asiat yhdellä sovelluksella.

hallita tiedostoja

Oletko huolissasi, että menetät kaikki tärkeät yhteystiedot tai lokitiedot puhelimestasi? Nyt voit lopettaa murehtimisen, sillä tämän sovelluksen avulla voit varmuuskopioida yhteystiedot, viestit, lokitiedot, kirjanmerkit ja sovellukset tietokoneelle. Palautustoimintoa käyttämällä voit palauttaa kaikki tiedot takaisin puhelimeesi helposti.

varmuuskopio palauta

5. Tarkista kaikki puhelimen tiedot

Kun olet kytkenyt puhelimen onnistuneesti tietokoneeseen, voit katsella perustietojen lisäksi myös tarkempia ominaisuuksia. Näet puhelimen valmistajan, laitteen mallin, akun varauksen, resoluution, ohjelmistoversion, tallennustilan, mediatiedostot jne.

yksityiskohtaiset tie dot

6. Ota kuvankaappauksia puhelimen näytöstä

Vaikka puhelimella voi ottaa kuvankaappauksia, voi tämä olla joskus epäkäytännöllistä. Paina vain kamerapainiketta sovelluksen etusivulla ja voit ottaa kuvankaappauksia puhelimen näytöstä.

ottaa screeshot

7. Peilaa puhelimen näyttö tietokoneelle

Koska puhelimien näytöt ovat pieniä, voi näytön tapahtumien selkeä jakaminen olla vaikeaa. Play Storessa on monia sovelluksia, joiden avulla voit peilata puhelimen näytön tietokoneelle, mutta ne vaativat pääkäyttäjän oikeudet. Tällä sovelluksella voit peilata puhelimen näytön tietokoneelle ilman näiden oikeuksien myöntämistä. Lisäksi se takaa paremman kuvanlaadun; laatu on sama kuin itse puhelimessa.

koko ruudun näytön

8. Muut ilmaiset ominaisuudet

Tämä sovellus tarjoaa monia helppokäyttöisiä online-palveluita, kuten Video Converter, Screen Recorder, Audio Recorder ja Video Downloader.

online-sovellukset

Apowersoft Phone Manager Androidille

1. Ilmainen ja näppärä

Apowersoft Phone Manager tarjoaa Androidille nerokkaan tavan yhdistää laite tietokoneeseen lukemalla QR-koodin tai syöttämällä varmennuskoodin. Tämä on näppärä ominaisuus käyttäjille, jotka eivät tykkää käyttää USB:tä laitteen kytkemiseen. Koska sovellus on kooltaan pieni, se ei kuluta paljoa akun virtaa puhelimestasi.

kätevä

2. Tiedostojen hallinta

Voit hallita puhelimen muistissa tai SD-kortilla olevia tiedostoja, vastaanotettuja tai ladattuja tiedostoja. Ohjelma kykenee lajittelemaan suuret tiedostot puhelimestasi, joten voit helposti poistaa turhia juttuja ja vapauttaa tallennustilaa. Voit poistaa, kopioida, leikata tai jakaa kaikkia mediatiedostoja (kuvat, musiikki, videot ja dokumentit) tämän sovelluksen avulla.

tiedostot

3. Sovellusten hallinta

Jos olet asentanut liian paljon pelejä, musiikki- tai shoppailu-sovelluksia tai muita sovelluksia, puhelimesi toiminta hidastuu. Sovellusten hallintatyökalun avulla voit poistaa asennuksia nopeasti.

sovellukset

4. Lisää käytännöllisiä työkaluja

Olemme kehittäneet muitakin hyödyllisiä ja usein käytettyjä työkaluja asiakkaillemme, kuten QR-skanneri, taskulamppu, WiFi Hotspot ja Tethering. Siirto-työkalun avulla voit helposti siirtää kuvia, sovelluksia, musiikkia, videoita ja tiedostoja puhelinten välillä.

lisää työkaluja

Apowersoft Phone Manager 2.0, joka on täynnä innovatiivista designia, huippu teknologiaa ja monipuolisia ominaisuuksia, on paras valinta henkilölle, joka etsii puhelimen hallintatyökalua. Klikkaa alla olevaa latauspainiketta ja aloita matkapuhelimesi hallinta jo tänään!

Lataa

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 10 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinMobiili Managerin.Viimeksi päivitetty 20-04-2016

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset
Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös