Paras tapa palauttaa musiikkia iPhonesta
Kommentti

Paras tapa palauttaa musiikkia iPhonesta

Viimeksi päivittänyt 15-03-2019

Kadotat kuitenkin jossain vaiheessa musiikkia iPhonestasi jostakin seuraavasta syystä johtuen:

 • Poistat jotain vahingossa, jolloin voit poistaa pahimmillaan kaikki musiikkitiedostot iPhonesta.
 • Kun päivität laitteesi, voit menettää musiikkitiedostoja.
 • Jos iPhone vioittuu tai rikkoutuu, on todennäköistä, että kaikki tiedostot ja asiakirjat sekä musiikkitiedostot katoavat iPhonesta.

Koska et voi välttämättä tehdä mitään estääksesi tiedostojen katoamista, voit käyttää joitakin seuraavista keinoista palauttaaksesi musiikkitiedostot iPhoneen.

Palauta musiikkitiedostoja iPhoneen manuaalisesti

Jos olet vahingossa poistanut kaikki musiikkitiedostosi iPhonestasi, voit palauttaa ne manuaalisesti iPhoneesi.

 1. Asenna iTunes tietokoneellesi, jos et ole vielä asentanut sitä. Avaa iTunes ja poista kaikki tiedot poissulkien iTunesin Music tai Musiikki kansiossa olevia tiedot. Näin voit pitää kaikki ne musiikkitiedostot laitteessasi, mitä ei ole varmuuskopioitu iTunesiin.
 2. Yhdistä iPhonesi tietokoneeseen, synkronoi tiedot, mutta älä poista mitään. Tarkastele iPhonesi tietoja tietokoneella. Nyt pääset käsiksi kaikkiin piilotettuihin tiedostoihin ja kansioihin, mitä laitteessasi on.
 3. Avaa iTunesilla varmuuskopioidut musiikkitiedostot. Voit nyt kopioida kaikki tiedostot takaisin iPhoneesi.

Tämä on yksi helpoimmista keinoista palauttaa poistettuja kappaleita iPhonesta.

Senuti

Senuti on toinen sovellus, jota voidaan käyttää kadonneiden kappaleiden palauttamiseen iPhonelta.

 1. Varmista, että laitetta ei synkronoidaan automaattisesti iTunesiin. Tämä estää kappaleiden päivittymisen automaattisesti varmuuskopiopalveluun, joten se estää muiden kappaleiden poistumisen musiikkikirjastosta.
 2. Käynnistä Senuti, mutta älä synkronoi sitä iTunesin kanssa. Piilota kappaleet jotka ovat jo iTunesissa ja katso vain niitä tiedostoja, mitä et ole vielä varmuuskopioinut.
 3. Nyt voit kopioida kappaleita iTunesista iPhoneen ja palauttaa kaikki poistetut musiikkitiedostot.

Senuti auttaa varmuuskopioimaan tietoja automaattisesti iTunesiin, jos siis vahingossa poistat kappaleita, pääset käsiksi kaikkiin iTunesin tiedostoihin ja voit välittömästi palauttaa kaikki musiikkitiedostot iPhoneen. Tämä on nopea ja tehokasohjelma iPhonen musiikkitiedostojen palauttamiseen, jonka avulla voit selata kaikkia poistettuja kappaleita ja saada ne takaisin helposti.

iPhonen Tietojen Palautus

Jos kadotat tiedostoja iPhonesta jostain edellä mainituista syistä, iPhonen Tietojen Palautus on paras tapa saada kaikki tiedot takaisin. Se on tehokkain tietojen palauttamisohjelmisto ja voit käyttää sitä kaikkien menetettyjen musiikkitiedostojen palauttamiseen iPhonelle. Alta löydät ohjeet.

Tämä shareware-ohjelman avulla voit palauttaa kaikki musiikkitiedostot iPhoneen. Vaikka tiedostot syystä tai toisesta johtuen katoavat, ne eivät ole kokonaan poissa. Tämän ohjelman avulla voit siis palauttaa musiikkia suoraan iPhonelle.

Ohjelman avulla voidaan myös palauttaa kadonneet musiikkitiedostot iPhonelle iTunesista tai iCloudista. Jos käytät iTunesia varmuuskopiontiin, kaikki kadonneet tiedostot on helppo palauttaa iPhoneen iTunesin avulla.

palauttaa kadonneet kappaleita iPhone

Lopuksi, verrattuna Senutiin tai manuaaliseen palauttamiseen, iPhonen Tietojen Palautus osoittautuu parhaaksi vaihtoehdoksitiedostojen palauttamiseen iPhonelle. iPhonen Tietojen Palautus muita ominaisuuksia ovat esimerkiksi:

 • Tietojen palauttamisohjelmisto ei ole tarkoitettu vain iPhonelle. Sitä voidaan käyttää myös iPadin tai iPodin tietojen palauttamiseen.
 • Ennen kuin palautat kadonneet tiedostot laitteeseen, voit esikatsella tiedostoja.
Arvostelut:4.3 /5(perustuu 12 Arvostelut)Kiitos arvioinnistasi!
Kirjoittanut:sijaintiinDatan Palautus, iOS-palautus, iPhone vinkit.Viimeksi päivitetty 15-03-2019

Jätä kommentti

Kirjoita nimesi!
Kirjoita arvion sisältö!

Kommentti (0)

Hanki nyt!
APOWERSOFT
Upea
kylkiäinen
&
Arvokkaat
alennukset

Uutiset

 

Aiheeseen Liittyviä Artikkeleita

Lue Lisää
Apowersoft Unlimited
Yhden klikkauksen asennusohjelma 14+ kaikille Apowersoftin tuotteille
new
Tuki
Jaa
Arvostelu
Kommentti
Takaisin ylös