Parhaat tavat yhdistää ja peilata iPad Samsung TV:hen

Nykyään on suosittua peilata iPad-näyttö suuremmalle näytölle, kuten televisio, sisällön esittämiseksi tai muista syistä. Jos sinulla on Samsung Smart TV ja haluat peilata iPadin siihen, olet oikeassa paikassa. Olemme listanneet parhaat peilaustyökalut, joiden avulla peilata iPad-näyttö Samsung TV:hen.

Lataa ilmaiseksi
peili-ipad-samsung-tv

Miten yhdistää ja peilata iPad Samsung Smart TV:hen

AirPlay 2

Ensimmäinen esittelemämme työkalu, jota voit käyttää peilaamiseen, on AirPlay 2. Tämä on yhteensopiva Samsung Smart TV:den kanssa vuosien 2018, 2019 ja 2020 malleista lähtien. Päästäksesi alkuun tätä keinoa käyttäen, yhdistä iPad ja Samsung TV samaan verkkoon, ja seuraa sitten alla olevia yksinkertaisia vaiheita jakaaksesi iPad-näytön Samsung TV:hen.

 • Avaa iPadilla mikä tahansa video, jonka haluat katsoa televisiolla, ja täppää sitten AirPlay-kuvaketta.

 • Valitse Samsung TV laitelistasta aloittaaksesi iPadin peilaamisen televisioon.
 • Tämän jälkeen iPadin näyttö esitetään Samsung Smart TV:ssä.

Mirror for Samsung TV

Toinen työkalu, jota voit käyttää iPadin peilaamiseksi Samsung TV:hen, on Mirror for Samsung TV -sovellus. Tämän sovelluksen avulla voi yhdistää ja peilata iPad-näytön ja äänet Samsung TV:hen langattomasti. Varmista vain, että iPadisi on päivitetty ja siinä on vähintään iOS 12, jotta voit käyttää sovellusta. Alla on vaiheet, miten peilata iPad Samsung Smart TV:hen tämän sovelluksen avulla.

 • Lataa sovellus iPadille ja käynnistä se sitten.
 • Yhdistä iPad ja Samsung TV samaan WiFi-verkkoon. Avaa sitten hallintakeskus ja paina Näytön peilaus löytääksesi yhdistettävissä olevat laitteet.

  vaihe kuusi ipad

 • Valitse lopuksi Peilaa Samsung TV:hen ja paina Aloita lähetys toistaaksesi iPad-näyttöä Samsung Smart TV:llä.

  Vaihe kaksi ipad

Vaihtoehtoinen työkalu – ApowerMirror

Tarjolla on myös vaihtoehtoinen työkalu, jolla yhdistää iPad Samsung TV:hen, nimittäin ApowerMirror. Tämä mahtava työkalu auttaa peilaamaan mitä tahansa iPadilta televisioon nopeasti ja helposti. Jos sinulla kuitenkin on Samsung Smart TV ja haluat peilata iPadin siihen, tarvitset tietokoneen ja HDMI-johdon yhteyden luomiseksi. Alla on yksinkertaiset ohjeet, joita seuraamalla voit yhdistää ja peilata iPadin Samsung TV:hen.

 • Lataa sovellus iPadille ja tietokoneelle. Muista yhdistää laitteet samaan WiFi-verkkoon.

  Lataa

 • Avaa sovellus iPadilla ja tietokoneella. Täppää iPadilla Peilaus-painiketta, valitse tietokoneesi nimi ja sitten Peilaa puhelin tietokoneelle. Seuraa sitten sovelluksen ohjeita ja valitse Hallintakeskus > Näytön peilaus, ja valitse sitten tietokoneesi nimi uudelleen peilataksesi iPadin tietokoneelle.

  vaihe viisi ipad 1

 • Peilaa seuraavaksi tietokone Samsung Smart TV:hen käyttämällä HDMI-johtoa ja yhdistä se tietokoneen HDMI-liittimeen ja Samsung Smart TV:hen.

  vaihe neljä ipad

 • Kun iPad-näyttö esitetään tietokoneella, peilataan iPadin sisältö myös Samsung Smart TV:hen, kun tietokoneen näyttö peilataan televisioon.

Yhteenveto

Kaikki yllä mainitut työkalut ovat hyödyllisiä, jos haluat peilata iPadin Samsung Smart TV:hen. Kaikki vaihtoehdot ovat yksinkertaisia käyttää ja helppoja ottaa käyttöön. Jos kuitenkin etsit työkalua, jolla peilata iPad Android TV:hen, kannattaa valita esittelemämme vaihtoehtoinen työkalu – ApowerMirror.

Arvostelut:4.3 /5(perustuu 13 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Lataa ilmaiseksi

Ihastut varmasti!

new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös